Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Smyku']Ja poproszę zdjęcie Faworka i Kresi , na dowód , że w zdrowiu przeżyły ten nalot .[/QUOTE]

Hmmm zobaczę co da się zrobić ;)

Posted

Dziewczynki i ja dziękuję za milutkie spotkanie:) Ludkowie kochani, psowate kwitnące, jedzonko pycha, Aniu jesteś wielka:), jest dobrze! Szlag mnie trafia z Dogo, bo ostatnio nocą głęboką się dopiero zapuszczam na momento, przerwa konserwacyjna wtedy, błagam!!!

Posted

Pewnie tak:-)
Marycha pewnie wejdzie i zobaczy, ale chce żebyście też mogły to zobaczyć i poczytać:
[CENTER][COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Z okazji [SIZE=5]DNIA KUNDELKA [/SIZE]serdecznie zapraszam Wszystkich na premierę [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][SIZE=5] KABARETU STARSZYCH KUNDELKÓW[/SIZE] :smile:!!![/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/CENTER]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/216659-KABARET-STARSZYCH-KUNDELKÓW-–-PREMIERA-)!!!-Na-3-cele-do-10-11-g.19.00?p=17873577#post17873577[/url]

Posted

:) piękna akcja, psiaki na pewno zyskają sporo:):):)
A jak nasza Aneczka żyje? Kresia i Fawcio? Aniu jeszcze jedna latara mi została do sprzedania i przelewam kasiorrrę:)

Posted

Teraz to już śpią :)
Słyszałas o psim ambasadorze Rocky. Na Fb wielki smutek najpierw zaginął, a dzisiaj info że nie żyje. Ja nie mogę ciągle uwierzyć... :(, a Kasia jego mama jest zrozpaczona.próbuje jej pomóc pisząc do niej na pw, na jej tablicy... Ale czy pomoże ? Czas pokaże...

Posted

Nie wiem jak to się stało że zaginął, ale to już nie ma znaczenia. Będzie mi brakowało wpisów na jego blogu :( Kasia wszędzie go zabierała jeździła z nim na wycieczki, był dla niej bardzo ważny... Tak bardzo go pokochała. Przygarnęła go jakiś czas temu. Był z nią chyba rok. Napisała na Fb że przeżyła bez niego ponad 30 lat kiedy go jeszcze nie znała i niewie jak przeżyje teraz resztę ... Z jej wpisów czuć wielka rozpacz, jak sama o nim pisze był jej synkiem :(
A mnie ciągle płynął łzy ... :-(

Posted

Anuś, przypomnij mi proszę, dopytuję tak a propos tej Fawkowej szczupłości, czy on miał badaną trzustkę. Jeśli nie, może warto (lada moment będą pieniążki z bazarku)? Tak mi się przypomniało, jak mówiliście, że gdyby przegryzł coś innego niż karma..., zjadł za dużo za jednym podejściem..., zjadł nie o stałej godzinie, do której jest przyzwyczajony... to rozwolnienie wielce prawdopodobne.