Marycha35 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Izuś, eeeee.....to nie ma podkrętu!;) Nie mam szans! Zostanę wierna Fawkowi:) Quote
majqa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='Marycha35']Izuś, eeeee.....to nie ma podkrętu!;) Nie mam szans! Zostanę wierna Fawkowi:)[/QUOTE] OKI, przekażę mężowi, że na wstępie przegrał z innym samcem ale oszczędzę mu, że... z psem. :evil_lol: Quote
Marycha35 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Hi, hi, jak się poprzestawia litery w filozof to wychodzi prawie zoo....;) Quote
majqa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 A Ty Szelmo, jakie niecne rzeczy Ci chodzą po główce. :-) Quote
Marycha35 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Hi, hi, to z przegrzania, egzaminy mi teraz walą dzień po dniu!:) Quote
majqa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Znam, znam to straszne uczucie. Brrr... przeszłość a kysz! Quote
Marycha35 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Izuś, można się odmłodzić;) Na wszelaki to wrzucam: [INDENT] [INDENT] [B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3] lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT] [/INDENT] Quote
Iljova Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Trochę mnie nie było i co ja tu czytam ???? Marycha jak zwykle szaleje ..., A dlaczego ??? Czyżby szaleju się najadła??? Quote
Borówka16 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Iljova']Trochę mnie nie było i co ja tu czytam ???? Marycha jak zwykle szaleje ..., A dlaczego ??? Czyżby szaleju się najadła???[/QUOTE] Pewno tak :evil_lol: Dzień doberek wszystkim! :) Quote
Borówka16 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Doszły pieniążki od p.Bożenki i nie uwierzycie ile to jest :loveu: Całe 200zł - dziękujemy ślicznie :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
tana Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 O matko... Pani Bożenko bardzo, bardzo dziękujemy. To ogromna pomoc dla Faworka:loveu: Buziaczek ma się całkiem dobrze. Troche kaszelek jeszcze się utrzymuje ale słabiutki... hmm 10 dzień idzie antybiotyk. Poza tym Faworek puszcza przeokropne bąki od wczoraj:crazyeye: Ratunkuuuu!!! U nas już nie ma czym oddychać:evil_lol: Może dietka zła? Wczoraj i dziś było mięsko mielone, ryż i marchewka zmieszane z suchym. Kupsko bez zmian. Rano o.k., po południu ciapowate. I tak dzień w dzień... Boję się o jego trzustkę... Quote
majqa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Anuś, kup mu rumen tabs. Dawkowanie na opakowaniu. Quote
Borówka16 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='majqa']Anuś, kup mu rumen tabs. Dawkowanie na opakowaniu.[/QUOTE] Z całą pewnością mogę polecić ;) Moje kundlisko bierze i jest ok :) Quote
majqa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='tana']O.K kupię. A może espumisan też pomoże? :)[/QUOTE] A jasne, że tak, najlepiej jedno i drugie. Rumen tabs ma inne działanie niż espumisan ale espumisan spoko, psina "się odgwiżdże". ;-) Quote
Iljova Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Faworku spokojnej nocy i zdrowiej już całkiem :-) Quote
Borówka16 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Natka72']To i ja się przywitam z Faworkiem :)[/QUOTE] Witaj ReNatko :) Quote
majqa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Natka72']To i ja się przywitam z Faworkiem :)[/QUOTE] Dzień dobry! :-) Quote
Iljova Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Cześć dziołchy jak Wom leci ? Jo durś myśla kej się łobocymy :) Quote
Recommended Posts