Mona Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Czy ktoś orientuje się kiedy zostanie podana(choćby wstępna)obsada sędziowska? Na stronie oddziału cisza a mamy już połowę lutego,do wystawy zostało 4,5 miesiąca. Quote
Guest Lotty Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Też jestem zainteresowana obsadą. Quote
Konrado Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Obsada sędziowska jest podana na stronie oddziału :) oto link : [url]http://republika.pl/taksoft/ZKwP-Krakow/CACIB/Cacib_2011_sedziowie.htm[/url] Quote
Alter Idem Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Zeby nie było, że wszyscy są zadowoleni - ja NIE jestem :D Quote
Błyskotka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Obsada sędziowska nie powala ale raczej będziemy. Quote
Agad19 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 My pewnie też będziemy z sznaucerem średnim czarnym :) Quote
Merrick Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Sędzia wydaje się być w porządku więc najprawdopodobniej..klasa szczeniąt : BALDUR Braterstwo Wilczaków ;) Quote
Foxowa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Poważnie myślimy, ale jeszcze chwilka czasu :) Quote
AnkaW Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A ja w końcu baaaardzo chciałabym być :p- jeszcze nie byłam na krakowskiej wystawie :shake:, jakby ktoś z okolic miał miejsce na sobotę /IX/ to ja bardzo chętnie :cool3: Quote
Monalisa4 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 my będziemy :-D noclegi zamówione ;) Quote
Asiaczek Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='AnkaW']A ja w końcu baaaardzo chciałabym być :p- jeszcze nie byłam na krakowskiej wystawie :shake:, jakby ktoś z okolic miał miejsce na sobotę /IX/ to ja bardzo chętnie :cool3:[/QUOTE] [B]AnkaW[/B] - ja chyba będę miała busa na tę wystawę. Więc jak nie znajdziesz nic innego - zapraszam. Pzdr. Quote
AnkaW Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Asiaczku dzięki, będę pamiętać. A to ze strony oddziału "[SIZE=2][B]Opłaty: [COLOR=#ff0000]UWAGA[/COLOR][/B][/SIZE] [LIST] [*][B][SIZE=2]Dopuszczamy tylko i wyłącznie wpłaty dokonane według instrukcji dostarczonych przez system dotpay.[/SIZE][/B] [*][SIZE=2][B]Nie będą przyjmowane wpłaty na konto oddziału ZK Kraków.[/B][/SIZE] [*][B][SIZE=2]W przypadku nieopłacenia zgłoszenia wg zasad opisanych w systemie dotpay, nie zostanie ono przyjęte przez system i umieszczone w katalogu, a pies nie zostanie dopuszczony do oceny.[/SIZE][/B] [*][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B]Płatności na wystawie nie będą przyjmowane.[/B][/COLOR][/SIZE] [/LIST]może mi ktoś wyjaśnić o co w tych opłatach biega bo ja nie kumata :oops: Quote
Kisses Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 EDIT: Doczytałam na stronie, przez którą się trzeba zgłaszać: [QUOTE]Następnie należy kliknąć „Zapłać” i zostanie Pan/Pani przeniesiony do systemu płatności on-line firmy DotPay. Tam należy wybrać preferowany sposób zapłaty. Płatności są przyjmowane kartami kredytowymi, przelewami on-line z konta, przelewami realizowanymi na Poczcie Polskiej na konto wskazane przez DotPay oraz przez inne formy płatności wskazane przez DotPay[/QUOTE] Quote
Błyskotka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nie dość że wystawa droższa to utrudniają płatności. Paranoja !!!! Quote
Gwarek Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dziwne to. Za rok to może narzucą mi, z którego banku mogę wpłacać? Quote
Elitesse Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 a ja mysle ze to bardzo fajny pomysl, nie bedzie problemu z przyporzadkowaniem platnosci do konkretnych zgloszen identyczny system jest np przy placeniu za aukcje na allegro i w wielu sklepach internetowych brawo dla oddzialu za pojcie z duchem czasu !! Quote
Gwarek Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Możliwe, że to jest z duchem czasu. Ale osobiście znam kilka osób, które nie robią żadnych płatności przez internet. Wszystko robią w banku. Sądzę, że dla nich to będzie spore utrudnienie. Dla niektórych to może dziwne, ale są na tym świecie jeszcze osoby, dla których internet to czarna magia! Chyba lepiej byłoby gdyby to była jedna z możliwości - wtedy brawo. Quote
Elitesse Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 radze poczytac ze zrozumieniem na czym polegaja platnosci w tym systemie !! to rowniez platnosci w banku czy na poczcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts