Romka Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Kaja10014 napisał(a):Dostałam zapytanie o Ziomkę, pani prosi o więcej informacji, podaje maila oraz telefon. Romciu zadzwonisz, czy ja mam napisać? Z jakiego adresu mailowego?Ja też wczoraj intensywnie korespondowałam...odpisz...niech dzwonią zainteresowani jak im zależy... Quote
Romka Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='Kaja10014'][email protected] To ten sam,mają wątek...przy propozycji wizyty przedadopcyjnej zrobiła się cisza...no chyba,że póżno było... Quote
edzia.71 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Romka napisał(a):To ten sam,mają wątek...przy propozycji wizyty przedadopcyjnej zrobiła się cisza...no chyba,że póżno było... Miejmy nadzieję, że ten ktoś się zdecyduje i Ziomeczka znajdzie wspaniały domek:roll: Quote
Paula03 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ja dopiero przybywam po dłuższej nieobecności, cieszę się, że mała ma już ogłoszenia. Quote
edzia.71 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 edzia.71 napisał(a):Miejmy nadzieję, że ten ktoś się zdecyduje i Ziomeczka znajdzie wspaniały domek:roll: Ziomeczko, czy Ty czasem nie miałaś iść dzisiaj do domku? Quote
Romka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 edzia.71 napisał(a):Ziomeczko, czy Ty czasem nie miałaś iść dzisiaj do domku? Edzia,dzwoniłam do p.Marka ma umówiony domek za około 14 dni,po sterylizacji małej... Quote
edzia.71 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Romka napisał(a):Edzia,dzwoniłam do p.Marka ma umówiony domek za około 14 dni,po sterylizacji małej... To znaczy, że to pewne. Super Quote
Romka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Ziomeczka wraca jutro do schroniska...Edzia przywozi ją z lecznicy...pewnie napisze nam jutro jak się czuje mała... Quote
edzia.71 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Romka napisał(a):Ziomeczka wraca jutro do schroniska...Edzia przywozi ją z lecznicy...pewnie napisze nam jutro jak się czuje mała... Oczywiście. Złożę relację:lol: Quote
edzia.71 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Mała od niedzieli w schronisku. Jeszcze piękniej wygląda w granatowym fartuszku. Troszkę jakby spokojniejsza. Leżała sobie i rozglądała się , co u niej jest nowością. jutro PODOBNO JEDZIE DO DOMKU. Quote
perdusia1 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 W tym fartuszku wygląda prześlicznie i jest bardzo spokojna, jak nie Ziomka. <EWA> Quote
edzia.71 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ziomeczko, to już dziś. Mam nadzieję, że ktoś się nie rozmyślił:mad: Quote
Romka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 edzia.71 napisał(a):Ziomeczko, to już dziś. Mam nadzieję, że ktoś się nie rozmyślił:mad: Pewnie nie rozmyśli się...żeby tylko nie zawiódł jako opiekun już w domku,to jest dla mnie większym problemem...trzeba będzie tam pojechać... Quote
mamanabank Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Dzisiaj też paradowała w fartuszku w towarzystwie Lotki. Dzisiaj ma ktoś po nią przyjechać? Quote
Romka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 mamanabank napisał(a):Dzisiaj też paradowała w fartuszku w towarzystwie Lotki. Dzisiaj ma ktoś po nią przyjechać? Nie przyjechał...i nie przyjedzie,zrezygnował,jak mi przed chwilą powiedział p.Marek...i wiecie co nawet się cieszę...KAJU,TRZEBA NADAL OGŁASZAĆ MAŁĄ! Quote
kajkoowa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Romka napisał(a):Nie przyjechał...i nie przyjedzie,zrezygnował,jak mi przed chwilą powiedział p.Marek...i wiecie co nawet się cieszę...KAJU,TRZEBA NADAL OGŁASZAĆ MAŁĄ! Ona już jest ogłoszona, z mojej strony zrobiłam wszystko z ogłoszeniami. Quote
Romka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Kaja10014 napisał(a):Ona już jest ogłoszona, z mojej strony zrobiłam wszystko z ogłoszeniami. No to teraz czarujcie wszystkie,zeby dobry domek zadzwonił... Quote
edzia.71 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Romka napisał(a):Nie przyjechał...i nie przyjedzie,zrezygnował,jak mi przed chwilą powiedział p.Marek...i wiecie co nawet się cieszę...KAJU,TRZEBA NADAL OGŁASZAĆ MAŁĄ! Dziadostwo!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
mamanabank Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 edzia.71 napisał(a):Dziadostwo!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
edzia.71 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Ziomeczka od dziś ma towarzystwo chłopaków. Tramp i Rupert zaakceptowali małą na spacerku. Tramp trochę zły po powrocie, że jakaś dama paraduje po jego zagrodzie ale mała pokazała ząbki i wszystko jest ok.:evil_lol: Quote
Romka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 edzia.71 napisał(a):Ziomeczka od dziś ma towarzystwo chłopaków. Tramp i Rupert zaakceptowali małą na spacerku. Tramp trochę zły po powrocie, że jakaś dama paraduje po jego zagrodzie ale mała pokazała ząbki i wszystko jest ok.:evil_lol: Widziałam w boksie spokój,mała ślicznie wygląda w fartuszku...:lol: Quote
edzia.71 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Romka napisał(a):Widziałam w boksie spokój,mała ślicznie wygląda w fartuszku...:lol: Jak to się mówi - ładnemu we wszystkim ładnie:multi: Quote
Recommended Posts