Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

H

Kaja10014 napisał(a):
Trzymam za tą adopcję mocno kciuki, oby Przemka trafiła do tej rodzinki!

Byli bardzo zdecydowani. Z tego co mówili to już wczoraj chcieli zabrać przemke tylko w samochodzie miejsca juz nie mieli...

Posted

Andzike napisał(a):
To kiedy domek przyjedzie po Przemkę ? :)

Prawdopodobnie w sobotę,Mamnabank jest z Państwem w kontakcie...już nie mogę się doczekać...:lol:nie wiem czy nie cieszę się bardziej niż gdyby do domu poszedł Lobo...

Posted

Romka napisał(a):
Prawdopodobnie w sobotę,Mamnabank jest z Państwem w kontakcie...już nie mogę się doczekać...:lol:nie wiem czy nie cieszę się bardziej niż gdyby do domu poszedł Lobo...

Cudowne wieści :) Na Lobo też przyjdzie czas :)

Posted

przenoszenie Przemki przez te wszystkie bramki i furtki byłoby trudne, ona nie jest malutka i bardzo się boi, może się wyrywać. Boks Przemki stoi na dziedzińcu, na który można wjechać samochodem przez bramę, wtedy trzeba będzie ją przenieść tylko kilka metrów do samochodu, no i nawet jakby udało jej się umknąć, z zamkniętego dziedzińca nigdzie nie ucieknie.

Posted

mamanabank napisał(a):
Pojechała, pojechała, pojechała :multi: :multi: :multi:

Rewelacja !!!! Bardzo się cieszę :)
Udało się ją zapakować bez problemów do samochodu? :)

Posted

Przemka była tak przestraszona, że w ogóle nie reagowała, próbowała chować się do budy, Pan wziął ją na ręce i wyniósł z boksu, schowała się w kąt samochodu i udawała, że jej nie ma. Faro, wcześniej Piratowi od Jamora oswajanie się z rzeczywistością zajęło 3 m-ce, teraz to już nie ten sam pies, a nawet Jamor mówił, że nic z tego nie będzie, że on się nie zmieni. Pirat ma wątek na dogo, gdzie widać jaką metamorfozę przeszedł.

Posted

Paula03 napisał(a):
Mam kilka zdjęć Przemki w samochodzie, ale maleńka nie chciała pokazać główki.
Strasznie się cieszę, że pojechała do domu!

Pokaż i te zdjęcia wszyscy czekają...