*Magda* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 [quote name='Angi']nie mam pomidora, ani ogórka ani majonezu :evil_lol:[/QUOTE] Majonez można samemu zrobić :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 [quote name='wiki4']Dobry wieczór :hand:[/QUOTE] Dobry, dobry :) Kto tu do mnie zawitał :crazyeye: Dawno Cię tu nie było :mad: Quote
wiki4 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry, dobry :) Kto tu do mnie zawitał :crazyeye: Dawno Cię tu nie było :mad:[/QUOTE] Raczej mało się udzielam, ale cały czas czytam :) Quote
*Magda* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 [quote name='wiki4']Raczej mało się udzielam, ale cały czas czytam :)[/QUOTE] Wierzę na słowo :diabloti: Quote
wiki4 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='magdabroy']Wierzę na słowo :diabloti:[/QUOTE] A co, nie czujesz się czasem obserwowana? :lol: Quote
angineuuka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 ja idę na spacer, pewnie jak przyjdę to was już tutaj nie będzie. Także dobranoc laski :loveu: Quote
*Magda* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 [quote name='wiki4']A co, nie czujesz się czasem obserwowana? :lol:[/QUOTE] Jakoś nie bardzo :shake: Kiepsko się starasz :eviltong: [quote name='Angi']ja idę na spacer, pewnie jak przyjdę to was już tutaj nie będzie. Także dobranoc laski :loveu:[/QUOTE] Pewnie tak będzie, że już będę w łóżeczku ;) Dobranoc :) Quote
wiki4 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='magdabroy']Jakoś nie bardzo :shake: Kiepsko się starasz :eviltong: [/QUOTE] Wręcz przeciwnie! Skoro tego nie odczuwasz, to znaczy, że jestem profeszjonal :Cool!: Quote
*Magda* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 [quote name='wiki4']Wręcz przeciwnie! Skoro tego nie odczuwasz, to znaczy, że jestem profeszjonal :Cool!:[/QUOTE] W sumie masz rację ;) Quote
Ty$ka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Wszędzie gadają o jedzeniu, ja z Wami nie mogę :P Quote
*Magda* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 [quote name='Ty$ka']Wszędzie gadają o jedzeniu, ja z Wami nie mogę :P[/QUOTE] To dlatego, że jedzenie i seks, to dwie najfajniejsze rzeczy w życiu człowieka :evil_lol: Dobranoc, idę poczytać i spać :hand: Quote
Guest wolfheart Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='magdabroy']To dlatego, że jedzenie i seks, to dwie najfajniejsze rzeczy w życiu człowieka :evil_lol: Dobranoc, idę poczytać i spać :hand:[/QUOTE] dobranoc,my tez już idziemy spać:lol: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='magdabroy']Z tego co wiem, to tylko w netto ;) [/QUOTE] Szkoda ;) chętnie bym spróbowała. Dziś kupiłam w Lidlu jakieś różowe półsłodkie i jest całkiem w porządku, a cena też bardzo fajna :) Tatar mnnnniaaaammmi :loveu: z cebulką i ogórkiem kiszonym koniecznie :loveu: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='agaciaaa']Szkoda ;) chętnie bym spróbowała. Dziś kupiłam w Lidlu jakieś różowe półsłodkie i jest całkiem w porządku, a cena też bardzo fajna :) Tatar mnnnniaaaammmi :loveu: z cebulką i ogórkiem kiszonym koniecznie :loveu:[/QUOTE] To może ktoś może Ci kupić ;) Oczywiście, że z cebulką i swoim kiszonym ogóreczkiem :loveu: Quote
łamAga Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Magda Ty masz ale dziwne kubki smakowe :eviltong: cukinia , tatar a feeeeeeeeee :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='dOgLoV']Magda Ty masz ale dziwne kubki smakowe :eviltong: cukinia , tatar a feeeeeeeeee :eviltong:[/QUOTE] Ty nie lubisz jedzenia, więc to Ty masz dziwne kubki smakowe :eviltong: Quote
łamAga Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='magdabroy']Ty nie lubisz jedzenia, więc to Ty masz dziwne kubki smakowe :eviltong:[/QUOTE] lubie ale inne :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='dOgLoV']lubie ale inne :eviltong:[/QUOTE] Takie, które tylko Ty byś zjadła i nikt inny :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='magdabroy']Takie, które tylko Ty byś zjadła i nikt inny :evil_lol:[/QUOTE] dlaczego ? ludzie lubia fast foody :P Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='dOgLoV']dlaczego ? ludzie lubia fast foody :P[/QUOTE] To, że coś ludzie lubią, nie znaczy, że nadaje się do jedzenia :diabloti: A co będzie zdrowsze: fast food czy tatar albo cukinia :eviltong: Quote
łamAga Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='magdabroy']To, że coś ludzie lubią, nie znaczy, że nadaje się do jedzenia :diabloti: A co będzie zdrowsze: fast food czy tatar albo cukinia :eviltong:[/QUOTE] w dzisiejszych czasach kochana nie ma nic zdrowego :eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='magdabroy']To może ktoś może Ci kupić ;) Oczywiście, że z cebulką i swoim kiszonym ogóreczkiem :loveu:[/QUOTE] Za dużo zachodu jak miałby mi ktoś to pocztą słać :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Magda Ty masz ale dziwne kubki smakowe :eviltong: cukinia , tatar a feeeeeeeeee :eviltong:[/QUOTE] Aga, jaką Ty masz przyjemność z życia, jak Ty nic nie lubisz jeść? :diabloti: No oprócz fast foodów, ale na samych fast foodach nie da się żyć :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='dOgLoV']w dzisiejszych czasach kochana nie ma nic zdrowego :eviltong:[/QUOTE] Ale można wybrać mniejsze zło :eviltong: [quote name='agaciaaa']Za dużo zachodu jak miałby mi ktoś to pocztą słać :evil_lol: [/QUOTE] Chyba po takiej odległości, nie byłoby zdatne do jedzenia :evil_lol: Quote
Recommended Posts