Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabellaa']Syrop z cebuli dobry jest :) Moi na szczęście bez protestów piją, za to tran czy zwykły czy smakowy nie przełkną, teraz tran dodaje Aresowi do karmy ;)[/QUOTE]

Ja tren dodaję do kaszki na kolację, bo inaczej nie chce :evil_lol:
A jak dajesz psu, to rób przerwy, bo możesz go przewitaminizować wit.A ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']pyszny jest syropek z cebuli :cool1:[/QUOTE]

Zawsze się leczę syropem z cebuli :loveu:

[quote name='Izabellaa']U nas to nie przeszło :p Teraz im jeszcze kupiłam takie witaminki w tabletkach z księżniczkami dla Zuzki i z autami dla Jonego może coś dadzą ;)[/QUOTE]

Theodor jeszcze za mały chyba na takie witaminy w tabletkach :roll:
A na zdjęciach widać, że Twoje dzieci już takie duże :) Ile mają lat?

Posted

[quote name='Izabellaa']hmmm jak nie w tabletkach to przecież są w żelkach jeszcze dzieci chętnie jedzą ;) Jony ma trzy i pół Zuzka trzy do przedszkola od września chodzą no i sie choroby zaczeły[/QUOTE]

Mała różnica wieku, podziwiam ;)
Zuzia mi się zawsze podobało :loveu: A skąd pomysł, żeby synowi dać na imię Jony?

Posted

Ja też od zawsze planowałam dać córce na imie Zuzia właśnie ;) Pełne imię to Jonatan, nie jest to mój biologiczny syn, ja i mój TŻ jesteśmy po nieudanych związkach, ja miałam Zuzie, Łukasz Jonego i tak jakoś się zeszliśmy ;)
Ps. Wiecie jak to jest jak facet przeziębiony i umiera? Ja mam to teraz w domu masakra ;)

Posted

[quote name='Izabellaa']Ja też od zawsze planowałam dać córce na imie Zuzia właśnie ;) Pełne imię to Jonatan, nie jest to mój biologiczny syn, ja i mój TŻ jesteśmy po nieudanych związkach, ja miałam Zuzie, Łukasz Jonego i tak jakoś się zeszliśmy ;)
Ps. Wiecie jak to jest jak facet przeziębiony i umiera? Ja mam to teraz w domu masakra ;)[/QUOTE]

Nawet jeśli nie Twój syn, to i tak jest co podziwiać ;) 2 maluchy w takim samym wieku w domu, to musi być sajgon :evil_lol:
Ja dziś miałam w domu Zosię 5 miesięcy młodszą od mojego Theosia i nie wiedziała, które pierwsze łapać :D

Chory facet-każdy taki sam ;) Ma katar, a zachowuje się jakby był na łożu śmierci :evil_lol:

[quote name='agaga21']magda, ale ta twoja latorośl rośnie! z tego co u justyny czytałam, to przerósł moją lenę:crazyeye: będzie kawał chłopa z niego :)[/QUOTE]

Nawet mi nie mów :shake: Na strychu mam 3 kartony ubrań, z których wyrósł :roll: Nie długo chyba go będę ubierać w tatusiowe ubrania :diabloti:

Posted

Teraz tragedii nie ma do przedszkola chodzą, to jak wracają już mega zmęczeni są ;) No a dwa że coraz lepiej się dogadują napoczątku było gryzienie i bicie się teraz jest lepiej :) No i jak razem coś wymyślą to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać np ostatnio we wszystkie przegródki pralki cukier powsypywali

Posted

O tak ;) Mały, ale pomysły w głowie gorsze jak u dorosłego :evil_lol:

Potrafi jeździć autem i specjalnie wjeżdża w nogi :D

A jaka fajna zabawa jest myszkami od laptopów :D

Posted

[quote name='Izabellaa']o tak ;) a kredki na ścianie już były? ;)[/QUOTE]

Jeszcze nie, bo zamiast rysować, to bierze je do buzi :mad:
Ale bardzo lubi wywalać wszystko z półek :D

Hej Angi :)

Posted

A ja dla odmiany się przywitam.

Fajnie Ci, poszłaś sobie w kimonko, a ja muszę jeszcze dużurować...
Przed chwilą małą nakarmiłam i położyłam do łózeczka na to ona zaczęła się chichrać...
I nic tylko "eł" i "eł" i nogami majta, rączkami wywija i cieszy się. Myślałam że zaśnie, ale ona ma swój punkt widzenia - jak odeszłam po cichu to narobiła rabanu i teraz siedzi w foteliku i chichra się dalej a ja bujam i bujam :D Także ja jeszcze podyżuruję :D Przeczytam zatenczas trochę waszej galeri :)