syla00 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Marmar u mnie już brak funduszy i tylko czekam na koniec miesiąca. Podaj mi nr konta na pw i na początku października dofinansuje Dina. Quote
marmar Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Dino popoludniu trafi do mnie,hm tak pisze do mnie,ale tak na serio tyo do mamy na dzialke:oops: :oops: :oops: . Wiele pracy wlozyla w powstanie jednego prowizorycznego kojca,wczoraj go konczyla,roxa(Kora )byla spokojna wiec kojec byl ok,ale dla Dina kojec moglby byc zbyt slaby,wczoraj go zdezynfekowalysmy,mamuska wzmocnila,a ja powoli szykowalam zaplecze dla Moska,dzis to skonczymy;) . Dino nie bedzie zamykany w kojcu,poczatkowo bedzie musial sie poznac z moimi psiakami i mamy ,ogolnie ma plac do biuegania,mniejszy niz Mosiek,ale przod jest z bardziej solidnej bramy ogrodzony,wiec bedzie na przodzie,hihihi w poniedzialek gdy [policja p[rzyszla na dzialke i zobaczyli 5 psiakow ,wyobrazcie sobie jak zareagowali:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marmar Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Wybaczcie moja nieobecnosc na dogo tak czesta,ale dzieciaki,psiaki,urzedasy i pomoc mamie na dzialce,przychodzac o 20 do domu,padam jak kaczka czasem w ubraniu zasypiam,a tu o 5 wstawanko i dzien sie zaczyna,choc biorac na tuymczas cosik pomoge tym biuednym psiakom Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Dino juz czeka:cool3::cool3: Quote
marmar Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Dino czeka,a ja jedzonko gotuje dla dina;) ,mamuska robi ostatnie przygotowania i wyruszam w droge po Dina Quote
BasiaD Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ależ się cieszę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I czekam na nr konta na pw! ;) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 A czy na tej działce gdzie bedzie DIno jest mozliwość np.coś ugotować?? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 marmar napisał(a):Dino czeka,a ja jedzonko gotuje dla dina;) ,mamuska robi ostatnie przygotowania i wyruszam w droge po Dina jaak fajnie!!! To ja odwiedzę Dinka z karmą. :loveu: Quote
marmar Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Dinko o godz.16-30 opuscil azyl,jest satrszym ale bardzo wesolym psiakiem,szalal po placu z Kajka ,no i z beta.Bardziej interesowalo go raczej na poczatku kopulowanie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,zaznaczyl swoj teren ;) ,a pozniej wypil miche wody no i zwymiotowal:razz: :razz: :razz: .Zamknelam go w kojcu na noc,jutro bedziemy sprawdzac czy potrafi pokonywac plot.Zbyt zajeci bylismy zachwycaniem sie Dinem ,i zdjatka byly troszka pozniej,jutro wiecej relacji,spadam do lozeczka padam,o 5 wstawanko,no i jutro moge wziasc Mojzesza. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ciekawe ile misek zniszczy:D:D Quote
wandul 66 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jak dobrze ,że jest bezpieczny , poznałam te psy osobiście i ....a do tego zabrałam mu Dinę:placz: :placz: :placz: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 \Dinko już jesteś nieco bezpieczniejszy;) Szukamy szybko domu! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ++++++++++++++++ Hop +++++++++++++++++ Quote
marmar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 o to zdjatka wesolego,rozbrykanego Dina,nie moge sie napatrzec na niego,taki szcesliwy,pilka w pyszczku,czasem miska,a czasem drewienko i zabawa na calego. hihi odwazna Kajka ucieka przed Dinem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihihi a tu widac cala ruine ,ktora powoli doprowadzamy do przadku Quote
marmar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 hihih,ale gafa ta ruina to sasiada:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 super , niedługo jeszcze MOSIEK tam będzie hasał!!!! Quote
Amanita Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Byłam dzisiaj u Dinusia - ma się bardzo dobrze. Pochwalił mi się, że ma swoją, osobistą piłkę do zabawy;) Teraz ciocia marmar spróbuje go troszku utuczyć i będzie z niego malowany niedźwiedź:evil_lol: Quote
wandul 66 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Dinuś , już jesteś bezpieczny , znajdż tylko dom!!!! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 ////////////////////////hop\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Quote
marmar Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Dinusiowi dac tylko zabawki,ceglowke -potrafi sie soba zajac.Widac,ze potrafil sobie radzic z samotnoscia . Quote
Recommended Posts