AnkaW Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='Adamant']szukam transportu na niedzielę jadę z 2 psami lub wezmę do samochodu z Warszawy. Oczywiście w obu przypadkach koszt transportu do podziału. Kontakt na pw[/QUOTE] Szkoda że Stalowa mało po drodze :( Quote
Lantash Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Mam dwa miejsca w aucie na sobotę z podkrapacia. Quote
Darianna Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='Lantash']Mam dwa miejsca w aucie na sobotę z podkrapacia.[/QUOTE] [quote name='Ppx']Na jaki dzień :) ?[/QUOTE] :grab::grab::grab: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='Darianna']:grab::grab::grab:[/QUOTE] Co się dzieje? Nie masz transportu? pzdr. Quote
Fantowa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Właśnie, na jaki dzień i skąd? Jak na niedzielę, to wraz z Ppx jesteśmy chętne. Quote
Merrick Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 O kurcze, teraz poszła lawina, cieszę się że ja wiem o co chodzi Dariannie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Darianna Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [B]Merrick[/B], lejesz miód na moją zbolałą duszę :D Quote
Ciapkowa. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='Merrick']O kurcze, teraz poszła lawina, cieszę się że ja wiem o co chodzi Dariannie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Haha :D [B]Ppx[/B], [B]Klaudia[/B] - przecież [B]Lantash [/B]wyraźnie napisała, że na sobotę. :roll::roll: Quote
Rumi. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 haha nieźle: [quote name='Lantash']Mam dwa miejsca w aucie [B]na sobotę [/B]z podkrapacia.[/QUOTE] ciotki a gdzie moge znaleźć szczegółowy plan wystawy? godziny wystawiania konkretnych psów Quote
Miawko Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='greatmadwomen']haha nieźle: ciotki a gdzie moge znaleźć szczegółowy plan wystawy? godziny wystawiania konkretnych psów[/QUOTE] Na stronie gdzie zapisywaliśmy psa na wystawę: [URL]http://www.wystawpsa.pl/user/login[/URL] Quote
Rumi. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='Miawko']Na stronie gdzie zapisywaliśmy psa na wystawę: [URL]http://www.wystawpsa.pl/user/login[/URL][/QUOTE] tylko że ja nie wystawiam swojego psa, idę jedynie jako obserwatorka, a jak ktoś wie o której są sznaucery, samojedy lub labradory to będę wdzięczna za info. No i jestem ciekawa jak to z psami które się nie wystawia, można wejść czy nie, jesli pies ma wszystkie szczepienia oraz papiery. Quote
Ppx Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='Lantash']Mam dwa miejsca w aucie na sobotę z podkrapacia.[/QUOTE] o kurna, faktycznie sobota :lol: Nie zauważyłam. :P Quote
Zuza i Noddy Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='Zuza i Noddy'][COLOR=red][B]Szukam transportu na sobotę, 1 osoba bez psa.[/B][/COLOR][/QUOTE] Przypominam się ;) Quote
cockermanka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='greatmadwomen']tylko że ja nie wystawiam swojego psa, idę jedynie jako obserwatorka, a jak ktoś wie o której są sznaucery, samojedy lub labradory to będę wdzięczna za info. No i jestem ciekawa jak to z psami które się nie wystawia, można wejść czy nie, jesli pies ma wszystkie szczepienia oraz papiery.[/QUOTE] A wchodziłaś na podany link? [URL]http://www.wystawpsa.pl/user/login[/URL] Tam masz pełny plan sędziowania - ogólnodostępny. Z wejściem z niezgłoszonym psem bywa różnie - zgodnie z regulaminem nie wolno, a w praktyce to często zależy od ochrony...więc licz się z tym, że odejdziesz od bramy... Quote
Rumi. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='cockermanka']A wchodziłaś na podany link? [URL]http://www.wystawpsa.pl/user/login[/URL] Tam masz pełny plan sędziowania - ogólnodostępny. Z wejściem z niezgłoszonym psem bywa różnie - zgodnie z regulaminem nie wolno, a w praktyce to często zależy od ochrony...więc licz się z tym, że odejdziesz od bramy...[/QUOTE] :mdleje: nie pomyślałam że z panem sędziowania bedą godziny... Dziękuję bardzo. To chyba nie wezmę mojej suni, a jak co to może na drugi dzień dopiero. Nie chcę później się wracać do domu aby tylko zostawić psa.... Quote
cockermanka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Bardzo proszę :D Czy ktoś dostał już potwierdzenie? Quote
Liszka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='cockermanka']Bardzo proszę :D Czy ktoś dostał już potwierdzenie?[/QUOTE] Ja dostałam w zeszłą środę ;) Quote
Ciapkowa. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Przypominam się ;)[/QUOTE] Zuza, [B]Lantash [/B]ma miejsce na sobotę[B][B] ;)[/B][/B] Quote
Zuza i Noddy Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='Ciapkowa.']Zuza, [B]Lantash [/B]ma miejsce na sobotę[B][B] ;)[/B][/B][/QUOTE]Tyle, ze ja na Podkarpacie mam dalej niż do Krakowa ;) Quote
Rumi. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Tyle, ze ja na Podkarpacie mam dalej niż do Krakowa ;)[/QUOTE] Może ktoś będzie jechał przez Częstochowę.... Quote
Zuza i Noddy Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='greatmadwomen']Może ktoś będzie jechał przez Częstochowę....[/QUOTE] Oczywiście, ja mogę nawet kawałek dojechać. Quote
Rumi. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Oczywiście, ja mogę nawet kawałek dojechać.[/QUOTE] a spróbuj na forach ras poszukać tam też pewnie się odbywają dyskusje :) Quote
Recommended Posts