Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wpadaj Magduś:):):) Potomka zabieraj:) Mam nadzieję, że jest "inny" i nie lubi ciasta....;)
Edit:
to do 18:00 Przyjaciele:) Idę stukać Psycholo. Resocjalizacyjną, egza w czwart....
Aniu dzięki, już nie ryczę, choć ogromnie mi suni żal!

Posted

eee madzik na pewno nie lubisz;)
Maryś stukaj to może wyprostujesz paru takich jak ten koleś od suńki. O ile tam jest co prosować...

Posted

[quote name='tana']Ja też tylko brukselki nienawidzę, poza tym wszystko szamię:) Może psiarze tak maja;)[/QUOTE]

to mnie się chyba wydawało,że lubię brukselkę:evil_lol:

Posted

no to ładna imprezka się u Faworka szykuje xD szkoda, że jak tak daleko mieszkam :-/ uściskajcie kudłacza ode mnie i wyślijcie mi ciasto pocztą xD

Posted

Nano nie masz czego żałować... cisto mi nie wyszło aaaaaa i co ja teraz Maryśce powiem?!?! Juz jej pół blachy obiecałam. Galaretke za wcześnie wylałam na cisto i wsiąkła cała... Nie wiem czy to bedzie zjadliwe ;)

Posted

[quote name='tana']Nano nie masz czego żałować... cisto mi nie wyszło aaaaaa i co ja teraz Maryśce powiem?!?! Juz jej pół blachy obiecałam. Galaretke za wcześnie wylałam na cisto i wsiąkła cała... Nie wiem czy to bedzie zjadliwe ;)[/QUOTE]
Takie wsiąkane ciacho jest the best! :-)

Posted

[quote name='tana']Majeczko, a Ty nie wpadniesz do Faworka i na wsiąkane ciacho? ;)[/QUOTE]
Z wielką radością Aniu :loveu: ale pewno w innym momencie, jeśli pozwolisz i jeśli zechcesz. Ja muszę, by opuścić swoją pieczarę, mieć zmiennika. ;-) On dziś wróci późno, a mama nie na chodzie. :-(
Dla mnie wyjście to wyprawa z duszą na ramieniu, co zastanę jak wrócę. Tak się rewelacyjnie urządziłam. :evil_lol:
Będzie mi przemiło Anuś Was poznać i osobiście podziękować Wam za pomoc. :loveu:

Posted

Dobre są wszystkie warzywa
wspaniały smak się z nich dobywa
Bardzo smaczne są także owoce
Szczególnie w upalne dnie i noce.
Dla ludzi i dla zwierzaków
warzywka są smaczniejsze od lizaków.
Więc niech nikt nie wybrzydza
i ich smakiem się zachwyca

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-eRxrZpNrzBM/TeCUN8pfD6I/AAAAAAAACu4/FirNugMV1oY/mediumkyn4ar574b8ca783954da64552%25255B1%25255D.jpg[/IMG]

Posted

O.K Majeczko serdecznie zapraszamy kiedy tylko zechcesz :) Ja wtedy Tobie również podziekuję za te cenne rady, które dostaliśmy od Ciebie. Zwłaszcza na temat psich kup hahaha. A tak na serio - dużo sie od Ciebie dowiedzieliśmy. Dzieki kochana!