Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iljova']Ale słodkie te Twoje psiaki, śiczne, cudowne,Super jest to zdjęcie gdzie Klusek chapsną Fadusia :loveu:[/QUOTE]

ha,ha...dzięki:)
tu macie więcej [url]http://www.garnek.pl/fado77/a[/url]

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kupale w upale jakby szły ku dobremu, ale nie chcę zapeszać. Najlepsze z rana, prawie palce lizać;)

Kresia może by walnęła ale tylko w złotym pucharze!!! ;)

Posted

Kochani, do randki Marysi z moim mężem nie doszło, bo Marysia zrobiła orienta i sprzedaż tego, o czym myślała nie poszłaby w grupie docelowej, o jakiej Marysia myślała.
Ale... ja jeszcze nie straciłam tak zupełnie nadziei.
Pomyślcie proszę, czy wśród Waszych znajomych nie pojawiłoby się choć 5 osób, które skłonne by były kupić lux, naprawdę lux latareczkę na światło LED.
Zdjęcia, jej opis, na bazarku poniżej. Chodzi mi o dokładnie o taką samą:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/208894-Do-20.06-godz.22.00-wspom%C3%B3%C5%BC-Franka%21-szamponiera-torba-na-laptopa-latareczki-LED"]http://www.dogomania.pl/threads/208894-Do-20.06-godz.22.00-wspom%C3%B3%C5%BC-Franka!-szamponiera-torba-na-laptopa-latareczki-LED[/URL]!

Jeśli ktoś z Was, z Was, a głównie mam tu na myśli Łódź, uzna, że to by mu się udało, dajcie mi znać.
Kasa z 5 latareczek poszłaby na Faworka.

Posted

[quote name='majqa']Kochani, do randki Marysi z moim mężem nie doszło, bo Marysia zrobiła orienta i sprzedaż tego, o czym myślała nie poszłaby w grupie docelowej, o jakiej Marysia myślała.
Ale... ja jeszcze nie straciłam tak zupełnie nadziei.
Pomyślcie proszę, czy wśród Waszych znajomych nie pojawiłoby się choć 5 osób, które skłonne by były kupić lux, naprawdę lux latareczkę na światło LED.
Zdjęcia, jej opis, na bazarku poniżej. Chodzi mi o dokładnie o taką samą:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/208894-Do-20.06-godz.22.00-wspom%C3%B3%C5%BC-Franka%21-szamponiera-torba-na-laptopa-latareczki-LED"]http://www.dogomania.pl/threads/208894-Do-20.06-godz.22.00-wspom%C3%B3%C5%BC-Franka!-szamponiera-torba-na-laptopa-latareczki-LED[/URL]!

Jeśli ktoś z Was, z Was, a głównie mam tu na myśli Łódź, uzna, że to by mu się udało, dajcie mi znać.
Kasa z 5 latareczek poszłaby na Faworka.[/QUOTE]
Pomyślimy, pomyślimy, mam nadzieję, że chętni się znajdą :)
A tak na marginesie - przyszło do mnie zawiadomienie, że na poczcie czeka na mnie paczka z fantami od Natki72 - zaraz po nie pędzę, Natka, jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki!!! :loveu:

Posted

Nie dziękuj Olu,nie ma za co.Mam nadzieję,że znajdą się chętni na te drobiazgi i wpadnie dla Faworka parę groszy :) Kiedy zamierzasz zrobić bazarek?

