angineuuka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Już wiem czemu, nie oglądam poprzednich stron :P Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='dOgLoV']właśnie zrobiłam :diabloti: :kaffee_2::kaffee_2: prosze bardzo :lol:[/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='Angi'] czekajcie,[B] bo ja nie wiem. Kiedy była druga porcja fotek? Gdzie je ominęłam? :P [/B][/QUOTE] :mdleje::mad: [quote name='Angi']O, widzę. Czemu ja ich nie widziałam? :evil_lol:[/QUOTE] Bo jesteś ślepa :eviltong: [quote name='Angi']Już wiem czemu, nie oglądam poprzednich stron :P[/QUOTE] Ja się zawsze cofam o stronę ;) Zrobiłam krokiety z mięsem :p Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Zrobiłam krokiety z mięsem :p[/QUOTE] ale mi smaka narobiłaś :roll: dawaj chociaż ze 3 na łebka :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='dOgLoV'] ale mi smaka narobiłaś :roll: dawaj chociaż ze 3 na łebka :eviltong:[/QUOTE] Mam 13 sztuk :) Więc jak oddam Ci 9 sztuk, to mi zostanie tylko 4 :( Więc Ci nie dam, zrób se :eviltong: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 ooo widzisz Angi juz zrezygnowała , a wam 4 starczą Ty jeden Theoś jeden Bodzian dwa :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='dOgLoV']ooo widzisz Angi juz zrezygnowała , a wam 4 starczą Ty jeden Theoś jeden Bodzian dwa :diabloti:[/QUOTE] Wy po 3, a ja mam zjeść tylko jednego :crazyeye: Wypchaj się sianem, nic nie dostaniecie :eviltong: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [quote name='magdabroy']Wy po 3, a ja mam zjeść tylko jednego :crazyeye: Wypchaj się sianem, nic nie dostaniecie :eviltong:[/QUOTE] to nie , wypcham sie chipsami :diabloti: siana nie mam :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='dOgLoV']to nie , wypcham sie chipsami :diabloti: siana nie mam :eviltong:[/QUOTE] Ja mam słomę jakbyś chciała :cool3: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [quote name='magdabroy']Ja mam słomę jakbyś chciała :cool3:[/QUOTE] to ususz na siano , przesyłka będzie tańsza :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 ja mam siano i suszoną pokrzywę jakby ktoś chciał xd Quote
maxishine. Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Hej, byłam dzisiaj na treningu z Figą i mam filmik :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='dOgLoV']to ususz na siano , przesyłka będzie tańsza :eviltong:[/QUOTE] Jak Ty chcesz ze słomy zrobić siano? :hmmmm: [quote name='Yuki_']Hej, byłam dzisiaj na treningu z Figą i mam filmik :eviltong:[/QUOTE] Jest już w galerii? Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [quote name='magdabroy']Jak Ty chcesz ze słomy zrobić siano? :hmmmm: [/QUOTE] Ty masz to zrobić więc ja tam nie wnikam jak to zrobisz :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='dOgLoV']Ty masz to zrobić więc ja tam nie wnikam jak to zrobisz :eviltong:[/QUOTE] Ale to Ty potrzebujesz siano, a ja zaoferowałam Ci słomę, więc sama sobie to "przerób" :eviltong: [quote name='Angi']no to Aga, ze słomy siano zrobi :D[/QUOTE] Może ona jest córką Boga?! Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='dOgLoV']Taaaa ja jestem Bogiem :eviltong:[/QUOTE] Jesteś Bogiem, uświadom to sobie :eviltong: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Ty też jesteś Bogiem , uświadom to sobie , sobie :lol: Quote
maxishine. Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [quote name='magdabroy']Jest już w galerii?[/QUOTE] nooo, skomentowałaś nawet :) Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='Yuki_']nooo, skomentowałaś nawet :)[/QUOTE] Bo najpierw byłam u siebie, a potem u Ciebie ;) Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='dOgLoV']Ty też jesteś Bogiem , uświadom to sobie , sobie :lol:[/QUOTE] Posłuchałabym Paktofoniki ;) Quote
angineuuka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 kto ci broni :D Ja bym sobie znów książkę poczytała, ale to nie dziś bo spać mi się chce :p albo film obejrzała znów, ale nie mogę :mdleje: bo wtyczka ;] Quote
Recommended Posts