Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Izuś, eeeee.....to nie ma podkrętu!;) Nie mam szans! Zostanę wierna Fawkowi:)[/QUOTE]
OKI, przekażę mężowi, że na wstępie przegrał z innym samcem ale oszczędzę mu, że... z psem. :evil_lol:

Posted

Izuś, można się odmłodzić;)
Na wszelaki to wrzucam:
[INDENT] [INDENT] [B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3] lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT] [/INDENT]

Posted

[quote name='Iljova']Trochę mnie nie było i co ja tu czytam ???? Marycha jak zwykle szaleje ..., A dlaczego ??? Czyżby szaleju się najadła???[/QUOTE]
Pewno tak :evil_lol:
Dzień doberek wszystkim! :)

Posted

O matko... Pani Bożenko bardzo, bardzo dziękujemy. To ogromna pomoc dla Faworka:loveu:

Buziaczek ma się całkiem dobrze. Troche kaszelek jeszcze się utrzymuje ale słabiutki... hmm 10 dzień idzie antybiotyk. Poza tym Faworek puszcza przeokropne bąki od wczoraj:crazyeye: Ratunkuuuu!!! U nas już nie ma czym oddychać:evil_lol:

Może dietka zła? Wczoraj i dziś było mięsko mielone, ryż i marchewka zmieszane z suchym. Kupsko bez zmian. Rano o.k., po południu ciapowate. I tak dzień w dzień... Boję się o jego trzustkę...

Posted

[quote name='tana']O.K kupię. A może espumisan też pomoże? :)[/QUOTE]
A jasne, że tak, najlepiej jedno i drugie. Rumen tabs ma inne działanie niż espumisan ale espumisan spoko, psina "się odgwiżdże". ;-)