angineuuka Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 jak wrócę, to może coś ufocę :P:roll: Quote
Guest wolfheart Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='dOgLoV']dobry wieczór ;)[/QUOTE] chyba za dobry,skoro Madzi nie ma...:diabloti: Quote
łamAga Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='marta.k9080']chyba za dobry,skoro Madzi nie ma...:diabloti:[/QUOTE] pewnie wejdzie jak ja pojde spać :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='dOgLoV']pewnie wejdzie jak ja pojde spać :eviltong:[/QUOTE] jak da radę...:diabloti: Quote
łamAga Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='marta.k9080']jak da radę...:diabloti:[/QUOTE] no własnie , może Bogdan ją zmęczy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='dOgLoV']no własnie , może Bogdan ją zmęczy :diabloti:[/QUOTE] albo jakiś trunek...:razz: Quote
*Magda* Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 Nikt ani nic mnie nie męczy :eviltong: Nie miałam czasu :shake: Quote
*Magda* Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [quote name='dOgLoV']nawet na męczenie ?? :cool3:[/QUOTE] Jestem za bardzo zmęczona, żeby mnie teraz Bogdan męczył :roll: Quote
łamAga Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='magdabroy']Jestem za bardzo zmęczona, żeby mnie teraz Bogdan męczył :roll:[/QUOTE] Ja też , wizyta u rodziców mnie wykończyła , Marysia się drze jak porabana , Brat ze Sebkiem sie drą bo jeden ma taki pogląd na kibiców a drugi inny , oszaleć idzie .... Quote
*Magda* Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 Bogdan dziś tynkował drzwi wejściowe ;) Byłam zamknięta z Theosiem w salonie przez kilka godzin :diabloti: bo nie mogliśmy mu tamtędy chodzić :shake: Jak skończył, to była godzina 19. Szybkie przebranie Theosia, karmienie i spać ;) A my musieliśmy potem sprzątać ten syf, wykąpać się, zjeść kolację itp. Jedyne o czym teraz myślę to posiedzieć chwilkę, a potem spać :loveu: Quote
angineuuka Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja też , wizyta u rodziców mnie wykończyła , Marysia się drze jak porabana , Brat ze Sebkiem sie drą bo jeden ma taki pogląd na kibiców a drugi inny , oszaleć idzie ....[/QUOTE] mecz oglądali? xD Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='magdabroy']Bogdan dziś tynkował drzwi wejściowe ;) Byłam zamknięta z Theosiem w salonie przez kilka godzin :diabloti: bo nie mogliśmy mu tamtędy chodzić :shake: Jak skończył, to była godzina 19. Szybkie przebranie Theosia, karmienie i spać ;) A my musieliśmy potem sprzątać ten syf, wykąpać się, zjeść kolację itp. Jedyne o czym teraz myślę to posiedzieć chwilkę, a potem spać :loveu:[/QUOTE] ja mam do dzisiaj rozpiździel po tym przestawianiu pieca i nie mogę dojśc do ładu , burdel tu jest jak nie wiem :mad: no mi to pojscie od razu spac nie całkiem wyszło :evil_lol: [quote name='Angi']mecz oglądali? xD[/QUOTE] nie nie , wywiązała sie rozmowa na temat kibiców i kiboli w kwestii politycznej , Tusk i te sprawy :evil_lol: najbardziej mi sie podobało jak mój brat do mamy i Sebastina powiedział że się nie znają bo są chyba pokoleniem Kaczyńskiego :roflt::roflt::roflt::roflt: hejka Madziu ;) Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Pokolenie Kaczyńskiego, dobre :evil_lol: Hej Aga ;) Wysprzątałam strych :grins: Pochowałam wszystko do kartonów, na regały itp. ;) Mam 4 kartony ciuchów po Theosiu :crazyeye: A co będzie za rok :mdleje: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='magdabroy']Pokolenie Kaczyńskiego, dobre :evil_lol: Hej Aga ;) Wysprzątałam strych :grins: Pochowałam wszystko do kartonów, na regały itp. ;) Mam 4 kartony ciuchów po Theosiu :crazyeye: A co będzie za rok :mdleje:[/QUOTE] Musisz koniecznie postarac sie o drugiego chłopca :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='dOgLoV']Musisz koniecznie postarac sie o drugiego chłopca :diabloti:[/QUOTE] Nie koniecznie :eviltong: Wiele rzeczy nadaje się dla dziewczynki, bo jest w neutralnych kolorach (np. beżowy) Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 no ok to idz na kompromis i postaraj sie o bliźniaki :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='dOgLoV']no ok to idz na kompromis i postaraj sie o bliźniaki :diabloti:[/QUOTE] Nigdy :mad: Choć u Bogdana w rodzinie są, więc... Chyba bym się pochlastała, jakbym miała w domu 2 takie potwory w jednym czasie :evil_lol::loveu: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='magdabroy']Nigdy :mad: Choć u Bogdana w rodzinie są, więc... Chyba bym się pochlastała, jakbym miała w domu 2 takie potwory w jednym czasie :evil_lol::loveu:[/QUOTE] wczoraj widzieliśy ze Sebkiem jak kobita jechała z wózkiem jak stonoga :diabloti: trojaczki miała :diabloti: fajnie to wyglądało ;) Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Fajnie to wygląda tylko u kogoś :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='magdabroy']Fajnie to wygląda tylko u kogoś :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie :razz: Quote
Recommended Posts