Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']nie no nie napisałam tego z pretensją :eviltong: ale jest na tym forum osoba która wydaje mi sie że uważa mnie za mało myślącą ( zostawie dla siebie kto to ) .... ale niech sobie tak myśli , może kiedyś będzie miała okazję się zdziwić , w realu ;)[/QUOTE]

Pewnie myślisz o mnie :mad::eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']I jeszcze w mojej galerii :mad: Wynocha mi stąd :eviltong:[/QUOTE]

zakładając tu wątek musisz sie liczyc z tym że bedą tu pisali ludzie których nie chciała byś u widzieć :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']zakładając tu wątek musisz sie liczyc z tym że bedą tu pisali ludzie których nie chciała byś u widzieć :eviltong:[/QUOTE]

Ale żeby jeszcze mi tyłek obrabiać w mojej własnej galerii :mad::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale żeby jeszcze mi tyłek obrabiać w mojej własnej galerii :mad::eviltong:[/QUOTE]

a co , wolała byś żebym to robiła za Twoimi plecami ?? :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']a co , wolała byś żebym to robiła za Twoimi plecami ?? :diabloti:[/QUOTE]

No ;) Przynajmniej nie będzie tego czytać cała dogomania :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']zakładając tu wątek musisz sie liczyc z tym że bedą tu pisali ludzie których nie chciała byś u widzieć :eviltong:[/QUOTE]

a powinno być tak,że z mojej galerii mam prawo wyprosić kogoś kto mi (moim zdaniem) zaśmieca wątek:boom:

Posted

[quote name='marta.k9080']a powinno być tak,że z mojej galerii mam prawo wyprosić kogoś kto mi (moim zdaniem) zaśmieca wątek:boom:[/QUOTE]

możesz chyba taką osobę zablokowac ... ale pewności nie mam ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']możesz chyba taką osobę zablokowac ... ale pewności nie mam ....[/QUOTE]

dobrze by było,w końcu to gospodarz decyduje o swojej galerii :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']można zablokować ;)[/QUOTE]

i słusznie:p

Posted

[COLOR=#303030][FONT=Arial]Niestety, nie da się. Jedyne, co możesz zrobić, to ustawić tak, aby komentarze były widoczne tylko i wyłącznie dla Ciebie. Aby to uczynić, wejdź w Konto->Ustawienia Konta->w sekcji "Udostępnianie na Facebooku" wejdź w zakładkę Ustawienia Niestandardowe->kliknij Dostosuj Ustawienia->w sekcji "Rzeczy, które inni udostępniają", w polu "Zezwolenie na komentowanie Twoich postów" z listy rozwijalnej wybierz Dostosuj->w polu "Niech będzie widoczne dla" z listy rozwijalnej wybierz Tylko Ja->Zapisz Ustawienie.[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='marta.k9080']a powinno być tak,że z mojej galerii mam prawo wyprosić kogoś kto mi (moim zdaniem) zaśmieca wątek:boom:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']możesz chyba taką osobę zablokowac ... ale pewności nie mam ....[/QUOTE]

Nie da się :shake: Pytałam moda ;)