Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ludkowie apel z Dogo:
[B][COLOR=red]Pilne potrzebny lek o nazwie Polimyksyma b w tabletkach lub zastrzyki jest to jedyny lek ktory moze pomoc psiakowi inaczej zostanie uspiony:([/COLOR][/B]

Posted

Już wszystko gotowe... nie sądzilismy, że będzie to takie trudne... ;) Smutno nam... ale i cieszymy się jednocześnie... Smutek, radość, nadzieja, takie uczucia sie w nas przeplatają. Trudno cokolwiek napisać :roll:

Posted

Anuś, wolę to jeszcze raz powtórzyć. Nigdy się nie jest na 100% pewnym ale... jeśli nie będziecie na 99%, jeśli cokolwiek wzbudzi w Was obiekcje, jeśli okaże się, że będzie widać, że to jest ponad siły samego Fawora, bo zadziać się może niejedno, wracajcie z nim.

Posted

W kwestii rozliczeń... Anuś, miej oko na konto, bo z jednego z bazarków oczekujemy jeszcze na wpłaty od Gops i Iljova.
Pamiętaj, by rozliczyć paliwo, nie bierzcie tego wydatku na siebie.

Posted

[CENTER][I][COLOR=blue][B][COLOR=darkslateblue][COLOR=darkorchid]Pięknie dziękuję Ani, Marcinowi za cudną opiekę nad Fawkiem i dzisiejszy wyjazd.
Równie gorąco dziękuję Smyku za poświęcony czas i nerwowe spalanie się, nie wspominając o przekochanych raportach w trakcie akcji z wyjazdem.
Ogrom podziękowań dla kierowcy Smyku w osobie Jej Córki Ani.
Osobne podziękowania złożyć należy także wszystkim tym, którzy na rozmaite sposoby wspierali sprawę Fawka, bo... FAWUŚ został w swoim nowym domku!!![/COLOR]
[/COLOR]
[IMG]http://img406.imageshack.us/img406/5374/rose1bloominga.gif[/IMG]

[/B][/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

Tak jak Iza zameldowała , Faworek został u Swoich Nowych Ludziów .
Mamy obiecane zalogowanie się na dogo i mase zdjęć , bo panciu lubi aparat .
Szczegółową relacje zda Tana , ja od siebie tylko dodam , że jestem bardzo na tak .

Posted

Fajnie że Faworciu ma domek i skoro został to musi to być właściwy domek, który zasługuje na Faworka.
Jestem też ciekawa tych pierwszych dni w nowym miejscu.
Wiem Aniu i Marcinie, że ciężko było się rozstać z Faworkiem, to przecież taki kochany, slodki psiak. Dzięki że otoczyliście Faworka tak wspaniałą opieką :-)

Posted

Fawek już po kolacji, oczka ma zakroplone, zaległ na materacyku w przedpokoiku...
Otrzymane zdjątka, za które serdecznie dziękuję... :-)

[IMG]http://img714.imageshack.us/img714/6959/dsc16582.jpg[/IMG]

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/9590/dsc16972.jpg[/IMG]

Cudne zdjęcia, jedne z piękniejszych... Na zmartwionego to skubaniec nie wygląda! :-)

Posted

Ale piękne zdjęcia:) Ryczymy na ich widok oczywiście ;) Faworek ma teraz najcudowniejszy dom. Mam wrażenie, że od razu poczuł się w nim dobrze. Nie mam już siły opisywać wszystkiego, powiem tylko, że było idealnie i jestem pewna, że teraz już Fawuś na zawsze będzie miał swoich kochających ludzi obok siebie, oraz całą masę wirtualnych wielbicieli ;) Na zawsze zostanie w naszych sercach :) Kochamy Cię Faworku!!!

Dziękuję również Agatce za zdjęcia :):) I w ogóle za wszystko:loveu: