majqa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Aha Niko, no to sądzę, że jednak nie Ci sami. Quote
tana Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Przeczytałam ankietę i... nie ukrywam, że jestem pełna nadziei... Mam kluche w gardle, bo związaliśmy się z Faworkiem, ale wierzę, bo na to wygląda, że warunki miałby u tych Państwa jak w bajce. Mam nadzieję, że wypali. A my może bylibyśmy w stanie jeszcze jakiejś bidulce pomóc ;) Quote
Smyku Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Zejdę przez Was na zawał , już mam galaretę zamiast serca . Quote
majqa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Smyku']Zejdę przez Was na zawał , już mam galaretę zamiast serca .[/QUOTE] Ajtam, ajtam... Szykuj się na spotkanie z Fawkiem. :-) Quote
majqa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Doma, przy stole, przed kompem, komóra obok. Quote
tana Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [B][COLOR="#800080"]To jeszcze zaproszę na bazarek dla Fawka naszego:)[/COLOR][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217295-Do-13.11-Sklepik-z-ciuchami.-Na-Faworka.-Zapraszam!!!?p=17947272#post17947272"]http://www.dogomania.pl/threads/217295-Do-13.11-Sklepik-z-ciuchami.-Na-Faworka.-Zapraszam!!!?p=17947272#post17947272[/URL] Quote
Marycha35 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Ja umieram ze strachu, nadziei, żalu....Wiem, wiem, histeria!!! Oby się udało Fawince, zasługuje na samo najlepsze. Jeszcze looknę na Czarne kwiatki na wszelaki. Przepraszam Was za taką rezerwę, ale aż boję się ucieszyć. Izuś dzięki:):):):):) Aneczko, a co do następnego bidulca do wyprowadzenia na prostą w DT u Was to wiesz jak jest...;) Daj tylko znać:):):) Quote
majqa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 No powiem tak... Właśnie jestem po rozmowie. Kolejny raz mnie zatkało, tak to delikatnie ujmę i aż się nieco boję, że nie wyłapałam nic [I]na nie[/I]. Anuś, kontakt do państwa masz więc jak się w sobie zbierzesz bardzo Cię proszę zdzwońcie się, ustalcie szczegóły. Podam Ci jeszcze namiar do Smyku, która obiecała być tego dnia z Wami, za co serdecznie Jej dziękuję. Państwu zaraz podam z kolei kontakt do Ciebie. Quote
tana Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dzisiejszy spacer w lesie łagiewnickim... [IMG]http://img207.imageshack.us/img207/226/photo1ib.jpg[/IMG] [IMG]http://img593.imageshack.us/img593/5406/photo2ga.jpg[/IMG] Quote
tana Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Cyknęłam chyba z 20 zdjęć i tylko 2 wyszły, taki żywioł!!! ;) Quote
majqa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='tana']Cyknęłam chyba z 20 zdjęć i tylko 2 wyszły, taki żywioł!!! ;)[/QUOTE] Znam ten ból, hihihihi... już się cieszysz, potem sprawdzasz, a tu na focie albo pusto albo rozmazana plama. ;-) Quote
Smyku Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Faworku , nieszczęśniku , bój się , będziemy mieć spotkanie . Quote
majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Smyku']Faworku , nieszczęśniku , bój się , będziemy mieć spotkanie .[/QUOTE] Szykuj się Królewiczu na całowanie! ;-) Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Dziewczynki tak sie cieszę, ale i smut w serduchu lekki jest, Fawko że też tak daleko odjedziesz...wiem, wiem, już się pionizuję;) Jeśli Izulę zatkało po rozmowie to to jest najlepszy dom na świecie, a takiego właśnie szukałyśmy dla Fawinki:) Smyku dzięki wielkie, że będziesz przy przekazaniu Fawka, ja bym pewnie ryczała jak debil...Aneczko przesłałam 60zł za 4 latary na Twoje konto, napisz proszę jak rozmowa z Panią:) Może coś zakupimy na wyprawkę? Karmę ma nasz Królewicz? Pewnie się zdenerwuje trochę w nowym domku i sraczka będzie, więc może lepiej karmę tę samą zabezpieczyć? Quote
tana Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Maryś, nie ukrywam, że mnie tez zatkało. Super mi sie gadało z Panią. Fajna dziewczyna w moim wieku. Bardzo to wszystko optymistycznie wygąda. Jesteśmy w kontakcie cały czas. Pani pytała dziś smsowo o wymiary Fawka i jego wagę, oraz co będzie lepsze do jego sierści: szczotka czy specjalny grzebień;):) Fawusiowi weźmiemy jego materac (metr na metr czterdzieść :evil_lol: :evil_lol: i kołderkę żeby zapachy miał znajome. Poza tym bierzemy miskę, obrożę, szeleczki, smycz, kaganiec. Pani juz się zadeklarowała, że kupi tą samą karmę, która Faworek aktualnie je. Spoko loko, wszstko bedzie dopięte na ostatni guzik ;) Karta leczenia Faworka też będzie przekazana. Leki też ;) Ehh a my porykujemy od wczoraj co chwilę ;) Quote
majqa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Wy porykujecie, Smyku porykuje, Marysia tesh, ja przez Was też mam rozwolnienie umysłowe... wielkie, qrna, dzięki. ;-) Quote
madzik770 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 "trochę" mnie nie było,za dużo spraw na głowie...:???:muszę Wam się przyznać,że oddałam do adopcji mojego Moreno.Poszedł 2 tygodnie temu,a ja nadal wyję na samą myśl:bigcry: No ale tu wieści czytam takie,że szok...Fawinek nasz ma szansę na cudowny domek:klacz: Ja ostatnio wyadoptowałam suńkę pod Poznań,domek rewelacyjny,ludzie ciągle dzwonią i ślą zdjęcia więc te okolice kojarzą mi się dobrze:lol: Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Izuś hi, hi, kocham Cię:):):) Aneczko to zdaje mi się, że dzięki Izuli naszej kochanej mamy domek stały w takim wydaniu jak tymczasowy, czyli ANIOŁY:):):) Matko tak się cieszę:) Aneczko proszę napisz ile wyniesie Was paliwo, jak trzeba zbierzemy jeszcze kasiorrre, te 60 zł dziś wysłałam, mam nadzieję, że dotrze szybko:) Jeszcze mam latarę jedną do sprzedania! Po cichu marzę, że jak coś, to będzie na następnego bidoka u Aneczki i Marcina...;) Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='madzik770']"trochę" mnie nie było,za dużo spraw na głowie...:???:muszę Wam się przyznać,że oddałam do adopcji mojego Moreno.Poszedł 2 tygodnie temu,a ja nadal wyję na samą myśl:bigcry: No ale tu wieści czytam takie,że szok...Fawinek nasz ma szansę na cudowny domek:klacz: Ja ostatnio wyadoptowałam suńkę pod Poznań,domek rewelacyjny,ludzie ciągle dzwonią i ślą zdjęcia więc te okolice kojarzą mi się dobrze:lol:[/QUOTE] Magduś witaj:):):) A czemu Moreno oddany?????? I w dobre ręce????? Quote
madzik770 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 dziewczynki kochane,a ja tu pomocy potrzebuję [url]http://www.dogomania.pl/threads/217378-Pilnie-szukamy-domu-dla-henia[/url]!!! Quote
Recommended Posts