*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='Angi'][B]kto ci broni[/B] :D Ja bym sobie znów książkę poczytała, ale to nie dziś bo spać mi się chce :p albo film obejrzała znów, ale nie mogę :mdleje: bo wtyczka ;][/QUOTE] Nie mam płyty :placz: A na lapku nie lubię słuchać muzy :shake: Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='Angi']problem masz ;][/QUOTE] Wiem :placz: Quote
maxishine. Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [quote name='magdabroy']A na lapku nie lubię słuchać muzy :shake:[/QUOTE] To ściągnij z ulub.pl na komputer, a potem przenieś na kartę komórki. :D Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='Yuki_']To ściągnij z ulub.pl na komputer, a potem przenieś na kartę komórki. :D[/QUOTE] Nie :shake: Muza musi być przez kino domowe :) Głośno, tak żebym mogła śpiewać i nikt mnie nie będzie słyszał :evil_lol: Quote
maxishine. Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [quote name='magdabroy']Nie :shake: Muza musi być przez kino domowe :) Głośno, tak żebym mogła śpiewać i nikt mnie nie będzie słyszał :evil_lol:[/QUOTE] Podłącz lapka z yt do telewizora i puszczaj. Ja tak czasem z rodziną oglądam filmy :cool3: Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Teraz to ja sobie mogę pomarzyć-Theodor śpi ;) Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='Angi']jutro ;)[/QUOTE] Jutro będzie futro :eviltong: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 to ja mam bardziej prze...ne bo słuchać muzy na ful nie mogę .... jedynie w słuchawkach .... Quote
angineuuka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 a ja mogę :D naprawiłam se wtyczki ; ] Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [quote name='Angi']a ja mogę :D naprawiłam se wtyczki ; ][/QUOTE] widzisz jak chcesz to potrafisz :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 musiałam usunąć program do przeróbki zdjęć :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 A ja se narobiłam ochoty i na tym się kończy :eviltong: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 a mnie zaraz cos trafi bo Sebek oczywiscie poszedł sobie na mecz ale głośników nie wyłączył i teraz mi buczą i jeszcze słysze zakłócenia od telefonu :mad: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='magdabroy']To wyłącz głośniki ;)[/QUOTE] Nie chciało mi sie z łózka wstawać , poczekałam aż wróci z meczu , dostał opieprz i wyłączył :diabloti: Quote
maxishine. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 (edited) Gdzie nasza Madzia zwiała?? :mad: Edited January 5, 2014 by Yuki_ Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 A Ciebie to już na prawde wcięło , niedziela , dzień wolny a tej na dogo nie ma :mad: nie mów że spędzasz czas z rodziną :stupid: :diabloti: Quote
Recommended Posts