tana Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Dziekuję bardzo Piance za pomoc :) Przydałyby się właśnie jeszcze ze 2 posty dodatkowe ... Quote
majqa Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 To może napisz do Pianki powtórnie. Dokładka ze dwóch postów lub podmiana dalszych Borówki, byłaby ogromnie pomocna. Wszelka informacyjna pełnia znalazłaby się na wiodącej stronie. Quote
Marycha35 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Huraaa, to jesteśmy już pod Fawków banderą:) A takie NUDY baaaardzo prosimy, to serducho koi:) Jak sobie Aneczko przypomnę jak po Fawka jechałyśmy, jak on wyglądał, jaki był przestraszony w aucie to KOCHAM CIĘ NAJMOCNIEJ ZA TAKIE NUDY TERAZ:):):):):) Fawko u Was odżył, jest bezpieczny, kochany i rozpieszczany. Czego chcieć więcej dla tych psowatych gałganków? Quote
Iljova Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Masz rację Marycha a tak wogóle to jakie nudy ? to przyjemne spędzanie czasu :-) Quote
Marycha35 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 DOKŁADNIE:):):):):) Dziewczynki to kiedy się umawiamy na wspólne winko???? Izuś, Iluś, Aniu???? Kto chętny jeszcze????;) Kresia oczywiście:) Quote
majqa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Przyszły tydzień? Pt popołudniem, sb. dowolnie, nd.? Może uda mi się wyrwać do Was choć na godzinkę. :evil_lol: Quote
Iljova Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 No dla mnie piątek to nie bardzo bo jak dojadę po pracy to będzie już bardzo późno. Może odpowiadałaby Wam sobota ? :-) Quote
majqa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Iljova']No dla mnie piątek to nie bardzo bo jak dojadę po pracy to będzie już bardzo późno. Może odpowiadałaby Wam sobota ? :-)[/QUOTE] Naprawdę byś przyjechała? :-) Czy... tylko podpuszczasz? Quote
Marycha35 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Huraaa, Izuś wpadaj na bank, trza się uściskać:) Ja luzik jestem, pasuje mi każda wersja, co prawda gołodupiec, ale wolnam;) Wiem, że Aneczka na wyjeździe, ale jak wróci na bank się odmelduje:) Ciekawe jak Jej pasuje? Quote
majqa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Marycha35']I Jej ciasto.....ups;)[/QUOTE] Już Ania nas pogoni z tym koncertem życzeń. ;-) Quote
Marycha35 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 He, he, nooooooo;) Ale Ona na prawdę robi CUDNE ciasta, serniczek, paluchy lizać!!!!!! Quote
Iljova Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='majqa']Naprawdę byś przyjechała? :-) Czy... tylko podpuszczasz?[/QUOTE] Jasne że tak :-)!!!!!! Jak ja się na coś zdecyduje to realizuje kiedy tylko to możliwe, a że wg księgowej(czyli ja) finanse na to pozwalają to oczywiście chce zrealizować :-) Chętnie spróbuje ciasta Ani :-) Quote
Marycha35 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Pychota!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
majqa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Iljova']Jasne że tak :-)!!!!!! (...) [/QUOTE] No to baaajkaaa! :-) Quote
Iljova Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Witam w piątkowy poranek. Bardzo się cieszę i nie mogę się już doczekać spotkania :-) Faworku jak nocka minęła ? Wyspałeś się ? :-) Quote
Marycha35 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Faworki chyba na wyjeździe lekkim:) Poczekamy na powrót do domu, rudy i ich pies;) Quote
Marycha35 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Izuś, Aniu dacie radę podpowiedzieć coś w tej sytuacji??? PILNE! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.-Z-domu-do-schroniska-bo-nie-mamy-deklaracji-%28/page44"]http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.-Z-domu-do-schroniska-bo-nie-mamy-deklaracji-%28/page44[/URL] Quote
tana Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Witamy :):):) Już jestem od kilku dni ale nie miałam czasu tu zaglądnąć;) Zapraszam Was oczywiście!!!! W tą sobotę by było idealnie, niedziela też może być ;) A ja z Faworkiem miałam w piątek przeboje :crazyeye: Gałgan kilka dni wcześniej wyciagnął kość z kosza na śmieci (szyjka z kurczaka) i miał po tym biegunkę jakieś 3 dni... Potem kupsko było słabe jeszcze kilka dni ale już nie wodniste. Do tego Gałgan w czwartek prawie nic nie wypił...wieczorem zaczął przymykać oczy tak jakby go bolały, do tego zrobił się osowiały, smutny. W piatek rano to samo, ja już w panice, więc zapakowałam go do auta i pojechaliśmy do weta. Okazało się, że staruszek się odwodnił, oczy zapadniete zupełnie :( Dostał 2 kroplówki, 2 zastrzyki i wieczorem był już jak nowy :):):) Do oczu dostaje cały czas Corneregel i teraz dodatkowo Oculotect. Uff wystraszył nas Gałgan ;) Quote
Iljova Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 To jest łobuziak ;-) Faworku nie odwalaj takich numerów ! Chcesz żebyśmy wszyscy na zawał padli ? ;-) Mnie pasuje sobota bo jednak to kilka godzin jazdy. A w poniedziałek do pracy(wstaje o 3:30) więc nie dałabym radę w niedzielę :-) Quote
tana Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 To to zapraszam w sobotę :) A może Nano też wpadnie? ;) Quote
Nano Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 bardzo chętnie bym wpadła ale w te sobote mam wesele... :/ tak mi sie nie chce iść, że szok.. acha, nie wiem czy pisałam ale Fawek ma jednego obserwatora na allegro Quote
Recommended Posts