Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wow, udało mi się w końcu zalogować ;)

Dostałam smsa od Agaty:):) Faworek zjadł wczoraj kolacyjkę, noc minęła im spokojnie, dziś zjadł śniadanko i śpi sobie teraz spokojnie przy swojej nowej Pańci :):) Ale z niego szczęściarz...

Ahaaa a wczoraj też rozmawiałyśmy i podobno Faworek przy pierwszej wizycie w swoim nowym ogrodzie:cool3: wpadał jak szalony między 2 rzędy tuji i biegał między nimi:lol::lol::lol:

Posted

Czytam i ryczę:):):):) Bałam się lookać jak jasna cholera! Aniu, Marcinie dzięki za wszystko co dla Fawinka zrobiliście, daliście mu szansę na lepsze życie:):):) Tak się cieszę, że ten dzwoniec kochany zaaklimatyzował się szybko, że jest ok.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC:):):) Izuś kto by pomyślał, że taki bedzie happy koniec poniewierki Fawka! Pamiętacie te jego oczy zaropiałe, walkę z szefostwem, żeby pozwoliło mu pomóc, he he he, a tu taki cudek na koniec:):):) Brykaj Przyjacielu spokojnie między tujami, ups;)

Posted

Aniu a jak Kresia? Nie szuka kumpla? A Wy jak się czujecie?:) A nowi Państwo dadzą tu znać prawda? Gdyby tylko coś się działo zawsze niech walą jak w dym. Fawek to kochany psiulec! Ale mu się udało, po tylu latach odwrócił się pech od niego, huraaaa:) Spadaj pechu precz!!!!

Posted

[quote name='Marycha35'](...) A nowi Państwo dadzą tu znać prawda? (...)[/QUOTE]
Z tego, co zrozumiałam z maila Ani nie dadzą tu znać ale będą wysyłać zdjęcia do Ani i będą z nią w kontakcie.

Posted

[quote name='Marycha35']Aniu a jak Kresia? Nie szuka kumpla? A Wy jak się czujecie?:) [/QUOTE]

Musisz o to pytać :roll: a jak mają się czuć to zawsze są mieszane uczucia cieszą się :lol: i smucą :-(
Faworku widze że trafiło Ci sie wspaniałe miejsce i ludzie i niech tak zostanie :-)

Posted

Ależ nam się smutno ciiiiiiiicho i przeraźliwie pusto zrobiło w mieszkaniu. Nie do zniesienia wręcz... nie ma tupkania pazurkami, nikt nie piszczy, nie szczeka, Kresia też smutna cichutko siedzi. Włączyliśmy sobie tv na full, siedzimy w miejscu Faworkowego posłanka z jego drugą kołderką, która u nas została i sie do niej przytulamy... Ja pierdzielę... dobrze, że nikt tego nie widzi ;);)

Posted

Aniu to normalne ja to widzę już teraz w mojej wyobraźni jakbym tam z Wami była. Potrzeba Wam teraz czasu aby przywyknąć do nowej sytuacji .
Nie jesteście sami pamiętajcie o tym :)

Posted

[quote name='Iljova']Aniu to normalne ja to widzę już teraz w mojej wyobraźni jakbym tam z Wami była. Potrzeba Wam teraz czasu aby przywyknąć do nowej sytuacji .
Nie jesteście sami pamiętajcie o tym :)[/QUOTE]

Dziekuję Ilusiu. Wiem, że jesteście z nami ;)

Posted

Dostałam właśnie info, że Faworek dał się wyczesać, brykał na spacerkach, a teraz odpoczywa. I kupy nadal ładne!!!! :):):) Ale się cieszę:)

Posted

Jak dobrze,że są tacy ludzie jak nowi państwo Faworka:)Życzę im jeszcze długich,wspólnych lat z kochanym psiaczkiem:)))Bo po minie Faworka widać,że on już wie,że to na zawsze:)))

Posted

Hmmm , aluzje pojęłam .
Myślę , że nie tylko dla mnie informacja wbrew pozorom błaha o ładnej kupce , świadczy o tym , że pies się czuje dobrze w nowym domu , nie jest zestresowany , ma apetyt i czuje się dobrze ze swoim pańciostwem .

