Jump to content
Dogomania

Dinko znalazł swoje miejsce na ziemi (Nareszcie!!! :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pani narazie zgadza się na jednego psa , proszę , spróbujcie ulokowac na ten tydzien gdzieś LORKE , az weżmie ją Maja , ja wtedy wezmę Dinę do siebie a DINO trafiłby do boksu , myślcie intensywnie , Lorka to taki mikrus!!!

Posted

wiecie , on dzisiaj tak płakał , jak zabieraliśmy Dinę , a ja znim , nie daliśmy rady jego też zabrać , biedaka . Jest mniejszy od Diny , jak już zapięliśmy ją na smycz , wszedł do budy i nie było go widać . CO MYŚLAŁEŚ , BIEDAKU , JAK ZABIERALI TWOJĄ WIELOLETNIĄ PRZYJACIÓŁKĘ:placz: :placz: :placz: JAKIE TO PIESKIE ZYCIE JEST STRASZNE:placz: :placz: :placz:

Posted

wandul 66 napisał(a):
wiecie , on dzisiaj tak płakał , jak zabieraliśmy Dinę , a ja znim , nie daliśmy rady jego też zabrać , biedaka . Jest mniejszy od Diny , jak już zapięliśmy ją na smycz , wszedł do budy i nie było go widać . CO MYŚLAŁEŚ , BIEDAKU , JAK ZABIERALI TWOJĄ WIELOLETNIĄ PRZYJACIÓŁKĘ:placz: :placz: :placz: JAKIE TO PIESKIE ZYCIE JEST STRASZNE:placz: :placz: :placz:

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
a ci ludzi którzy może zaadoptują Dinkę nie wzięliby i jego?