Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4311_zps90ef755d.jpg[/url]
Ale czadowe zoo :) ja jak byłam mała to też miałam klockowe zoo i farmę :D

Posted

[quote name='Niufciak'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4311_zps90ef755d.jpg[/URL]
Ale czadowe zoo :) ja jak byłam mała to też miałam klockowe zoo i farmę :D[/QUOTE]

Dałam mu do wyboru 2 kartony: jedno z tym safari, a drugie ze stacją benzynową ;) Wybrała safari i chyba wiem dlaczego ;) Bo tam jest duży autobus :evil_lol:
Lubię lego duplo, bo można je ze sobą wszystkie łączyć ;)

Posted

Doberek wszystkim ;)

U mnie dziś ciepło jak na koniec listopada (9 stopni), ale jest straszna mgła i co jakiś czas mżawka :roll:

Niech już przyjdzie mrozik i śnieg :modla:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Oszalałyście chyba , pogoda jest akurat , byle nie padało :eviltong:[/QUOTE]

na ch** mi to ciepło,zima ma być:mad:Wczoraj wyjęłam Lunie kleszcza,rzygam ciepłem :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']i też dostanie prędzej ?? :diabloti:[/QUOTE]

Tak, zaraz jak mój brat go przywiezie ;) Musi go sprawdzić czy działa itp., a mój brat tego nie zrobi, bo laptopik jest bez systemu :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Tak, zaraz jak mój brat go przywiezie ;) Musi go sprawdzić czy działa itp., a mój brat tego nie zrobi, bo laptopik jest bez systemu :eviltong:[/QUOTE]

ano tak ;)