Posted

[quote name='Smyku']Hmmm , aluzje pojęłam .
Myślę , że nie tylko dla mnie informacja wbrew pozorom błaha o ładnej kupce , świadczy o tym , że pies się czuje dobrze w nowym domu , nie jest zestresowany , ma apetyt i czuje się dobrze ze swoim pańciostwem .[/QUOTE]
A tam od razu aluzje. Jak mówiłaś państwu o kupkach to i relacja musiała się pojawić. :eviltong:
Mnie nic tak nie cieszy jak wszelkie kupne sprawozdania. :-) Tak 3maj psiaku!!!
A propos... no cóż... choć to smutne wspomnienie to... pamiętam Smyku, jak mi ekhm... DS Baszy przysyłał zdjęcie kupy, zresztą, na moje życzenie. :evil_lol:

Posted

Hi, hi, pycha opowieść;) Cieszę się, że Fawinek się zaaklimatyzował na całego:):):)
I z pełną premedytacją ponownie zapytam jak Faworki kochane się czują?:) Ściskam Was mocno i raz jeszcze Aneczko DZIĘKÓWECZKA:):):)

Posted

No to lecimy z ostatnim rozliczeniem ;)

[B][COLOR="#800080"]233 zł[/COLOR][/B] zebrało się z bazarków które zrobiła i pilnowała Iza :loveu: :multi: - bardzo, bardzo dziękuję :)
[B][COLOR="#800080"]60 zł [/COLOR][/B]uzbierała Marysia wykorzystując swoje zdolności super handlowca ;) sprzedając latareczki od Izy :):)
[B][COLOR="#800080"]39 zł[/COLOR][/B] uciułałam ja na bazarku z fantami które przekazała Amica ;)
co razem daje nam: [B][COLOR="#ff0000"]332 zł[/COLOR][/B]
z czego odejmuję [B][COLOR="#ff0000"][COLOR="#800080"]85 zł[/COLOR][/COLOR][/B] za sapalony przez nas gazik przy transporcie Faworka

zostaje [B][SIZE="6"][COLOR="#800080"][COLOR="#800080"][COLOR="#ff0000"]247 zł[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
I tytaj prośba abyśmy jakoś wspólnie zdecydowali któremu psiakowi przekazujemy te pozostałe pieniążki :)

Posted

[quote name='Marycha35']Hi, hi, pycha opowieść;) Cieszę się, że Fawinek się zaaklimatyzował na całego:):):)
I z pełną premedytacją ponownie zapytam jak Faworki kochane się czują?:) Ściskam Was mocno i raz jeszcze Aneczko DZIĘKÓWECZKA:):):)[/QUOTE]

Coraz lepiej Marysiu:) Dziekujemy:) Kresia wczoraj strajkowała... głodowo :( smutna troszkę. Widać, że brak jej przyjaciela... Dziś już wpiernicza na szczęście. Ehh no jakos to będzie. Nie jest źe bo wiemy, że Fawkowi jest dobrze...;)

Posted

Anuś, ja jeszcze wyjaśniam jedną wpłatę od Gops i dopiero będę miała pełnię rozliczenia bazarków.

Jak to spalony gaźnik? :-(

Edit:
Już doczytałam, że i wpłata od Gops doszła.

Posted

Tak trzymajcie Kochani:) Idea domku u Was dokładnie taka była, pomóc Fawkowi wrócić do normalności, dać serducho i przygotować do domku stałego:) Daliście Aneczko mu to wszystko z nawiązką:):):)
Fajocha, że kasiorrra została, tyle bidek na Dogo...

Posted

[quote name='majqa']Anuś, ja jeszcze wyjaśniam jedną wpłatę od Gops i dopiero będę miała pełnię rozliczenia bazarków.

Jak to spalony gaźnik? :-([/QUOTE]

Izuś ja Cię uwielbiam:):):) GAZIK!!!! AUTKO JEST NA GAZ:)