Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Dostałam zapytanie o Ziomkę, pani prosi o więcej informacji, podaje maila oraz telefon. Romciu zadzwonisz, czy ja mam napisać?

Z jakiego adresu mailowego?Ja też wczoraj intensywnie korespondowałam...odpisz...niech dzwonią zainteresowani jak im zależy...

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
To ten sam,mają wątek...przy propozycji wizyty przedadopcyjnej zrobiła się cisza...no chyba,że póżno było...

Miejmy nadzieję, że ten ktoś się zdecyduje i Ziomeczka znajdzie wspaniały domek:roll:

Posted

edzia.71 napisał(a):
Miejmy nadzieję, że ten ktoś się zdecyduje i Ziomeczka znajdzie wspaniały domek:roll:

Ziomeczko, czy Ty czasem nie miałaś iść dzisiaj do domku?

Posted

edzia.71 napisał(a):
Ziomeczko, czy Ty czasem nie miałaś iść dzisiaj do domku?

Edzia,dzwoniłam do p.Marka ma umówiony domek za około 14 dni,po sterylizacji małej...

Posted

Romka napisał(a):
Ziomeczka wraca jutro do schroniska...Edzia przywozi ją z lecznicy...pewnie napisze nam jutro jak się czuje mała...

Oczywiście. Złożę relację:lol:

Posted

Mała od niedzieli w schronisku. Jeszcze piękniej wygląda w granatowym fartuszku. Troszkę jakby spokojniejsza. Leżała sobie i rozglądała się , co u niej jest nowością. jutro PODOBNO JEDZIE DO DOMKU.

Posted

edzia.71 napisał(a):
Ziomeczko, to już dziś. Mam nadzieję, że ktoś się nie rozmyślił:mad:

Pewnie nie rozmyśli się...żeby tylko nie zawiódł jako opiekun już w domku,to jest dla mnie większym problemem...trzeba będzie tam pojechać...

Posted

mamanabank napisał(a):
Dzisiaj też paradowała w fartuszku w towarzystwie Lotki. Dzisiaj ma ktoś po nią przyjechać?

Nie przyjechał...i nie przyjedzie,zrezygnował,jak mi przed chwilą powiedział p.Marek...i wiecie co nawet się cieszę...KAJU,TRZEBA NADAL OGŁASZAĆ MAŁĄ!

Posted

Romka napisał(a):
Nie przyjechał...i nie przyjedzie,zrezygnował,jak mi przed chwilą powiedział p.Marek...i wiecie co nawet się cieszę...KAJU,TRZEBA NADAL OGŁASZAĆ MAŁĄ!

Ona już jest ogłoszona, z mojej strony zrobiłam wszystko z ogłoszeniami.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Ona już jest ogłoszona, z mojej strony zrobiłam wszystko z ogłoszeniami.

No to teraz czarujcie wszystkie,zeby dobry domek zadzwonił...

Posted

Romka napisał(a):

Dziadostwo!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

Ziomeczka od dziś ma towarzystwo chłopaków. Tramp i Rupert zaakceptowali małą na spacerku. Tramp trochę zły po powrocie, że jakaś dama paraduje po jego zagrodzie ale mała pokazała ząbki i wszystko jest ok.:evil_lol:

Posted

edzia.71 napisał(a):
Ziomeczka od dziś ma towarzystwo chłopaków. Tramp i Rupert zaakceptowali małą na spacerku. Tramp trochę zły po powrocie, że jakaś dama paraduje po jego zagrodzie ale mała pokazała ząbki i wszystko jest ok.:evil_lol:

Widziałam w boksie spokój,mała ślicznie wygląda w fartuszku...:lol: