*Magda* Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='dOgLoV']jednak kawe wybrałam :eviltong:[/QUOTE] Ja już nic dziś nie tkną :roll: Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='magdabroy']Ja już nic dziś nie [B]tkną[/B] :roll:[/QUOTE] :diabloti: tak sie objadłaś i opiłaś ?? ;) Quote
*Magda* Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti: tak sie objadłaś i opiłaś ?? ;)[/QUOTE] Zjadłam tyle, że nawet jutro nie powinnam jeść :oops: ale była taka dobra kaczka :loveu: i taki dobry makaron z kiełkami :loveu: i pyszne duszone pieczarki :loveu: a na deser banany w cieście z miodem :loveu: A potem wypiłam u koleżanki kawę, zjadłam tiramisu (sama robiłam :grins:) i wychlałam butelkę wina :diabloti: Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='magdabroy']Zjadłam tyle, że nawet jutro nie powinnam jeść :oops: ale była taka dobra kaczka :loveu: i taki dobry makaron z kiełkami :loveu: i pyszne duszone pieczarki :loveu: a na deser banany w cieście z miodem :loveu: A potem wypiłam u koleżanki kawę, zjadłam tiramisu (sama robiłam :grins:) i wychlałam butelkę wina :diabloti:[/QUOTE] uooooooooooooooo matko chyba tydzień bym nie jadła po takim obżarstwie :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='dOgLoV']uooooooooooooooo matko chyba tydzień bym nie jadła po takim obżarstwie :eviltong:[/QUOTE] A ja to wszystko jadłam x3, bo pożarłam 3 pełne talerze takich zestawów :oops: Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='magdabroy']A ja to wszystko jadłam x3, bo pożarłam 3 pełne talerze takich zestawów :oops:[/QUOTE] poważnie ?? :crazyeye: Quote
*Magda* Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='dOgLoV']poważnie ?? :crazyeye:[/QUOTE] A czy ja Cię kiedyś okłamałam?? Quote
Guest wolfheart Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 i jeszcze się nie porzygałaś ?:evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='marta.k9080']i jeszcze się nie porzygałaś ?:evil_lol:[/QUOTE] Nie :diabloti: Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='magdabroy']A czy ja Cię kiedyś okłamałam??[/QUOTE] nie :shake: Quote
*Magda* Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='dOgLoV']nie :shake:[/QUOTE] No to masz odpowiedź na swoje pytanie ;) Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 ja właśnie wypiłam kawe i mi nie dobrze :shake: Sebek mi ją robił i mi nie smakowała , chyba puszki pomylił i mi inna zrobił :roll: Quote
*Magda* Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='dOgLoV']ja właśnie wypiłam kawe i mi nie dobrze :shake: Sebek mi ją robił i mi nie smakowała , chyba puszki pomylił i mi inna zrobił :roll:[/QUOTE] To teraz niech Ci robi drugą i dobrą :) Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='magdabroy']To teraz niech Ci robi drugą i dobrą :)[/QUOTE] śpi bo na nocke idzie :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='dOgLoV']śpi bo na nocke idzie :eviltong:[/QUOTE] A on nie pracował tylko na 2 zmiany?? Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='magdabroy']A on nie pracował tylko na 2 zmiany??[/QUOTE] tak ale przyjeli 3 nowych i teraz mają być 3 zmiany i na każdej jeden "stary" i jeden "nowy" , Sebek sie starał zeby miec teraz nocki bo wtedy bedziemy sie zawsze widzieć ale ak długo będą tak chodzili to nie wiadomo ;) Quote
Oscar Patric Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Magduś ale Ty masz spust,Ja mam okropne problemy z jedzeniem,co zjem to mnie mdli i boli okropnie żołądek,a biorę leki od gastrologa Quote
*Magda* Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='dOgLoV']tak ale przyjeli 3 nowych i teraz mają być 3 zmiany i na każdej jeden "stary" i jeden "nowy" , Sebek sie starał zeby miec teraz nocki bo wtedy bedziemy sie zawsze widzieć ale ak długo będą tak chodzili to nie wiadomo ;)[/QUOTE] Aha ;) [quote name='unikatowydiament']Magduś ale Ty masz spust,Ja mam okropne problemy z jedzeniem,co zjem to mnie mdli i boli okropnie żołądek,a biorę leki od gastrologa[/QUOTE] Już się zastanawiam co by tu przekąsić :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 zazdroszcze:placz: też bym chciała zjeść,ale jak pomyśle co się potem dzieje,szybko ochota mi mija:( Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='magdabroy'] Już się zastanawiam co by tu przekąsić :evil_lol:[/QUOTE] haahahaha dobra jesteś :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='dOgLoV']haahahaha dobra jesteś :evil_lol:[/QUOTE] Zjem kabanosa i już ;) Jestem padnięta, że szok :roll: Nie wiem czy wytrzymam do "Przepisu na życie" :shake: Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 a ja se chipsy otwarlam bo sie przez Ciebie głodna zrobiłam :mad: Quote
Guest wolfheart Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja se chipsy otwarlam bo sie przez Ciebie głodna zrobiłam :mad:[/QUOTE] miałam chipsy wczoraj,zjadłam tyle co na jedną garść i obrzydziłam się,chyba mam dość takiego śmiecia na jakiś czas:shake: Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='marta.k9080']miałam chipsy wczoraj,zjadłam tyle co na jedną garść i obrzydziłam się,chyba mam dość takiego śmiecia na jakiś czas:shake:[/QUOTE] ja tez nawet nie mialam ochoty ale nawet mi smakują :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Idźcie w cholerę z tymi chipsami :mad: Quote
Recommended Posts