Kana Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Pogorszyło się ale już opanowałam sytuację. Pies szpitalik - nie ma kawałka ciala gdzie by "czegoś" nie miala ... Quote
Kana Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Chciałam oznajmić, wszystkim myślicielom ... Że doskonale wiedzialam o alergii Dory - o której pisało na wstępie wątku. Alergia przecież nie jest niczym strasznym - no chyba że podaje się kurczaka na którego jest uczulona z antybiotykami ... :roll: O guzku także wiedzialam, wiec nie wiem skąd te bajki o jakiś niewiadomych. Jedyną rzeczą która mnie zmartwiała był świerzb na uszach, który nie ma nic wspólnego z alergią i NIE jest normalnym schorzeniem przy alergii jak to oznajmij jakiś weterynarz. Milo by było jakby i Asior ktoś wcześniej poinformował o tym a zarazem i ja wtedy bym pewnie wiedziała i przygotowała się do tego. Zwlaszcza iż na chwilę obecną Dora jest 3 psem w domu. Zatem wszystkim szukającym dziury w całym dziękujemy i nie życzę sobie by pod moją osobą ktoś naskakiwał na Asię. To tak dla wyjaśnienia co niektórym paru spraw :) Quote
ewatonieja Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 podniosę, choć dogomania nie sprzyja adopcjom bullowatych :) Quote
agaga21 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 http://vlep.pl/8ldiyj.jpg :loveu::loveu: http://vlep.pl/yfr2zm.jpg fantastycznie to wygląda! jak obraz z innej epoki. w ogóle to piękne zdjęcia robisz, nawet te zwykłe domowe mają TO "COŚ". Quote
ewatonieja Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 nic tylko zdjęcia oprawić w ramkę i powiesić na ścianie, a psa przytulić mocno :) Quote
Kana Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Zdjęcia zrobila Kasia :D Ja nie mam takiego talentu :))))) Quote
paoiii Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 cuuuuuuuuuuuuuudowna jest!!!!!!!!!!!!! i już nie ma śladu po rozowym brzusiu prawie ślicznotka Ci się trafiła!!!!!! :) Quote
fioneczka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 piękna jest ... taka dostojna a zarazem filigranowa i delikatna tylko dlaczego ona się nie uśmiecha Quote
Kana Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Ten pies się wiecznie uśmiecha :) Wstawilam te bo są jedyne które nie wyszły glupkowato z jej miny hehe. Totalny szajbus! Musialam na nią nieźle wrzeszczeć żeby ustala w miejscu! Quote
agnieszka32 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Nic, tylko kochać :loveu: http://vlep.pl/t2ph5b.jpg Quote
fioneczka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 http://vlep.pl/07g4xe.jpg ona jest cudowna !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kana Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Jeżeli twierdzisz tak po zdjęciach to co dopiero by bylo gdybyś ją poznala... Nigdy nie spotkalam takiego pitta... Quote
ewatonieja Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 niesamowite podobieństwa do Verity, łezka się kręci w oku :) Quote
Asior Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='Kana']Chciałam oznajmić, wszystkim myślicielom ... Że doskonale wiedzialam o alergii Dory - o której pisało na wstępie wątku. Alergia przecież nie jest niczym strasznym - no chyba że podaje się kurczaka na którego jest uczulona z antybiotykami ... :roll: O guzku także wiedzialam, wiec nie wiem skąd te bajki o jakiś niewiadomych. Jedyną rzeczą która mnie zmartwiała był świerzb na uszach, który nie ma nic wspólnego z alergią i NIE jest normalnym schorzeniem przy alergii jak to oznajmij jakiś weterynarz. Milo by było jakby i Asior ktoś wcześniej poinformował o tym a zarazem i ja wtedy bym pewnie wiedziała i przygotowała się do tego. Zwlaszcza iż na chwilę obecną Dora jest 3 psem w domu. Zatem wszystkim szukającym dziury w całym dziękujemy i nie życzę sobie by pod moją osobą ktoś naskakiwał na Asię. To tak dla wyjaśnienia co niektórym paru spraw :) Dzięki kochana i sory za kłopot.. Chciałam wyjaśnić po co ten post.. Otóż, jakaś uprzejma dusza, której ewidentnie się nudzi i która chyba szuka sposobu, żeby była zawsze niemiła atmosfera na linii wiadomej... Otóż ktoś był tak uprzejmy i doniósł Pani weterynarz, że na wątku jest napisane, ze nie przekazałam Kanie książeczki zdrowia Dory, ani nie poinformowałam o jej alergii (ciekawe, skoro od pierwszej strony wyraźnie jest napisane, ze pies ma alergię :roll: ), oraz, że nie przekazałam żadnych informacji nt leków, które bierze Docia.... Fakt faktem jedyną rzeczą o której nie powiedziałam Kanie to o świerzbie, bo najzwyczajniej w świecie nikt nie poinformował mnie o tym :roll:... Dowiedziałam się tego od Kany :roll: O reszcie (w tym również o guzku, o którym poinformowałam Kanę z auta, jak tylko ją odebrałam ze schronu), Kana była poinformowana. Nie rozumiem po co robić takie baje i takie podchody?? Co komu to daje, ze tak szczuje wetów, i przekazuje nie prawdę :roll: Mam tylko nadzieje, ze następnym razem jak Pani weterynarz coś takiego usłyszy to sama przeczyta i się przekona sama o tym co jest napisane, a nie będzie dzwonić w niedzielny poranek, nie sprawdzając wcześniej czy to prawda... to tyle... a teraz chciała bym prosić o wspomożenie Dory karmą dla alergików, i ew. zrzutką na operację suni (operacja guzka) Quote
Kana Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Doszlo 50 zl od mamusi naszego kochanego Bolusia który zamieszkał u Pani Wieslawy! Marta proszę wycałować mamę ode mnie!!! :mrgreen: Nasz dlug się zmniejsza, a Dorcia teraz samotna dzielnie czeka na czwartkowy zabieg 8-) Stan na dzisiaj : Wpłaty : gryf80 - 60 zl Wieslawa od Bolusia - 50 zl. Wydatki : Zastrzyk na grzyba - 20 zł Advocat na świerzba - 30 zł Karma Pitti - 100 zł Stan: - 40 zł Quote
Asior Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Kana, przypomnij mi jak nazywa sie ta karma dla Dory.. zamieszczę apel na naszej stronie o wpłaty na karmę ;) Quote
ewatonieja Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 pokazuj uroczego pysia, a nuż się uda znależc domek :) Quote
fioneczka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Kana napisał(a):Proszę trzymać kciuki w sobotę za Dorotkę :) czyżbyś wiedziała coś o czym ja nie wiem :hmmmm: wszyscy trzymamy kciuki ... bardzo mocno Quote
Recommended Posts