Nano Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='majqa']To prawda, Twoje allegro zdziałało cuda. :-) Pt. - Poznań! :-)[/QUOTE] Poznań ?? to do mnie :D:D:D a jakie rejony konkretniej ? :D a o której godzinie (bo na 12 jadę do Kremci - sunia z banerku) ? :D bo może bym sie zapoznała z Fawkiem xD o ile nikt nie ma nic przeciwko Quote
majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Zabij, nie pamiętam godziny. Trzeba poczekać na Anię. :-) [B]Edit:[/B] Dodatkowa osoba na wizycie... :roll: Hm... nie wiem, jak to napisać, by Cię nie urazić Nano. :-( Jeśli spotkałabyś się z dziewczynami wcześniej, czyli "przed" byłoby im na pewno miło ale nie wiem, i Boże broń nie bierz tego do siebie, bo to samo napisałabym każdemu innemu człowiekowi, czy już wizyta u państwa to nie aż nadto. Wyjaśnię... Po pierwsze sami państwo ale tu kwestia ich zgody. Po drugie i to jest dla mnie ważniejsze. Fawor. W jednym miejscu dwa ukochane mu zapachy, z którymi przyjdzie mu się pożegnać i reszta obcych, obce miejsce, obce, wyciągające się do niego ręce, strach, strach, strach. Miałam okazję poznać go osobiście, nie było nas dużo, a on był wystraszony, mocno niepewny, wycofywał się, szukał bliskości Marcina, w dużym napięciu łowił dźwięki, wciągał powietrze. To był dla mnie, o czym nie pisałam wcześniej smutny obraz, bo wtargnęłam do jego nieba. Z tego względu np. choć miałabym taką możliwość w ogóle nie wyskoczyłam z własnym uczestnictwem w wyjeździe. Mniejsza o to, co czuję i czego bym chciała. Mniej o mnie jedną = dla Fawora lepiej, bo mniej o jeden w tak napiętym, stresowym dniu zapach. Bardzo przepraszam, że napisałam, co myślę, co czuję. Z góry przepraszam jeśli Cię dotknęłam Nano. Quote
tana Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Nano']Poznań ?? to do mnie :D:D:D a jakie rejony konkretniej ? :D a o której godzinie (bo na 12 jadę do Kremci - sunia z banerku) ? :D bo może bym sie zapoznała z Fawkiem xD o ile nikt nie ma nic przeciwko[/QUOTE] Sami nie wiemy jeszcze o której ;) Koło południa myślę. Musimy jeszcze Kreske zawieźć do Kutna. Jeśli jakimś cudem nam sie uda to zgrać ;) to możemy się spotkać. Będzie z nami jeszcze Smyku, więc myslę, że tak z czystej grzeczności nie powinniśmy wchodzić do Państwa w tyle osób :evil_lol::evil_lol: ale możemy się spotkać na chwile wcześniej. Tak też się spotkamy ze Smyku ;) Mam nadzieję, że Fawuś w miarę dobrze to zniesie, bo wrażliwiec z niego... Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Nano na pewno się nie obrazi:) Pięknie napisałaś i mądrze Izuś. Potwierdzam, że Fawko to bardzo delikatny, wrażliwy psiak, który na bank zżył się ze swoją tymczasową rodzinką. Dobrze, że trafił na taki cudny DS, bo na bank trzeba się nim zająć mocno po przyjeździe. Myślę, że sraczka murowana niestety...Im mniej bodźców tym lepiej!!! Wszystko dla jego dobra:):):) Quote
tana Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 W ogóle to ja apeluję o to, żeby jeszcze się za bardzo nie podniecać ;) Nic nie jest jeszcze pewne. Ten dzień będzie bardzo dla nas i dla Faworka trudny. Już teraz mam zamet w głowie ;) Dobrze, że Smyku nas będzie wspierać, bo nie wiem czy sami byśmy tam nie ześwirowali ;) Quote
majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Podnietom, wątkowym przynajmniej, mówimy NIE. ;-) Quote
