Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Nie powiem za co, dopóki nie będę miała 100% pewności :eviltong:

Młody się bawi, więc wpadłam na chwilę, zanim położę go spać ;)[/QUOTE]

to fajnie bo ja za długo tu nie zabawie, padam na papę z tym katarem i koło 20 stej pojde sie juz umyc i pojde spać :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']to fajnie bo ja za długo tu nie zabawie, padam na papę z tym katarem i koło 20 stej pojde sie juz umyc i pojde spać :roll:[/QUOTE]

No to posiedziałaś na dogo :mad::mad:

Posted

[quote name='magdabroy']No to posiedziałaś na dogo :mad::mad:[/QUOTE]

ej no jeszcze siedze :eviltong: ale wkurzam sie bo co chwile pociaga nosem a z niego mi sie leje woda , dziwne bo oddychac nie mogę mam cały nos zawalony :placz:

Posted

[quote name='Angi']heh, też tam mam. A jak chcę się wysmarkać to nie mam czym .. :P[/QUOTE]

ale ja chce normalnie oddychać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy ja będe miała chociaż miesiąc spokoju z katarem :placz:

Posted

[quote name='unikatowydiament']doberek,miłego popołudnia:)[/QUOTE]

Hejka :)

[quote name='Izabela124.']Szkoda, już myslałam, że kolejnego kotka będziesz miała :D[/QUOTE]

Nawet ostatnio mu wspomniałam, że jak Lumpka zabraknie, to musimy mieć kolejnego kota, bo już w drzwiach zrobione kocie drzwiczki ;) To powiedział, ze wymieni drzwi :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']

Nawet ostatnio mu wspomniałam, że jak Lumpka zabraknie, to musimy mieć kolejnego kota, bo już w drzwiach zrobione kocie drzwiczki ;) To powiedział, ze wymieni drzwi :mad:[/QUOTE]Może tylko żartował :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Trzymam kciuki, ale nie wiem za co :evil_lol:[/QUOTE]

Trzymaj, trzymaj ;)
Ja ciągle czekam na odpowiedz :roll:

[quote name='Izabela124.']Może tylko żartował :)[/QUOTE]

Nie sądzę :(

Posted

[quote name='Angi']i jak tam? :D[/QUOTE]

Tak samo jak tu :eviltong:

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

dalej pisz o co chodzi ![/QUOTE]

Hej ;)

Nadal czekam :(

[quote name='marta.k9080']hej :cool1:[/QUOTE]