Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']No to dawajcie ;)
Kolacji jej nie bierz, dostanie jeść z Torą :)[/QUOTE]

super:p
Luna koffa duże suczki:diabloti: obawiam się,że latały by kłaki jak tylko byśmy spuściły je z oczu.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Tora jest uległa, więc pewnie by się poddała Lunce ;)

Uciekam karmić młodego ;) Do później :)[/QUOTE]

o to Luna była w siódmym niebie:diabloti:
:bye:

Posted

[quote name='magdabroy']W weekend możesz wypić ;)[/QUOTE]

możliwe ze wypiję , w sobote ide do mamusi na urodzinki to może jaki likier postawi a jak nie to w drodze powrotnej wstapie do jakiego marketu ....

Posted

[quote name='magdabroy']Gorzej jak mam Ci wódę postawi :evil_lol:[/QUOTE]

raczej nie :eviltong:

mój ojciec jest wielkim wrogiem alkoholu więc pewnie nic nie postawi poza kawa :diabloti: ale czasami jakis tam likierek postawi ;)

Posted

[quote name='magdabroy']To kup w drodze do mamy i napijcie się razem za jej zdrowie ;)

P.S. Złóż ode mnie też życzenia :p[/QUOTE]

zloże ,dziękuję :calus::calus::calus::calus:

Posted

Theoś robi wielkie postępy w samodzielnym chodzeniu :) Dziś biegał dookoła stołu :D Co jakiś czas wylądował na pupie, ale ogólnie to zwierzęta nie są już bezpieczne :diabloti:

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3609_zps78b44abe.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3604_zps34b22ea2.jpg[/IMG]

Nie patrzeć na moją twarz, bo się nie pomalowałam i nie uczesałam :eviltong:

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3605_zps5f423a8f.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3607_zps606ae7db.jpg[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

ooooo ostanie jakie słodkie:p gratki dla Theosia:multi:

Posted

[quote name='marta.k9080']ooooo ostanie jakie słodkie:p gratki dla Theosia:multi:[/QUOTE]

Dziękuję :) Choć nie wiem czy się cieszyć, bo teraz ja muszę biegać za nim :roll:

Posted

jaki on już duży , masakra :crazyeye:

gratulujemy postępów :loveu:

ja sie rzadko kiedy maluję , ale teraz wreszcie bede mogła sobie zacząć oczy malowac bo juz mi nie łzawią od pyłków :diabloti:

ślicznie wyglądacie tak przytuleni do siebie :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']jaki on już duży , masakra :crazyeye:

gratulujemy postępów :loveu:

ja sie rzadko kiedy maluję , ale teraz wreszcie bede mogła sobie zacząć oczy malowac bo juz mi nie łzawią od pyłków :diabloti:

ślicznie wyglądacie tak przytuleni do siebie :loveu:[/QUOTE]

Mierzyłam go wczoraj, ale się wiercił :evil_lol: Ma 82 cm albo i więcej :eviltong:

Dzięki :)

Ja teraz maluję tylko jak gdzieś wychodzę (nie liczę spacerów z psem i Theosiem)

Zdjęcie z samowyzwalacza ;) Poprosiłabym Bogdana, ale pewnie obciąłby mi głowę bardziej niż samowyzwalacz :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Mierzyłam go wczoraj, ale się wiercił :evil_lol: Ma 82 cm albo i więcej :eviltong:

Dzięki :)

Ja teraz maluję tylko jak gdzieś wychodzę (nie liczę spacerów z psem i Theosiem)

Zdjęcie z samowyzwalacza ;) Poprosiłabym Bogdana, ale pewnie obciąłby mi głowę bardziej niż samowyzwalacz :evil_lol:[/QUOTE]

to jest wiekszy nawet niż myslalam , o 10 cm wyższy jest od Nerona :crazyeye: duże chłopisko z niego :diabloti:

ja tez maluje sie tylko jak gdzies wychodzę , poza praca bo tam by mi wszystko zjechało po 5 minutach ....

mam nową ksywę dla Bogdana KAT :diabloti: