Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']Doberek:)

Przedszkole, poważna sprawa!!!!!:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE]

Dobry, dobry :)

Bardzo poważna sprawa :p

Mam słoneczko :multi:

Posted

[quote name='agaciaaa']U mnie też słoneczko wyszło, a ja w pracy :roll: jak wczoraj miałam wolne to było brzydko i padało pół dnia...[/QUOTE]

U mnie dziś na przemian ulewa i słońce :roll:
Teraz tak leje, że nawet tv nie ma sygnału :shake:

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry Magduś:)[/QUOTE]

Hej Aga :)

[quote name='marta.k9080']hello :)[/QUOTE]

Cześć Marta :p

Posted

[quote name='marta.k9080']to porządna ulewa u Was:diabloti:[/QUOTE]

Już przeszło :D Ale zanim pójdę spać, to pewnie będzie jeszcze raz tak lać :roll: Już dziś to przerabiałam kilka razy :mad:

Byłam dziś na zakupach :p Kupiłam sobie 3 sweterki (zielony, czerwony i fioletowy) i rajstopy takie na jesień (zielone i czarne) :grins:

Jak tak dalej pójdzie, to Theoś nie długo będzie miał wszystkie zęby :crazyeye: Na dniach przebiją się dwie trójki :p

Guest wolfheart
Posted

Zaszalałaś:diabloti: ja bardzo rzadko ubieram swetry,wygodniej mi w bluzach wciąganych.A rajstop bardzo nie lubię,zima pod spodnie zakładam leginsy.

No,no Theo uzbierał zatem pełna szczenę :cool3:

Guest wolfheart
Posted

spódnic też nie noszę:shake:

gdzie Twój banner ?

Posted

[quote name='marta.k9080']spódnic też nie noszę:shake:

gdzie Twój banner ?[/QUOTE]

A ja kupiłam sobie 2 sztuki w zeszłym tygodniu :D

Baner :hmmmm: Znudził mi się i te które mam na kompie też, więc póki co nie będzie banerka :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

ja dziwnie czuję się w spódnicach i sukienkach,wolę ubrać się jak menel :evil_lol:

zrób se nowy:razz:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja dziwnie czuję się w spódnicach i sukienkach,wolę ubrać się jak menel :evil_lol:

zrób se nowy:razz:[/QUOTE]

Ja w lato tylko w sukienkach śmigam, jeśli pogoda na to pozwala ;)

Sama sobie nie zrobię, bo nie umiem :shake: Muszę poprosić siostrę, żeby mi zrobiła coś wypasionego :p

Guest wolfheart
Posted

a ja muszę wypić z siostrą to wino z Netto,może jutro pójdziemy i będzie,bo ostatnio nie znalazłam..:placz:

Guest wolfheart
Posted

w ogóle jaka siara była w Netto na otwarciu...dla pierwszych 200 klientów był chleb za darmo,to trochę jak jałmużna moim zdaniem

Guest wolfheart
Posted

i to jaka...ja nie byłam na otwarciu,ale jakbym była to tego chleba bym nie wzięła:shake: a teraz pustki,mało osób tam chodzi na zakupy,a tak rozgłaszali ten sklep

Guest wolfheart
Posted

ale słaby wybór w artykułach...chipsów może 5 rodzajów ,słodycze i nabiał te same ceny co w Biedronce,dla zwierząt samo Chapi,Pedigree i jakieś Buddy w puszce ,chemia też przeciętnie...szału nie ma :roll:

pójdę jutro,jak będzie brzydka pogoda,bo jakby nie padało to pójdziemy znów do rezerwatu

Guest wolfheart
Posted

ta chciałabym,ale nie mają chyba jeszcze tego konkretnego wina:roll:

dobry wieczór tak w ogóle:p