Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To do sobo odliczamy, niestety mam zajęcia:(, ale krócej, bo w szpitalu, do 14:00:) Ilusiu daj znać konkretnie kiedy przyjedziesz??? Jak się umawiamy?

Ludkowie a tu walnęło konkretem w sprawie wywózki psiaków do Niemiec:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/214904-List-do-premiera-RP-w-sprawie-odwo%C5%82.-G%C5%82%C3%B3w.-Lek.Wet.oraz-wyw%C3%B3zek-ps%C3%B3w-do-Niemiec[/url]

Podpisy potrzebne:)

Posted

[quote name='majqa']Mam już fanty od Amica - mąż odebrał. Przekażę Ci je Aniu w sb.
Ja wystawię bazarek jutro ze swoimi.[/QUOTE]

Wielkie dzięki Izula:modla: W sobotę wszystko obgadamy :cool3:

Jakieś ciasto trzasnę chyba, nie? ;) Aha! I czy któraś z Was oprócz Marysieńki jest wegetarianką? ;)

Posted

Są inne ale z przesiadkami i z nich tylko jeden do przyjęcia bo przesiadka jest w Kutnie i czekać muszę tylko 20 minut. Jedzie o 6:07 a w Łodzi Kaliskiej byłabym o 10:21.
Nie jestem wegetarianką, ale uwielbiam ryby ;-)
A tak wogóle mną się nie przejmuj, nie musisz nic robić tylko upiecz ciasto ;-) jedzenie nie ważne :-), ważne jest że w końcu Was będę mogła poznać osobiście :-)

Posted

Iluś, czyli do zgarnięcia byłabyś o 10.21. Podtrzymujesz chęć odwiedzenia mnie i mojego zwierzyńca? Koniecznie muszę wiedzieć jak mam się zabrać do sprawy... ;-)

Edit:
Zapraszam na bazarek dla Faworka.
Plizzz, zerknijcie, czy nie strzeliłam jakiegoś byka...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216420-Do-30.10.2011-Faworek-zaprasza!-Imbryczek-latarka-LED-Wilkinson-pami%C4%99%C4%87-USB-i-in[/url].

Posted

[quote name='Iljova']Nie ma sprawy :-) jeśli mnie chcecie u siebie to jasne :-)[/QUOTE]
OK to robimy tak.
Zdzwaniamy się jutro dograć wszystko na tip-top i...
Zabieramy Cię do siebie, a ponieważ, jak wspomniałam wcześniej, mam w sb. jeszcze jedno, b.dla mnie ważne spotkanie, które chcę dograć przed Fawkiem, to... Pobędziemy sobie razem, ugadamy się, na co mam nadzieję, a na 14tą odwieziemy Cię Iluś pod skrzydła Marysi i piorunem ruszymy na to wspomniane spotkanie. Czy tak może być?

Posted

[quote name='Iljova']Jasne że tak, tylko że jeśli chodzi o telefon to rano do 9, albo wieczorem po 20[/QUOTE]
No to ustalone, czyli na spokojnie, jutro po 20.00. :-)
Maryśka szykuj się!!! ;-)

A ja sobie jutro popanikuję.
Błagam Iluś, zaślepnij na tę sb. nieco jak wstąpisz w moje progi.

Posted

Niby czemu, nie przesądzaj. ;-)
Zachowujesz się jakby jakąś królowa miała przybyć a to przecież ja przyjeżdżam, pamiętasz ? ;-)więc nie przejmuj się bzdurami. :-)

Posted

Nie przesądzam... :-( Ja funkcjonuję tak: brzuchem pcham mopa, w... ma wetkniętą rurę od odkurzacza, a łapska mi chodzą na boki i gdzie sięgnę tam kurz wycieram. ;-) Jak ...dolnik ogarnę to się cieszę jak dziecina i moje ucieszenie trwa góra dobę, potem zaczynam od początku. :evil_lol:

Posted

OK, OK... inna inszość, którą się pocieszam...
Ponieważ nie da się inaczej wstrzelasz się w rolę domownika. :-)
Jedyna różnica między Tobą a nami będzie polegała na tym, że my musimy Ci zapewnić, przez czas, na który się bardzo cieszę :-), bezpieczeństwo po wkroczeniu w paszczę naszego szaleństwa. ;-)

Posted

Dzięki Izuś, oj coś się kitwasi ostatnio u mnie:( Gdyby mnie wcięło jutro na Dogo to na bank odezwę się do Izy, umówię się, co do soboty dokładnie. Ale wydaje mi się, że 14:00-14:30 to realne godziny dla mnie.

Posted

A ja jutro zadzwonię do Ani, bo może Ania mogłaby wcześniej przyjąć Ilonkę? Tak seee gdybam, bo ja z kolei za skarby świata z tego spotkania wcześniejszego nie mogę zrezygnować: konieczność/ mus + potrzeba.