Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']dobry wieczór ;)[/QUOTE]

chyba za dobry,skoro Madzi nie ma...:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']pewnie wejdzie jak ja pojde spać :eviltong:[/QUOTE]

jak da radę...:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no własnie , może Bogdan ją zmęczy :diabloti:[/QUOTE]

albo jakiś trunek...:razz:

Posted

[quote name='magdabroy']Jestem za bardzo zmęczona, żeby mnie teraz Bogdan męczył :roll:[/QUOTE]

Ja też , wizyta u rodziców mnie wykończyła , Marysia się drze jak porabana , Brat ze Sebkiem sie drą bo jeden ma taki pogląd na kibiców a drugi inny , oszaleć idzie ....

Posted

Bogdan dziś tynkował drzwi wejściowe ;) Byłam zamknięta z Theosiem w salonie przez kilka godzin :diabloti: bo nie mogliśmy mu tamtędy chodzić :shake: Jak skończył, to była godzina 19. Szybkie przebranie Theosia, karmienie i spać ;) A my musieliśmy potem sprzątać ten syf, wykąpać się, zjeść kolację itp.
Jedyne o czym teraz myślę to posiedzieć chwilkę, a potem spać :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja też , wizyta u rodziców mnie wykończyła , Marysia się drze jak porabana , Brat ze Sebkiem sie drą bo jeden ma taki pogląd na kibiców a drugi inny , oszaleć idzie ....[/QUOTE]
mecz oglądali? xD

Posted

[quote name='magdabroy']Bogdan dziś tynkował drzwi wejściowe ;) Byłam zamknięta z Theosiem w salonie przez kilka godzin :diabloti: bo nie mogliśmy mu tamtędy chodzić :shake: Jak skończył, to była godzina 19. Szybkie przebranie Theosia, karmienie i spać ;) A my musieliśmy potem sprzątać ten syf, wykąpać się, zjeść kolację itp.
Jedyne o czym teraz myślę to posiedzieć chwilkę, a potem spać :loveu:[/QUOTE]

ja mam do dzisiaj rozpiździel po tym przestawianiu pieca i nie mogę dojśc do ładu , burdel tu jest jak nie wiem :mad:

no mi to pojscie od razu spac nie całkiem wyszło :evil_lol:

[quote name='Angi']mecz oglądali? xD[/QUOTE]

nie nie , wywiązała sie rozmowa na temat kibiców i kiboli w kwestii politycznej , Tusk i te sprawy :evil_lol: najbardziej mi sie podobało jak mój brat do mamy i Sebastina powiedział że się nie znają bo są chyba pokoleniem Kaczyńskiego :roflt::roflt::roflt::roflt:

hejka Madziu ;)

Posted

Pokolenie Kaczyńskiego, dobre :evil_lol:

Hej Aga ;)

Wysprzątałam strych :grins:
Pochowałam wszystko do kartonów, na regały itp. ;) Mam 4 kartony ciuchów po Theosiu :crazyeye: A co będzie za rok :mdleje:

Posted

[quote name='magdabroy']Pokolenie Kaczyńskiego, dobre :evil_lol:

Hej Aga ;)

Wysprzątałam strych :grins:
Pochowałam wszystko do kartonów, na regały itp. ;) Mam 4 kartony ciuchów po Theosiu :crazyeye: A co będzie za rok :mdleje:[/QUOTE]

Musisz koniecznie postarac sie o drugiego chłopca :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Musisz koniecznie postarac sie o drugiego chłopca :diabloti:[/QUOTE]

Nie koniecznie :eviltong: Wiele rzeczy nadaje się dla dziewczynki, bo jest w neutralnych kolorach (np. beżowy)

Posted

[quote name='dOgLoV']no ok to idz na kompromis i postaraj sie o bliźniaki :diabloti:[/QUOTE]

Nigdy :mad: Choć u Bogdana w rodzinie są, więc... Chyba bym się pochlastała, jakbym miała w domu 2 takie potwory w jednym czasie :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Nigdy :mad: Choć u Bogdana w rodzinie są, więc... Chyba bym się pochlastała, jakbym miała w domu 2 takie potwory w jednym czasie :evil_lol::loveu:[/QUOTE]

wczoraj widzieliśy ze Sebkiem jak kobita jechała z wózkiem jak stonoga :diabloti: trojaczki miała :diabloti: fajnie to wyglądało ;)