Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nero jutro wczesnym rankiem jedzie do domku! Bardzo jestem zestresowana, bo to daleka droga...

Trzymajcie kciuki żeby było bezproblemowo...

Posted

Nero już w nowym domku!:multi:
Dzwoniła nowa pani Nero. Nero już jest po obiadku i z córką pani, prowadzony na razie na smyczy obchodzi gospodarstwo :) Lepszego domu dla psa nie można wymarzyć!

Viris zawiozła go do Piotrkowa. Pan, który wiózł Nero do Kozich Frykasów też jest super. Nero w czasie jazdy 2 razy przegryzł smyczkę, ale pan dał sobie radę :)

Transport kosztował o 100 zł mniej, bo pan zabierał jeszcze psa z Bełchatowa. Dziękujemy z całego serca! :loveu:

Dziękuję agusizet i Olenie w partycypowaniu kosztów transportu :loveu:

Posted

Ja zapomniałam Ci Iwop tylko powiedzieć że złapała nas śnieżyca masakryczna. Aż miałam zdjęcia zrobić, bo coś niesamowitego.

"Moja" część trasy też taniej bo wyszło 140 zł. Dostałam te 100 zł od dkfopt - więc oddam Ci z 60 zł i będziemy kwita ok?

Posted

[quote name='Viris']Ja zapomniałam Ci Iwop tylko powiedzieć że złapała nas śnieżyca masakryczna. Aż miałam zdjęcia zrobić, bo coś niesamowitego.

"Moja" część trasy też taniej bo wyszło 140 zł. Dostałam te 100 zł od dkfopt - więc oddam Ci z 60 zł i będziemy kwita ok?

No pewnie Viris :)

Powiem wam coś świetnego o Kropci (ta 11 letnia suczka co zamieszkała w Kozich Frykasach.
Pani Kropki powiedziała, że nie podejrzeewała Kropci o taką kondycje i takie ambicje :evil_lol:

Kropcia dwa razy z własnej woli poszła z panią zaganiać kózki i zaganiała jak pies pasterski! Wyobrażacie sobie? :cool3:
Poza tym dzisiaj Kropka jak zobaczyła pana, który przywiózł Nero i wiózł ją z hoteliku, to dostała histerii. Najprawdopodobniej przypomniała sobie, że pan ją wiózł i wymyśliła w swojej starej głowince, że może znów ja chce zabrać!

Kropka - pies pasterski: