Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Życie :diabloti:

Takie półbucik dziś kupiłam Theosiowi
[URL]http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece/buty-chlopiece-polbuty/00006001108830/półbuty+dziecięce.prod?campaign=affiliate/domodipl/Standard/ma0112domodi&mlid=1401.1221.347001.1636f11955feacd16fb7246f52f8e7a3.ma0112domodi..0.1378146847.1.1380738847[/URL][/QUOTE]

jakie słodziaste :loveu: uwielbiam w sklepach oglądac takie malucienkie buty :loveu: Sebastian zawsze wtedy na mnie patrzy i mówi " za małe Ci będą " :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']jakie słodziaste :loveu: uwielbiam w sklepach oglądac takie malucienkie buty :loveu: Sebastian zawsze wtedy na mnie patrzy i mówi " za małe Ci będą " :diabloti:[/QUOTE]

Kurcze, tyle było fajnych bucików, ale musiałam wybrać jedną parę :roll: Ale za niedługo będę szukać kozaczków :evil_lol:
Poczucie humoru :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Kurcze, tyle było fajnych bucików, ale musiałam wybrać jedną parę :roll: Ale za niedługo będę szukać kozaczków :evil_lol:
Poczucie humoru :diabloti:[/QUOTE]

wiec w zasadzie te buciki kupiłaś na chwilkę bo po zimie juz mu będa za małe :eviltong:

dobranoc ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']wiec w zasadzie te buciki kupiłaś na chwilkę bo po zimie juz mu będa za małe :eviltong:

dobranoc ;)[/QUOTE]

Jak wszystko teraz-na kilka tygodni :roll::evil_lol:

Kolorowych po pracy :)

Posted

[quote name='natija']a tam nie nadrabiam,do mnie waty,a sama znikasz od dogo:mad:[/QUOTE]

Jakbym chciała czekać aż Ty zawitasz na dogo, to czasem musiałabym kilka nocy nie spać :eviltong:

Posted

[quote name='agaciaaa']To kiedy? :loveu: Teosiowi już roczek stuknął, można powoli myśleć o kolejnym ;)[/QUOTE]

Najpierw wracam do pracy, żeby mieć płatny urlop wychowawczy ;)

Posted

[quote name='justysiek']a z kim Theos bedzie jak wrócisz do pracy?[/QUOTE]

Jutro idziemy go zapisać do przedszkola ;)
I pracować chcę w przeciwnych godzinach niż Bogdan, więc któreś z nas będzie z nim w domu po przedszkolu ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Ale razem z ciążą? :lol:[/QUOTE]

Muszę mieć rok przepracowany zanim urodzę ;)

[quote name='Angi']albo cię zwolnią :evil_lol:[/QUOTE]

Kobiet w ciąży nie mogą zwolnić :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Za chwilę idę kąpać młodego ;) Tak mnie dymka napierdziela, że wcale mi się nie chce :shake:[/QUOTE]

ja zapodałam sobie dwie tabletki i przestała mnie bolec ale wstałam to myślalam ze mi eksploduję , pocieszam sie tylko tym że jutro bedzie gorzej hehe :diabloti:

idz kąpać Theosia a ja ide sie jeszcze zdrzemnąć trochę :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć :loveu:
Widzę niezłe plany na życie :D[/QUOTE]

Cześć :)
Pewnie życie je zweryfikuje ;)

[quote name='marta.k9080']hej :lol:[/QUOTE]

Hejka :)