Posted

[quote name='majqa']Myśl Borówko, znajdź 5 chętnych i podrzucam Ci te latarki.[/QUOTE]
Oki ;)
[quote name='Natka72']Nie dziękuj Olu,nie ma za co.Mam nadzieję,że znajdą się chętni na te drobiazgi i wpadnie dla Faworka parę groszy :) Kiedy zamierzasz zrobić bazarek?[/QUOTE]
Jest, jest za co :loveu: Wystawiam dziś po południu, bo teraz zaraz wychodzę.
[quote name='madzik770']Ania,jesteście w weekend w domciu czy gdzieś wybywacie???Pytam,bo chyba będę u znajomych obok Was to bym i do Fawcia wskoczyła:)[/QUOTE]
A w sobotę czy niedzielę wskakujesz do Ani? ;)

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/209237-BI%C5%BBUTERIA-KSI%C4%84%C5%BBKI-T%C5%81UMACZKI-J%C4%98ZYK%C3%93W-OBCYCH-I-INNE-ZAPRASZAMY!-Na-Faworka-do-2.07!?p=17034119#post17034119[/URL]

[SIZE=4][COLOR=cyan]ZAPRASZAM NA BAZAREK BIŻUTERYJNO-KSIĄŻKOWO-TŁUMACZOWY :)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]Fanty podarowała Natka72 :loveu:[/COLOR][/SIZE]

Posted

Aniu a jak Fawciu żyje? Jak jego oczy? A Kresia co myśli o obecnej pogodzie.....:)
Potwierdzam Izy słowa, z randki nici:(, hi hih . Izuś czekam na odpowiedzi, może dwie latarki znajdą domek stały;)

Posted

Witamy!
Borówko mogłabyś też wpaść w weekend, bo mam kilka fantów na bazarek :)
Faworeczek dzisaiaj na spacerku biegał i bawił się jak młodziak. Z oczkami już nie ma problemu:) Nie ropieją wcale. Są tylko zaczerwienione troche bo ta powieka się podwija jeszcze, ale mam wrażenie, że mniej. Może dlatego, że nie ma już obrzęku. Natomist kaszelek się utrzymuje cały czas. Za radą Izy kupiłam mu Sal Ems i własnie dostał pierwszy raz. Zobaczymy, może to pomoże. Kupa naprawdę lepsza. Może nie idealna, ale już niewiele do ideału brakuje ;) Dosypuje mu coraz więcej suchego jedzonka, a gotowanego dodaję dla lepszego smaku ;) I widać służy mu ta dietka.

Posted

[quote name='Marycha35']CMOOOOOOOOOOOOOOOK więc:):):) Dobre wieści.[/QUOTE]
O tak, dobre.
Uważaj tylko Anuś proszę, żeby z Sal Ems nie przegiąć, bo mimo wszystko to sól, a sól i pies... To nie uleczy ale powinno złagodzić mu struny głosowe. Jeśli to w ten sposób zadziała to winno być zauważalne w góra dwa, trzy dni, zadziałało nie ciągnąć tego dalej.
Hm... z kolei... wiecie, ja mam takie przemyślenie, że coś qrczę za długo jest ten kaszel. :-(
Proszę, przypomnijcie mi, ile czasu trwa już kaszel i ile czasu podawany jest antybiotyk.

Posted

Izuś, kaszel Faworek ma odkąd jest u nas czyli 3 tygodnie dzisiaj mija. Antybiotyk ostatni raz wziął w niedzielę. W sumie 12 dni (2x w zastrzyku i 10 dni doustnie). Ja bym sama tego kaszlu nie zauważyła tzn. nie uznałabym tego za kaszel, tylko wet mi zwrócił uwagę, że pies kaszle. Tak jakby szybciej wypuszczał powietrze...ciężko mi to opisać;) Po sterydzie też nie było drastycznej poprawy.

Może pójde jeszcze raz do tego mjego osiedlowego weta i zapytam, powiem że antybiotyk nie pomógł i trzeba dalej diagnozować? Czy decydujemy się od razu na tego zaufanego? ;)

Posted

Nie podawała. Jak możesz Izuś to podaj proszę. Ja myślę, że na razie pójdę jeszcze do tego mojego i zobaczymy co powie. A na powtórke badań walimy już do tego drugiego:) i wtedy ewentualnie też zapytamy co z kaszelkiem.
Madzik nie dawałam Flegaminy. Zobaczymy co po Sal Ems będzie się działo no i co powie lekarz.