Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry Wszystkim. :-)
Maryś, będziesz uchwytna w tym tyg. w Łodzi? Maciek podrzuciłby Ci, wcześniej oczywiście dzwoniąc, 5 latareczek na Fawka.

Posted

Może zróbmy tak. Napisz mi na PW jak będziesz uchwytna (dni) popołudniówką na uczelni, czyli tak po 16.30, to desant zrobi jak poprzednio. Puści Ci strzałkę jak dojedzie na miejsce. A ja oczywiście dam Ci znać, jaki to będzie dzień z podanych przez Ciebie. :-)

Posted

Jestem w końcu:) przepraszam, że tak długo mnie nie było, troche chorowałam. I strasznie mi przykro, że nasze spotkanie nie wypaliło. W tym tygodniu chyba tez jeszcze nie dam rady :(
U nas bez większych zmian ;) Z okiem Faworka dużo lepiej, w piatek idziemy na kontrolę. Dziekuje Wam bardzo za latareczki :):) I dziekuję, że jesteście cały czas :)

Posted

Aneczko więc życzę zupełnego wyzdrowienia ale skoro już jesteś... Pomyśl o zmianie tytułu na prośbę o pomoc finansową (doprecyzuj to na 1 stronie = potrzeby - wizyty, leki, karma, suplementy) i wsparcie bazarkowe.

Posted

[quote name='majqa']Aneczko więc życzę zupełnego wyzdrowienia ale skoro już jesteś... Pomyśl o zmianie tytułu na prośbę o pomoc finansową (doprecyzuj to na 1 stronie = potrzeby - wizyty, leki, karma, suplementy) i wsparcie bazarkowe.[/QUOTE]

Dzięki za podpowiedź :) Pomyślę jak to ugryźć :)

Posted

Co tam u Faworka ? :)

A tak na marginesie - ma ktoś kontakt z Borówką ? Pożyczyła ode mnie kiedyś chustkę dla psa z napisem "szukam domu". Chustka jest mi potrzebna do schroniska, do robienia zdjęć do ogłoszeń, a Borówka ani nie odbiera telefonów ode mnie, ani gg, ani na facebooku nie odpisuje, chociaż była dostępna kilka razy... :(

Posted

[quote name='nika28'](...) Borówka ani nie odbiera telefonów ode mnie, ani gg, ani na facebooku nie odpisuje, chociaż była dostępna kilka razy... :([/QUOTE]
Na gg się zaświeca. Niko, odwiedź ją i odbierz swoją własność, a najlepiej w obecności rodziców, jej rodziców rzecz jasna.

Posted

[quote name='majqa']Na gg się zaświeca. Niko, odwiedź ją i odbierz swoją własność, a najlepiej w obecności rodziców, jej rodziców rzecz jasna.[/QUOTE]

Tak, mi też się świeci, tak jak na FB... Jutro do niej podjadę. Szkoda, szkoda że to zawsze tak się kończy w jej wypadku :(

Posted

... ano szkoda ale póki przed człowiekiem jeszcze kawał życia jest szansa na dobrą zmianę w nim i tak się dzieje na ogół wtedy, gdy to życie zaczyna wymierzać kolejne lekcje.