*Magda* Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 No to dawajcie ;) Kolacji jej nie bierz, dostanie jeść z Torą :) Quote
Guest wolfheart Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='magdabroy']No to dawajcie ;) Kolacji jej nie bierz, dostanie jeść z Torą :)[/QUOTE] super:p Luna koffa duże suczki:diabloti: obawiam się,że latały by kłaki jak tylko byśmy spuściły je z oczu. Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Tora jest uległa, więc pewnie by się poddała Lunce ;) Uciekam karmić młodego ;) Do później :) Quote
Guest wolfheart Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='magdabroy']Tora jest uległa, więc pewnie by się poddała Lunce ;) Uciekam karmić młodego ;) Do później :)[/QUOTE] o to Luna była w siódmym niebie:diabloti: :bye: Quote
łamAga Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='magdabroy']A dzień dobry, dzień dobry :)[/QUOTE] ale mi zrobiłaś ochotę na likier orzechowy :roll: Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='dOgLoV']ale mi zrobiłaś ochotę na likier orzechowy :roll:[/QUOTE] W weekend możesz wypić ;) Quote
łamAga Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='magdabroy']W weekend możesz wypić ;)[/QUOTE] możliwe ze wypiję , w sobote ide do mamusi na urodzinki to może jaki likier postawi a jak nie to w drodze powrotnej wstapie do jakiego marketu .... Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Gorzej jak mam Ci wódę postawi :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='magdabroy']Gorzej jak mam Ci wódę postawi :evil_lol:[/QUOTE] raczej nie :eviltong: mój ojciec jest wielkim wrogiem alkoholu więc pewnie nic nie postawi poza kawa :diabloti: ale czasami jakis tam likierek postawi ;) Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 To kup w drodze do mamy i napijcie się razem za jej zdrowie ;) P.S. Złóż ode mnie też życzenia :p Quote
łamAga Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='magdabroy']To kup w drodze do mamy i napijcie się razem za jej zdrowie ;) P.S. Złóż ode mnie też życzenia :p[/QUOTE] zloże ,dziękuję :calus::calus::calus::calus: Quote
łamAga Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='marta.k9080']ode mnie też życzenia:-D[/QUOTE] dziekuje :calus::calus::calus::calus: Quote
łamAga Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='magdabroy']Mam 4 zdjęcia ;) Ktoś chce?[/QUOTE] jeszcze pytasz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='dOgLoV']jeszcze pytasz :evil_lol:[/QUOTE] No pytam ;) I nadal nie wiem czy ktoś chce :eviltong: Quote
łamAga Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='magdabroy']No pytam ;) I nadal nie wiem czy ktoś chce :eviltong:[/QUOTE] ja chce :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Theoś robi wielkie postępy w samodzielnym chodzeniu :) Dziś biegał dookoła stołu :D Co jakiś czas wylądował na pupie, ale ogólnie to zwierzęta nie są już bezpieczne :diabloti: [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3609_zps78b44abe.jpg[/IMG] [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3604_zps34b22ea2.jpg[/IMG] Nie patrzeć na moją twarz, bo się nie pomalowałam i nie uczesałam :eviltong: [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3605_zps5f423a8f.jpg[/IMG] [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3607_zps606ae7db.jpg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 ooooo ostanie jakie słodkie:p gratki dla Theosia:multi: Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='marta.k9080']ooooo ostanie jakie słodkie:p gratki dla Theosia:multi:[/QUOTE] Dziękuję :) Choć nie wiem czy się cieszyć, bo teraz ja muszę biegać za nim :roll: Quote
łamAga Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 jaki on już duży , masakra :crazyeye: gratulujemy postępów :loveu: ja sie rzadko kiedy maluję , ale teraz wreszcie bede mogła sobie zacząć oczy malowac bo juz mi nie łzawią od pyłków :diabloti: ślicznie wyglądacie tak przytuleni do siebie :loveu: Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='dOgLoV']jaki on już duży , masakra :crazyeye: gratulujemy postępów :loveu: ja sie rzadko kiedy maluję , ale teraz wreszcie bede mogła sobie zacząć oczy malowac bo juz mi nie łzawią od pyłków :diabloti: ślicznie wyglądacie tak przytuleni do siebie :loveu:[/QUOTE] Mierzyłam go wczoraj, ale się wiercił :evil_lol: Ma 82 cm albo i więcej :eviltong: Dzięki :) Ja teraz maluję tylko jak gdzieś wychodzę (nie liczę spacerów z psem i Theosiem) Zdjęcie z samowyzwalacza ;) Poprosiłabym Bogdana, ale pewnie obciąłby mi głowę bardziej niż samowyzwalacz :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='magdabroy']Mierzyłam go wczoraj, ale się wiercił :evil_lol: Ma 82 cm albo i więcej :eviltong: Dzięki :) Ja teraz maluję tylko jak gdzieś wychodzę (nie liczę spacerów z psem i Theosiem) Zdjęcie z samowyzwalacza ;) Poprosiłabym Bogdana, ale pewnie obciąłby mi głowę bardziej niż samowyzwalacz :evil_lol:[/QUOTE] to jest wiekszy nawet niż myslalam , o 10 cm wyższy jest od Nerona :crazyeye: duże chłopisko z niego :diabloti: ja tez maluje sie tylko jak gdzies wychodzę , poza praca bo tam by mi wszystko zjechało po 5 minutach .... mam nową ksywę dla Bogdana KAT :diabloti: Quote
Recommended Posts