Marycha35 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Aneczko jakie nastroje przed piątkiem? Trasa opracowana:)? Quote
Iljova Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='majqa']Nie sposób nim się nie zauroczyć. :-)[/QUOTE] Całkowita prawda :-) Quote
Marycha35 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Ludkowie apel z Dogo: [B][COLOR=red]Pilne potrzebny lek o nazwie Polimyksyma b w tabletkach lub zastrzyki jest to jedyny lek ktory moze pomoc psiakowi inaczej zostanie uspiony:([/COLOR][/B] Quote
majqa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Widziałam apel ale nie wiem, skąd zdobyć na cito. Quote
Iljova Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Rozmawiałam z Daśka już go ma ale nic więcej niewiem bo była u weta Quote
Marycha35 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Oj, dzięki Ilusiu, bo ja to rozsyłam po wątkach... Quote
myszorek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Marycha przestań się bać!Musi być dobrze!Fawinek musi dobrze trafić!To jest taki cudny i dobry psiak a Wy nad nim czuwacie:))) Quote
tana Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Już wszystko gotowe... nie sądzilismy, że będzie to takie trudne... ;) Smutno nam... ale i cieszymy się jednocześnie... Smutek, radość, nadzieja, takie uczucia sie w nas przeplatają. Trudno cokolwiek napisać :roll: Quote
majqa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Anuś, wolę to jeszcze raz powtórzyć. Nigdy się nie jest na 100% pewnym ale... jeśli nie będziecie na 99%, jeśli cokolwiek wzbudzi w Was obiekcje, jeśli okaże się, że będzie widać, że to jest ponad siły samego Fawora, bo zadziać się może niejedno, wracajcie z nim. Quote
tana Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Nie zostawimy go jeśli będzie cokolwiek nie tak. Quote
tana Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Smyku']Do zobaczenia jutro .[/QUOTE] Do zobaczenia:) Trzymajcie kciuki ;) Quote
Iljova Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Kciuki trzymam i czy zostanie czy nie to będzie dobrze :-) Quote
majqa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 W kwestii rozliczeń... Anuś, miej oko na konto, bo z jednego z bazarków oczekujemy jeszcze na wpłaty od Gops i Iljova. Pamiętaj, by rozliczyć paliwo, nie bierzcie tego wydatku na siebie. Quote
majqa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [CENTER][I][COLOR=blue][B][COLOR=darkslateblue][COLOR=darkorchid]Pięknie dziękuję Ani, Marcinowi za cudną opiekę nad Fawkiem i dzisiejszy wyjazd. Równie gorąco dziękuję Smyku za poświęcony czas i nerwowe spalanie się, nie wspominając o przekochanych raportach w trakcie akcji z wyjazdem. Ogrom podziękowań dla kierowcy Smyku w osobie Jej Córki Ani. Osobne podziękowania złożyć należy także wszystkim tym, którzy na rozmaite sposoby wspierali sprawę Fawka, bo... FAWUŚ został w swoim nowym domku!!![/COLOR] [/COLOR] [IMG]http://img406.imageshack.us/img406/5374/rose1bloominga.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Smyku Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Tak jak Iza zameldowała , Faworek został u Swoich Nowych Ludziów . Mamy obiecane zalogowanie się na dogo i mase zdjęć , bo panciu lubi aparat . Szczegółową relacje zda Tana , ja od siebie tylko dodam , że jestem bardzo na tak . Quote
Iljova Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Fajnie że Faworciu ma domek i skoro został to musi to być właściwy domek, który zasługuje na Faworka. Jestem też ciekawa tych pierwszych dni w nowym miejscu. Wiem Aniu i Marcinie, że ciężko było się rozstać z Faworkiem, to przecież taki kochany, slodki psiak. Dzięki że otoczyliście Faworka tak wspaniałą opieką :-) Quote
nika28 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Strasznie się cieszę, że Faworek wreszcie znalazł swoich ludzi :loveu: Czekamy na relację od tany :) Quote
Iljova Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Niewiem czy da radę dzisiaj coś napisać musimy uzbroić się w cierpliwość, i dać jej trochę czasu. Quote
majqa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Miała zajrzeć ewentualnie dziś wieczorem ale jeśli nie zajrzy, co byłoby dla mnie zrozumiałe, poczekamy na relację. :-) Quote
majqa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Fawek już po kolacji, oczka ma zakroplone, zaległ na materacyku w przedpokoiku... Otrzymane zdjątka, za które serdecznie dziękuję... :-) [IMG]http://img714.imageshack.us/img714/6959/dsc16582.jpg[/IMG] [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/9590/dsc16972.jpg[/IMG] Cudne zdjęcia, jedne z piękniejszych... Na zmartwionego to skubaniec nie wygląda! :-) Quote
tana Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ale piękne zdjęcia:) Ryczymy na ich widok oczywiście ;) Faworek ma teraz najcudowniejszy dom. Mam wrażenie, że od razu poczuł się w nim dobrze. Nie mam już siły opisywać wszystkiego, powiem tylko, że było idealnie i jestem pewna, że teraz już Fawuś na zawsze będzie miał swoich kochających ludzi obok siebie, oraz całą masę wirtualnych wielbicieli ;) Na zawsze zostanie w naszych sercach :) Kochamy Cię Faworku!!! Dziękuję również Agatce za zdjęcia :):) I w ogóle za wszystko:loveu: Quote
Recommended Posts