Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']:diabloti:

tak sie objadłaś i opiłaś ?? ;)[/QUOTE]

Zjadłam tyle, że nawet jutro nie powinnam jeść :oops: ale była taka dobra kaczka :loveu: i taki dobry makaron z kiełkami :loveu: i pyszne duszone pieczarki :loveu: a na deser banany w cieście z miodem :loveu:

A potem wypiłam u koleżanki kawę, zjadłam tiramisu (sama robiłam :grins:) i wychlałam butelkę wina :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Zjadłam tyle, że nawet jutro nie powinnam jeść :oops: ale była taka dobra kaczka :loveu: i taki dobry makaron z kiełkami :loveu: i pyszne duszone pieczarki :loveu: a na deser banany w cieście z miodem :loveu:

A potem wypiłam u koleżanki kawę, zjadłam tiramisu (sama robiłam :grins:) i wychlałam butelkę wina :diabloti:[/QUOTE]

uooooooooooooooo matko chyba tydzień bym nie jadła po takim obżarstwie :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']uooooooooooooooo matko chyba tydzień bym nie jadła po takim obżarstwie :eviltong:[/QUOTE]

A ja to wszystko jadłam x3, bo pożarłam 3 pełne talerze takich zestawów :oops:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja właśnie wypiłam kawe i mi nie dobrze :shake: Sebek mi ją robił i mi nie smakowała , chyba puszki pomylił i mi inna zrobił :roll:[/QUOTE]

To teraz niech Ci robi drugą i dobrą :)

Posted

[quote name='magdabroy']A on nie pracował tylko na 2 zmiany??[/QUOTE]

tak ale przyjeli 3 nowych i teraz mają być 3 zmiany i na każdej jeden "stary" i jeden "nowy" , Sebek sie starał zeby miec teraz nocki bo wtedy bedziemy sie zawsze widzieć ale ak długo będą tak chodzili to nie wiadomo ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']tak ale przyjeli 3 nowych i teraz mają być 3 zmiany i na każdej jeden "stary" i jeden "nowy" , Sebek sie starał zeby miec teraz nocki bo wtedy bedziemy sie zawsze widzieć ale ak długo będą tak chodzili to nie wiadomo ;)[/QUOTE]

Aha ;)

[quote name='unikatowydiament']Magduś ale Ty masz spust,Ja mam okropne problemy z jedzeniem,co zjem to mnie mdli i boli okropnie żołądek,a biorę leki od gastrologa[/QUOTE]

Już się zastanawiam co by tu przekąsić :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']haahahaha dobra jesteś :evil_lol:[/QUOTE]

Zjem kabanosa i już ;)

Jestem padnięta, że szok :roll: Nie wiem czy wytrzymam do "Przepisu na życie" :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a ja se chipsy otwarlam bo sie przez Ciebie głodna zrobiłam :mad:[/QUOTE]

miałam chipsy wczoraj,zjadłam tyle co na jedną garść i obrzydziłam się,chyba mam dość takiego śmiecia na jakiś czas:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']miałam chipsy wczoraj,zjadłam tyle co na jedną garść i obrzydziłam się,chyba mam dość takiego śmiecia na jakiś czas:shake:[/QUOTE]

ja tez nawet nie mialam ochoty ale nawet mi smakują :diabloti: