Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na wszystkie strony ogłoszeniowe itp
ja zaglądam i czytam
dzisiaj wieczór ogłoszeniowy więc i jego ogłoszę
nie wchodzą ludzie bo mnóstwo innych spraw
chociaż mogliby troszkę więcej tu pisać

Posted

Uwaga wrocławscy dogomaniacy!! Mamy MEGA dług do spłaty!
Byłam z bros w klinice. Musimy wspólnie WSZYSCY zebrać ponad 5 000zł (nie licząc odsetek). Pierwszą ratę ok 2 000 mamy zapłacić zaraz po Wielkanocy! Kolejne co miesiąc - dwa!!!!
To nie jest prywatny dług Magdy, ale dług wspólny-powstały przez lata leczenia wrocławskich bied!!!

http://www.dogomania.pl/threads/202503-ulvhedinn-nie-odmawia-DT-ani-pomocy-leczy-karmi.Za-leczenia-ur%C3%B3s%C5%82-mega-d%C5%82ug-%28

Posted

Już jakiś czas temu Allegro skończyło się Bolsowi. Byłoby dobrze zrobić mu nowe... i może wyróżnione...?

W czwartek mój TZ był u Bolsa i poszedł z nim na spacer. Chłopak ma się coraz lepiej i właściwie to stał się już zupełnie "normalnym" psem :)

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Już jakiś czas temu Allegro skończyło się Bolsowi. Byłoby dobrze zrobić mu nowe... i może wyróżnione...?

W czwartek mój TZ był u Bolsa i poszedł z nim na spacer. Chłopak ma się coraz lepiej i właściwie to stał się już zupełnie "normalnym" psem :)

Dziekuję Wam kochani za opieke nad Nim:)
Ja z doskoku jeszcze, ale nadrobie lada dzień obiecuje
Bols domku szuka!

Posted

[quote name='Nikaragua']Proszę : http://allegro.pl/show_item.php?item=1536499719

Dziękuję!!! :)

---------------------------------------

Mam prośbę - wejdźcie na poniższy wątek - założyłam go niedawno i dotyczy zaginionej suni ON. Sunia tak naprawdę została skradziona... Proszę o pomoc osoby z Wrocławia, okolic i w ogóle całego Dolnego Śląska :( Przekazujcie wątek kolejnym osobom!

http://www.dogomania.pl/threads/205286-Dolny-Śląsk-ukradziono-sunię-OWCZARKA-NIEMIECKIEGO-potrzebna-POMOC!!!

Posted

Byłam dziś w przytulisku w odwiedzinach u Bolsa i okazało się, że Bolsa już nie ma... - ale spokojnie :) Poszedł na próbę do pewnego pana, który ma jakiś zakład i posiada już jednego psiaka do pilnowania terenu i chciał, by ten miał towarzysza. Wybrał Bolsa. Rozmawiałam z Panem Wojtkiem i powiedział mi, że sprawdzi na dniach, jak Bols się miewa.

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Byłam dziś w przytulisku w odwiedzinach u Bolsa i okazało się, że Bolsa już nie ma... - ale spokojnie :) Poszedł na próbę do pewnego pana, który ma jakiś zakład i posiada już jednego psiaka do pilnowania terenu i chciał, by ten miał towarzysza. Wybrał Bolsa. Rozmawiałam z Panem Wojtkiem i powiedział mi, że sprawdzi na dniach, jak Bols się miewa.

trzymamy kciuki!

Posted

Magdina napisał(a):
no i ?wiadomo cos?? ale nie będzie tam na łańcuchu przy budzie:(

Będę dziś dzwonić do Pana Wojtka i dowiem się, co u Bolsa - mam nadzieję, że przez weekend udało mu się sprawdzić... Dam znać!

Posted

Rozmawiałam z Panem Wojtkiem i mówił, że nie był jeszcze u Bolsa, ale jego żona rozmawiała z tym panem i powiedział jej, że wszystko jest w porządku. Pan Wojtek i tak planuje tam na dniach podjechać, a jeśli jemu się nie uda, to nawet ja z TZem skoczę.

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Rozmawiałam z Panem Wojtkiem i mówił, że nie był jeszcze u Bolsa, ale jego żona rozmawiała z tym panem i powiedział jej, że wszystko jest w porządku. Pan Wojtek i tak planuje tam na dniach podjechać, a jeśli jemu się nie uda, to nawet ja z TZem skoczę.

To czekam na wiadomości !!! Oby okazały się pomyślne !