Nano Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 spoko, rozumiem :) masz rację :) nie znam Faworka osobiście i rzeczywiście o tym nie pomyslałam :) nie będę chłopaka na stresy narażać :) Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Słusznie, spoczko, czekamy spokojnie na wydarzenia. Jak coś, zawsze jest gdzie wrócić;) I dobrze wiedzieć, że mamy NASZEGO CZŁOWIEKA w Poznaniu, uściski Nano:) Quote
majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Nano']spoko, rozumiem :) masz rację :) nie znam Faworka osobiście i rzeczywiście o tym nie pomyslałam :) nie będę chłopaka na stresy narażać :)[/QUOTE] Dziękuję Nano za zrozumienie/ wyrozumiałość. :oops: :oops: :oops: Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Izuś ja zupełnie z innej beki, co oznaczają gwiazdki żółte przy niektórych wątkach? To wyróżnienie od Moda? Taki wzorowy wątek? Bo my mamy:):):) Quote
Nano Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Marycha35'] I dobrze wiedzieć, że mamy NASZEGO CZŁOWIEKA w Poznaniu, uściski Nano:)[/QUOTE] dziekować :) a mi słodzicie dzisiaj xD normalnie się rumienie :) nop i w razie potrzeby zawsze mogę Faworka odwiedzić jak byście miały taką prośbę :) Quote
majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 U góry wątku na niebieskim pasku masz takie cóóóś - [I]oceń temat[/I]. Można tam kliknąć i ocenić jakość, że tak się wyrażę, wątku. ;-) Quote
majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Nano'](...) w razie potrzeby zawsze mogę Faworka odwiedzić jak byście miały taką prośbę :)[/QUOTE] Rewelacja. :-) Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Aaaa, dzięki Izuś, to klikam;) U Misia też;) Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='Nano']dziekować :) a mi słodzicie dzisiaj xD normalnie się rumienie :) nop i w razie potrzeby zawsze mogę Faworka odwiedzić jak byście miały taką prośbę :)[/QUOTE] Cudnie, dziękujemy:) Quote
Iljova Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Co ja tu czytam ? Faworek do własnego domku jedzie? Ale się cieszę z 2-ch powodów - że zdążyłam jeszcze poznać Faworka - że będzie miał cudowny domek :-) Quote
myszorek Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Cieszę się ogromnie i czekam na dobre wieści z domku Fawcia!:) Quote
tana Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='myszorek']Cieszę się ogromnie i czekam na dobre wieści z domku Fawcia!:)[/QUOTE] Fajnie myszorku, że z nami jesteś :):):) Quote
tana Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Melduję, że dotarły pieniąchy od Marysi za latary 60 zł :):) Dziękujemy:) Rozliczę wszystko razem jak już będa wszystkie wpłaty z bazarków, jeśli nie macie nic przeciwko;) I dobre wieści znowu: oko Faworka w końcu wyleczone :) rogówka się zagoiła i jest już o.k. W tej chwili Fawko zdrów jak ryba prawie ;);) Quote
Iljova Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ależ dobre wieści :-) jak dobrze że w końcu oczko zdrowe :) Mizianka ślę dla Faworka i wielkie podziękowania dla wspaniałych dotychczasowych opiekunów. Ja właśnie jestem w pociągu i wracam do Bydgoszczy. Nie jest mi łatwo w tej chwili, bo muszę wracać a moja córeczka ..... Tak mi ciężko :( Quote
Smyku Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Zapomniałam dodać , że Faworka buziakujemy mocno . Moja Ania też zauroczona Fawkiem . Quote
Marycha35 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Izuś dziękujemy za te latary:):):) Aneczko dobrze, że kasiorrra doszła i huraaaaaaaaaam ze szczęścia, że Fawinka oczko ma wyleczone:) I boje się piątku.....sorka Ludkowie, ale tak mam. Quote
Recommended Posts