Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i konkurencja Kamy- Fiona jedzie na inne dt, wiec tu miejsce sie dla Kamy zwalnia :D

wszystko rozgrywa sie na watku Fiony, dla latwosci, wiecej osob tam bylo, wiec tam piszemy, uzgadniamy. jak juz bedzie wszystko pewne, watek Kamy ozyje :)

Posted

[quote name='kora78']trzeba pooglaszac chyba od nowa, poodswiezac.
ja chwilowo nie mam weny do ogloszen :([/QUOTE]
zaplace za wypasione allegro Kamusi
znajdz kora kogos co ladnie robi i moze uda sie zrobic nowe fotki bez krat czy nie ma szans..?

Posted

a, no miala byc jakas zmiana, pamietam cos.
tylko od tamtej pory jeszcze nie robilismy

na to trzeba bedzie poczekac do tygodnia. jeszcze innego piesia najpierw musi nam fiorcia zrobic.
moze jutro pojade do schronu, jak nie jutro to chyba dopiero w niedz, biorac Fione do wrocka. i to zawsze pędem

Posted

a ja dzis troszke Kame pooglaszalam (Kora na twoj nr) i poodnawialam tez stare ogloszenia gdzie suka widnieje jako Kaska takze Kora nie ebadz zdziwiona. Pisalam, ze to miks teriera z sznaucerem wiec o takiego psa ludzie beda cie pytac jakby byli zainteresowani

Posted

[quote name='kizimizi']a ja dzis troszke Kame pooglaszalam (Kora na twoj nr) i poodnawialam tez stare ogloszenia gdzie suka widnieje jako Kaska takze Kora nie ebadz zdziwiona. Pisalam, ze to miks teriera z sznaucerem wiec o takiego psa ludzie beda cie pytac jakby byli zainteresowani[/QUOTE]

ok, porob :) tylko Dogo07 zawsze mowi,ze terierowatym psom ciezej dom znalezc. lepiej, jako kundelka

Posted

Kora Ty następnym razem bierz się za jednego psiaka porządnie, bo jak są dwa i zero deklaracji, i jakiegoś trzeba wybrać który ma jechać na dt, to się serce kraje..... :(:(:(
Kamuś Ty na pewno następna pojedziesz, miejsce już masz, tylko deklaracji brak... :(

Posted

[quote name='Cleo2008']nie bardzo kumam i co marcie chodzi[/QUOTE]

chodzi o to ze Kora chciala wyslac i KAme i Fione na dt a nie ma zadnych stalych deklaracji i w sumie to wogole deklaracji nie ma poza spadkiem po Belli. Takze zadecydowala, ze Fiona pojedzie pierwsza jako, ze ma gorsza sytuacje a Kama bedzie anstepna w kolejce.

Posted

no to chyba dobrze, dlaczego krytyka???
czlowiek przeciez sam siebie nie przeskoczy, mysle ze dla Kory to i tak stres ze musi wybierac ktora jedzie pierwsza :(
za krytyke prosze wplacac po 50 zl to sie zaraz deklaracje powieksza :diabloti:

Posted

Cleo, marta to moja siostra :) to nie byla krytyka, tylko konstrutywna porada :)
probuje zlapac 2 sroki za 1 ogon, zobaczymy, co z tego wyjdzie :)

w sobote bede w schronie po Fione, zajrze oczywiscie do Kamy, postaram sie o te fotki bez krat i zrobimy allegro. niestety, wczesniej nie zdaze. moglam dzis, ale przegapilam, siadlam na dogo i mi czas uciekl... teraz juz za pozno, gdybym nie siadla na dogo i pomyslala o schronie, moglam jechac, bo tz w domu i dzidzi naszej by pilnowal... przepadlo :(

Posted

No tak, jak siostra do siostry to to sie inaczej czyta;) a ja juz chcialam walczyc w Twojej obronie...;)
Poprosilam Terre o ogloszenia.
A WY ? Czy klikacie na FB???

Posted

ja nie jestem na fb, ale ciotka kmurdz tez ma jej wydarzenie zrobic, wyslalam jej krotkie info i linka do watku.

dziekujemy za ogloszenia :)

i dzieki za walke w mojej obronie :) byle nie na noze, bo nie chce byc przyczyna mordu ;P

Posted

[quote name='terra']Zrobię suni ogłoszenia jutro/pojutrze, jak się odrobię ze zobowiązań.[/QUOTE]

dziekuje :) wszystko jest na 1 stronie, tekst, fotki i kontakt

Posted

trzeba Kamie banerek zrobic. ja go bede nosic po dogo ze soba. widzialam jakis watek benrkowy,ze za darmo.... albo Dogo, fiorsteinbock umieja zrobic... hmm

cos napisac, ze od 1,5roku w schronie, nie chce sie tam zestarzec...poki mloda. cos o tym napisac.