Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To może napisz do Pianki powtórnie. Dokładka ze dwóch postów lub podmiana dalszych Borówki, byłaby ogromnie pomocna. Wszelka informacyjna pełnia znalazłaby się na wiodącej stronie.

Posted

Huraaa, to jesteśmy już pod Fawków banderą:) A takie NUDY baaaardzo prosimy, to serducho koi:) Jak sobie Aneczko przypomnę jak po Fawka jechałyśmy, jak on wyglądał, jaki był przestraszony w aucie to KOCHAM CIĘ NAJMOCNIEJ ZA TAKIE NUDY TERAZ:):):):):) Fawko u Was odżył, jest bezpieczny, kochany i rozpieszczany. Czego chcieć więcej dla tych psowatych gałganków?

Posted

[quote name='Iljova']No dla mnie piątek to nie bardzo bo jak dojadę po pracy to będzie już bardzo późno. Może odpowiadałaby Wam sobota ? :-)[/QUOTE]
Naprawdę byś przyjechała? :-) Czy... tylko podpuszczasz?

Posted

Huraaa, Izuś wpadaj na bank, trza się uściskać:) Ja luzik jestem, pasuje mi każda wersja, co prawda gołodupiec, ale wolnam;)
Wiem, że Aneczka na wyjeździe, ale jak wróci na bank się odmelduje:) Ciekawe jak Jej pasuje?

Posted

[quote name='majqa']Naprawdę byś przyjechała? :-) Czy... tylko podpuszczasz?[/QUOTE]

Jasne że tak :-)!!!!!! Jak ja się na coś zdecyduje to realizuje kiedy tylko to możliwe, a że wg księgowej(czyli ja) finanse na to pozwalają to oczywiście chce zrealizować :-)
Chętnie spróbuje ciasta Ani :-)

Posted

Izuś, Aniu dacie radę podpowiedzieć coś w tej sytuacji??? PILNE!
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.-Z-domu-do-schroniska-bo-nie-mamy-deklaracji-%28/page44"]http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.-Z-domu-do-schroniska-bo-nie-mamy-deklaracji-%28/page44[/URL]

Posted

Witamy :):):)
Już jestem od kilku dni ale nie miałam czasu tu zaglądnąć;) Zapraszam Was oczywiście!!!! W tą sobotę by było idealnie, niedziela też może być ;)
A ja z Faworkiem miałam w piątek przeboje :crazyeye: Gałgan kilka dni wcześniej wyciagnął kość z kosza na śmieci (szyjka z kurczaka) i miał po tym biegunkę jakieś 3 dni... Potem kupsko było słabe jeszcze kilka dni ale już nie wodniste. Do tego Gałgan w czwartek prawie nic nie wypił...wieczorem zaczął przymykać oczy tak jakby go bolały, do tego zrobił się osowiały, smutny. W piatek rano to samo, ja już w panice, więc zapakowałam go do auta i pojechaliśmy do weta. Okazało się, że staruszek się odwodnił, oczy zapadniete zupełnie :( Dostał 2 kroplówki, 2 zastrzyki i wieczorem był już jak nowy :):):) Do oczu dostaje cały czas Corneregel i teraz dodatkowo Oculotect. Uff wystraszył nas Gałgan ;)

Posted

To jest łobuziak ;-)
Faworku nie odwalaj takich numerów ! Chcesz żebyśmy wszyscy na zawał padli ? ;-)
Mnie pasuje sobota bo jednak to kilka godzin jazdy. A w poniedziałek do pracy(wstaje o 3:30) więc nie dałabym radę w niedzielę :-)

Posted

bardzo chętnie bym wpadła ale w te sobote mam wesele... :/ tak mi sie nie chce iść, że szok.. acha, nie wiem czy pisałam ale Fawek ma jednego obserwatora na allegro