tana Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Poza tym, Iluś w Łodzi nie ma co zwiedzać :lol: Szkoda, że ja nie bedę mogła Cię zgarnąć wcześniej :-( Ale myślę, żę ja nie byłabym w stanie zapewnić Ci tylu atrakcji co Iza :evil_lol: :evil_lol: Myślę, że nie będziesz się nudzić :lol: Quote
majqa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='tana'](...) myślę, żę ja nie byłabym w stanie zapewnić Ci tylu atrakcji co Iza :evil_lol: :evil_lol: Myślę, że nie będziesz się nudzić :lol:[/QUOTE] Eeee... :oops: Pamiętaj, że popołudniem Cię :loveu: dorwę za to robienie sobie jajufff. Quote
Marycha35 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Już Dziewczynki wpadam do was:) Oczywiście Izula ma rację, Lwia Paszcza straaaszna jest, ale po Łodzi chodzić sama nie będzie. Jak coś na zajęcia Cię zabieram, he he he, pouczysz się o Psychologii Zdrowia;) Nudne jak sto choler, ale damy radę. Jak nie to Cię przejmę w czasie gdy Izuś będzie zajęta. Co tu w Łodzi pokazać, hmmm...Piotrkowską, Manufę, może Palmiarnię? No cóż, coś wymyślimy:) Na Marmurową pojedziemy poryczeć...:( Tam schronisko psiaków Ilusiu. Co do Fawka i Kresi cudna parka, miłość i żołądek jednak połączone;) Quote
Iljova Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 To pozostaje cierpliwie czekać na kolejną sobotę :-) Quote
Marycha35 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Iluś daj znać w poniedziałek jak z tym pociągiem:) A w sobo się uściskamy:) Quote
Marycha35 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Z tymi połączeniami to teraz skaranie boskie będzie!!! Fabryczna w remoncie na 36 miesięcy...Tam też pójdziemy Ilusiu, hi. Zobaczysz cud architektoniczny przed remontem;) Quote
Iljova Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 No niewiem czy chcę oglądać remonty ;-) Najlepiej za wiele nie planujcie jak przyjadę to zapadną decyzje co dalej ok. ? Quote
Marycha35 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Dziwna jesteś, że nie chcesz...he he he:) Quote
Iljova Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Dość mam patrzenia na remonty, bo tu gdzie się nie ruszę to jakieś remonty teraz ;-) Quote
Marycha35 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 No wiesz, EURO2012....I po co to? I tak w dooopu dostaniemy w każdym meczu!!!! Quote
Iljova Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Nic nowego :-) chyba że wydarzy się cud ;-) Quote
Marycha35 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Dziewczynki dobrze, że nasz Fawcio nie trafił do Wojtyszek... [URL="http://www.polityka.pl/spoleczenstwo/artykuly/1518420,1,najwieksze-schronisko-w-europie.read"]http://www.polityka.pl/spoleczenstwo...w-europie.read[/URL] Quote
majqa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Marycha35']Dziewczynki dobrze, że nasz Fawcio nie trafił do Wojtyszek... [URL="http://www.polityka.pl/spoleczenstwo/artykuly/1518420,1,najwieksze-schronisko-w-europie.read"]http://www.polityka.pl/spoleczenstwo...w-europie.read[/URL][/QUOTE] Trudno sobie wyobrazić lepsze miejsce niż obecne Marysiu. Quote
Marycha35 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 To najprawdziwsza prawda:):):) Buziale dla Faworków!!! Quote
Iljova Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Faworciu jest w jednym z najwspanialszych, najcudowniejszych miejsc na świecie :-). Quote
Iljova Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Bezdomnych zwierzaków wokół wiele Potrzebni im są Ludzie-przyjaciele. Coraz zimniej jest na dworze Czy na czas znajdzie się ktoś kto im pomoże ? Ile jeszcze takich zwierząt odejść musi, pomóc im trudne zadanie? Ilu zwierzątom przyjdzie życiem płacić za wierność i oddanie. Czy nadejdzie kiedyś taki czas, Że Człowiekiem będzie każdy wśród z nas ? Czy mam wierzyć że tak będzie czy też nie Nic narazie nie przekona o tym mnie. Quote
Smyku Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Już Wam zazdroszczę spotkania i tego , że będziecie miały okazję wymemłać słodziaka . Quote
majqa Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Smyku']Już Wam zazdroszczę spotkania i tego , że będziecie miały okazję wymemłać słodziaka .[/QUOTE] Beeedzie fajowo, beeedzie... :-) Quote
Marycha35 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Iluś jak z tymi pociągami u Ciebie???? Ja dowiem się w środę jak z sobota u mnie:) Jest nadzieja na wolne od zajęć:):):) Quote
Recommended Posts