*Magda* Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='Izabellaa']Syrop z cebuli dobry jest :) Moi na szczęście bez protestów piją, za to tran czy zwykły czy smakowy nie przełkną, teraz tran dodaje Aresowi do karmy ;)[/QUOTE] Ja tren dodaję do kaszki na kolację, bo inaczej nie chce :evil_lol: A jak dajesz psu, to rób przerwy, bo możesz go przewitaminizować wit.A ;) Quote
łamAga Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 pyszny jest syropek z cebuli :cool1: Quote
Izabellaa Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 U nas to nie przeszło :p Teraz im jeszcze kupiłam takie witaminki w tabletkach z księżniczkami dla Zuzki i z autami dla Jonego może coś dadzą ;) Quote
*Magda* Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='dOgLoV']pyszny jest syropek z cebuli :cool1:[/QUOTE] Zawsze się leczę syropem z cebuli :loveu: [quote name='Izabellaa']U nas to nie przeszło :p Teraz im jeszcze kupiłam takie witaminki w tabletkach z księżniczkami dla Zuzki i z autami dla Jonego może coś dadzą ;)[/QUOTE] Theodor jeszcze za mały chyba na takie witaminy w tabletkach :roll: A na zdjęciach widać, że Twoje dzieci już takie duże :) Ile mają lat? Quote
Izabellaa Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 hmmm jak nie w tabletkach to przecież są w żelkach jeszcze dzieci chętnie jedzą ;) Jony ma trzy i pół Zuzka trzy do przedszkola od września chodzą no i sie choroby zaczeły Quote
*Magda* Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='Izabellaa']hmmm jak nie w tabletkach to przecież są w żelkach jeszcze dzieci chętnie jedzą ;) Jony ma trzy i pół Zuzka trzy do przedszkola od września chodzą no i sie choroby zaczeły[/QUOTE] Mała różnica wieku, podziwiam ;) Zuzia mi się zawsze podobało :loveu: A skąd pomysł, żeby synowi dać na imię Jony? Quote
Izabellaa Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ja też od zawsze planowałam dać córce na imie Zuzia właśnie ;) Pełne imię to Jonatan, nie jest to mój biologiczny syn, ja i mój TŻ jesteśmy po nieudanych związkach, ja miałam Zuzie, Łukasz Jonego i tak jakoś się zeszliśmy ;) Ps. Wiecie jak to jest jak facet przeziębiony i umiera? Ja mam to teraz w domu masakra ;) Quote
agaga21 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 magda, ale ta twoja latorośl rośnie! z tego co u justyny czytałam, to przerósł moją lenę:crazyeye: będzie kawał chłopa z niego :) Quote
*Magda* Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='Izabellaa']Ja też od zawsze planowałam dać córce na imie Zuzia właśnie ;) Pełne imię to Jonatan, nie jest to mój biologiczny syn, ja i mój TŻ jesteśmy po nieudanych związkach, ja miałam Zuzie, Łukasz Jonego i tak jakoś się zeszliśmy ;) Ps. Wiecie jak to jest jak facet przeziębiony i umiera? Ja mam to teraz w domu masakra ;)[/QUOTE] Nawet jeśli nie Twój syn, to i tak jest co podziwiać ;) 2 maluchy w takim samym wieku w domu, to musi być sajgon :evil_lol: Ja dziś miałam w domu Zosię 5 miesięcy młodszą od mojego Theosia i nie wiedziała, które pierwsze łapać :D Chory facet-każdy taki sam ;) Ma katar, a zachowuje się jakby był na łożu śmierci :evil_lol: [quote name='agaga21']magda, ale ta twoja latorośl rośnie! z tego co u justyny czytałam, to przerósł moją lenę:crazyeye: będzie kawał chłopa z niego :)[/QUOTE] Nawet mi nie mów :shake: Na strychu mam 3 kartony ubrań, z których wyrósł :roll: Nie długo chyba go będę ubierać w tatusiowe ubrania :diabloti: Quote
Izabellaa Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Teraz tragedii nie ma do przedszkola chodzą, to jak wracają już mega zmęczeni są ;) No a dwa że coraz lepiej się dogadują napoczątku było gryzienie i bicie się teraz jest lepiej :) No i jak razem coś wymyślą to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać np ostatnio we wszystkie przegródki pralki cukier powsypywali Quote
*Magda* Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Co za pomysłowe dzieci :evil_lol: Quote
Izabellaa Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 oj tak uwierz ;) Twój też jakieś genialne pomysły na nude ma? ;) Quote
*Magda* Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 O tak ;) Mały, ale pomysły w głowie gorsze jak u dorosłego :evil_lol: Potrafi jeździć autem i specjalnie wjeżdża w nogi :D A jaka fajna zabawa jest myszkami od laptopów :D Quote
Izabellaa Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 o tak ;) a kredki na ścianie już były? ;) Quote
*Magda* Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='Izabellaa']o tak ;) a kredki na ścianie już były? ;)[/QUOTE] Jeszcze nie, bo zamiast rysować, to bierze je do buzi :mad: Ale bardzo lubi wywalać wszystko z półek :D Hej Angi :) Quote
*Magda* Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Czemu ja tu jeszcze jestem :hmmmm: Już dawno powinnam :sleep2: Więc dobranoc :hand: Quote
Majkowska Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 A ja dla odmiany się przywitam. Fajnie Ci, poszłaś sobie w kimonko, a ja muszę jeszcze dużurować... Przed chwilą małą nakarmiłam i położyłam do łózeczka na to ona zaczęła się chichrać... I nic tylko "eł" i "eł" i nogami majta, rączkami wywija i cieszy się. Myślałam że zaśnie, ale ona ma swój punkt widzenia - jak odeszłam po cichu to narobiła rabanu i teraz siedzi w foteliku i chichra się dalej a ja bujam i bujam :D Także ja jeszcze podyżuruję :D Przeczytam zatenczas trochę waszej galeri :) Quote
*Magda* Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 Dzień dobry wszystkim :) Majkowska i jak dyżurowanie? Może warto ją przetrzymać, żeby nauczyła się, że już pora spania, a nie zabawy :razz: Quote
*Magda* Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [quote name='Izabela124.']No i ja się witam :)[/QUOTE] Siemka :) Quote
angineuuka Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 siema siema, zdjęcia poproszę :mad: Quote
*Magda* Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 Nie mam :eviltong: Sama daj zdjęcia u siebie :mad: Quote
Recommended Posts