majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Paliwo musi być rozliczone i w tej kwestii info bazarkowe... czekam jeszcze na odpowiedź Megii1, bo na ten moment wiem, że wpłata od Iljova i Gops ma być zaraz po 10tym. Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Aneczko to prosimy bardzo rozpisz to ładnie w poście rozliczeniowym:) Quote
myszorek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Namówcie nowy domek Fawusia na zalogowanie się i fotki,żeby było się czym cieszyć:)Powodzenia śliczny!!!:))) Quote
madzik770 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Marycha35']Magduś witaj:):):) A czemu Moreno oddany?????? I w dobre ręce?????[/QUOTE] Maryś,kurna tylko w dobre ręce...on musiał iść niestety do domu z ogrodem.On się zachowywał jak taki pies autystyczny ,on miał swój świat,zachowywał się zupełnie inaczej od innych psów.Doszło już do tego,że nie mogłam go zabierać do pracy,spuszczać ze smyczy.A to automatycznie odbijało się na stanie mojego mieszkania...i dojrzałam do tej decyzji.Po prostu ja kupiłam psa po to,żeby chodził ze mną do pracy,a nie siedział sam w domu.On się po prostu męczył i ja też:( Quote
majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='myszorek']Namówcie nowy domek Fawusia na zalogowanie się i fotki,żeby było się czym cieszyć:)Powodzenia śliczny!!!:)))[/QUOTE] Dobry pomysł, zwłaszcza, że podobno pan bardzo lubi focić. :-) [quote name='Smyku']Majqa = Kabel[/QUOTE] Podlizna. Pogrywasz sobie, bo wiesz, że Tobie wszystko ujdzie. ;-) Quote
tana Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ja oczywiście wszystkim Wam dziekuję, Izula dużo brudnej roboty odwaliła :evil_lol::evil_lol: Ale dzisiaj wyjątkowo podziekować chcę [B][SIZE="3"][COLOR="#800080"]NANO[/COLOR][/SIZE][/B] która zrobiła Fawkowi allegro i cały czas dbała, żeby było odnawiane :iloveyou::Rose: Fawus został wypatrzony właśnie na allegro :) Wielkie wielkie dzieki kochana!!! Quote
tana Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Wszystko pięknie rozliczę, jak tylko będzę wiedziała co i jak i jak kasa dojdzie ;) Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Oczywiście Aneczko:) To ja spadam do Misia, tam rozliczać...:) Quote
majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Przyłączam się do podziękowań za allegro. :-) Cieszę się też, bo lada moment skończy się drugi bazarek i coś się na nim jeszcze uzbiera. Quote
majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='tana']I trzeci się rozkręca powoli ;)[/QUOTE] Super, super :-) Anuś, tak pomyślałam i... jak będziesz rozmawiać z panią, poproś by zaopatrzyli się w lipancrea i taninal, nifuroksazyd lub coś w podobie..., bo istotnie może być stresowo-rozwolnieniowo, a lipa... i reszta pomogą w trawieniu i opanowaniu problemu. Quote
tana Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 OK moge podpowiedzieć, choć nie mam pewność by któryś z tych preparatów był skuteczny przy stresowaj biegunce ;) No może taninal troche pomoże. Myslałam bardziej nad czymś łagodnie usokajającym. Zapytam Mundka jutro :) Quote
majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ja łączę lipa... z tanin... ale oczywiście pytaj. :-) Quote
tana Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Nam też by się przydały wszystkie wymienione pozycje :evil_lol: I na deser relanium!!!! Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Hi, hi, oooo nie, na deser Twój serniczek;):):) Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Uściskaj go Anuś, szepnij na ucho, że dla Niego wszystko zrobimy, nawet się z Nim rozstaniemy, żeby tylko miał najlepiej pod słońcem i już na zawsze:):):) Quote
majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Marycha35'](...) nawet się z Nim rozstaniemy (...)[/QUOTE] ... albo i NIE, gdyby cokolwieczek budziło Ani, Marcina i Smyku wątpliwości. Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Oczywiście!!!!!!! Gdyby tylko coś...jedna wątpliwość...on już tyle przeszedł, że teraz tylko spokój, miłość, bezpieczeństwo. Za pozostałe atrakcje, dziękujemy! Quote
Nano Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='tana'] Ale dzisiaj wyjątkowo podziekować chcę [B][SIZE=3][COLOR=#800080]NANO[/COLOR][/SIZE][/B] która zrobiła Fawkowi allegro i cały czas dbała, żeby było odnawiane :iloveyou::Rose: Fawus został wypatrzony właśnie na allegro :) Wielkie wielkie dzieki kochana!!![/QUOTE] jejku dzięki :) bardzo się cieszę, że na coś się przydałam :D a gdzie konkretnie Faworek jedzie i kiedy ? :D Quote
majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Nano']jejku dzięki :) bardzo się cieszę, że na coś się przydałam :D a gdzie konkretnie Faworek jedzie i kiedy ? :D[/QUOTE] To prawda, Twoje allegro zdziałało cuda. :-) Pt. - Poznań! :-) Quote
Recommended Posts