agusiazet Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ale oddać trzeba! Zaraz dzisiaj zrobię przelew dla Nera:) Quote
iwop Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='agusiazet']Ale oddać trzeba! Zaraz dzisiaj zrobię przelew dla Nera:)[/QUOTE] Dziękujemy bardzo :) Damy sobie radę :) Quote
iwop Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Nero jutro wczesnym rankiem jedzie do domku! Bardzo jestem zestresowana, bo to daleka droga... Trzymajcie kciuki żeby było bezproblemowo... Quote
dkfopt Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Może uda się połączyć: http://www.dogomania.pl/threads/204318-Potrzebny-transport-BE%C5%81CHAT%C3%93W-POZNA%C5%83-dla-ma%C5%82ej-suczki Quote
iwop Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Otrzymałam przelew 40 zł od Oleny! Dziękujemy bardzo :loveu: Quote
iwop Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Nero już w nowym domku!:multi: Dzwoniła nowa pani Nero. Nero już jest po obiadku i z córką pani, prowadzony na razie na smyczy obchodzi gospodarstwo :) Lepszego domu dla psa nie można wymarzyć! Viris zawiozła go do Piotrkowa. Pan, który wiózł Nero do Kozich Frykasów też jest super. Nero w czasie jazdy 2 razy przegryzł smyczkę, ale pan dał sobie radę :) Transport kosztował o 100 zł mniej, bo pan zabierał jeszcze psa z Bełchatowa. Dziękujemy z całego serca! :loveu: Dziękuję agusizet i Olenie w partycypowaniu kosztów transportu :loveu: Quote
Viris Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ja zapomniałam Ci Iwop tylko powiedzieć że złapała nas śnieżyca masakryczna. Aż miałam zdjęcia zrobić, bo coś niesamowitego. "Moja" część trasy też taniej bo wyszło 140 zł. Dostałam te 100 zł od dkfopt - więc oddam Ci z 60 zł i będziemy kwita ok? Quote
iwop Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Viris']Ja zapomniałam Ci Iwop tylko powiedzieć że złapała nas śnieżyca masakryczna. Aż miałam zdjęcia zrobić, bo coś niesamowitego. "Moja" część trasy też taniej bo wyszło 140 zł. Dostałam te 100 zł od dkfopt - więc oddam Ci z 60 zł i będziemy kwita ok? No pewnie Viris :) Powiem wam coś świetnego o Kropci (ta 11 letnia suczka co zamieszkała w Kozich Frykasach. Pani Kropki powiedziała, że nie podejrzeewała Kropci o taką kondycje i takie ambicje :evil_lol: Kropcia dwa razy z własnej woli poszła z panią zaganiać kózki i zaganiała jak pies pasterski! Wyobrażacie sobie? :cool3: Poza tym dzisiaj Kropka jak zobaczyła pana, który przywiózł Nero i wiózł ją z hoteliku, to dostała histerii. Najprawdopodobniej przypomniała sobie, że pan ją wiózł i wymyśliła w swojej starej głowince, że może znów ja chce zabrać! Kropka - pies pasterski: Quote
beataczl Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Kropcia super sunka! :):loveu: a Nerusiowi wszystkiego najlepszego w nowym domku! :loveu::multi: Quote
Recommended Posts