Jump to content
Dogomania

Dinko znalazł swoje miejsce na ziemi (Nareszcie!!! :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dino popoludniu trafi do mnie,hm tak pisze do mnie,ale tak na serio tyo do mamy na dzialke:oops: :oops: :oops: .
Wiele pracy wlozyla w powstanie jednego prowizorycznego kojca,wczoraj go konczyla,roxa(Kora )byla spokojna wiec kojec byl ok,ale dla Dina kojec moglby byc zbyt slaby,wczoraj go zdezynfekowalysmy,mamuska wzmocnila,a ja powoli szykowalam zaplecze dla Moska,dzis to skonczymy;) .
Dino nie bedzie zamykany w kojcu,poczatkowo bedzie musial sie poznac z moimi psiakami i mamy ,ogolnie ma plac do biuegania,mniejszy niz Mosiek,ale przod jest z bardziej solidnej bramy ogrodzony,wiec bedzie na przodzie,hihihi w poniedzialek gdy [policja p[rzyszla na dzialke i zobaczyli 5 psiakow ,wyobrazcie sobie jak zareagowali:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wybaczcie moja nieobecnosc na dogo tak czesta,ale dzieciaki,psiaki,urzedasy i pomoc mamie na dzialce,przychodzac o 20 do domu,padam jak kaczka czasem w ubraniu zasypiam,a tu o 5 wstawanko i dzien sie zaczyna,choc biorac na tuymczas cosik pomoge tym biuednym psiakom

Posted

Dinko o godz.16-30 opuscil azyl,jest satrszym ale bardzo wesolym psiakiem,szalal po placu z Kajka ,no i z beta.Bardziej interesowalo go raczej na poczatku kopulowanie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,zaznaczyl swoj teren ;) ,a pozniej wypil miche wody no i zwymiotowal:razz: :razz: :razz: .Zamknelam go w kojcu na noc,jutro bedziemy sprawdzac czy potrafi pokonywac plot.Zbyt zajeci bylismy zachwycaniem sie Dinem ,i zdjatka byly troszka pozniej,jutro wiecej relacji,spadam do lozeczka padam,o 5 wstawanko,no i jutro moge wziasc Mojzesza.

Posted

o to zdjatka wesolego,rozbrykanego Dina,nie moge sie napatrzec na niego,taki szcesliwy,pilka w pyszczku,czasem miska,a czasem drewienko i zabawa na calego.

hihi odwazna Kajka ucieka przed Dinem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hihihi a tu widac cala ruine ,ktora powoli doprowadzamy do przadku

Posted

Byłam dzisiaj u Dinusia - ma się bardzo dobrze. Pochwalił mi się, że ma swoją, osobistą piłkę do zabawy;) Teraz ciocia marmar spróbuje go troszku utuczyć i będzie z niego malowany niedźwiedź:evil_lol: