Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Mamy nowego pieska w sąsiedztwie :multi::multi:
Dziś na spacerku spotkałam sąsiadkę z wnuczką i 2 miesięczną suczką husky :loveu: Co prawda psinka będzie u nich tylko, jak będzie wnuczka,ale to zawsze coś ;)
Mała się bała Tory i na nią warczała :D Tora nie wiedziała o co jej chodzi i obchodziła ją dookoła :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ooo to koniecznie fotki z nową koleżanką :)[/QUOTE]

Postaram się, ale nie obiecuję :eviltong: Szkoda, że dziś nie miałam ze sobą aparatu :(

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

oooo nowy psiaczek :multi: tez bym chetnie go zobaczyła :diabloti:[/QUOTE]

Hej Aguś :)

A ja bym chętnie go znowu pogłaskała :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Hej Aguś :)

A ja bym chętnie go znowu pogłaskała :diabloti:[/QUOTE]

szczeniaczki maja taka fajną sierść :loveu:

[quote name='magdabroy']A Ty co, Chińczyk :evil_lol:[/QUOTE]

chyba chińczyczka :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']szczeniaczki maja taka fajną sierść :loveu:

chyba chińczyczka :diabloti:[/QUOTE]

Taka milusia :loveu:
Może jutro ich znowu spotkam :hmmmm: Na wszelki wypadek wezmę aparat :)
Najważniejsze, ze już takiego maluszka puszczają do innych psów ;) Wczoraj miała spotkanie z psem sąsiadów, dziś z Torą :)

Posted

[quote name='magdabroy']Taka milusia :loveu:
Może jutro ich znowu spotkam :hmmmm: Na wszelki wypadek wezmę aparat :)
Najważniejsze, ze już takiego maluszka puszczają do innych psów ;) Wczoraj miała spotkanie z psem sąsiadów, dziś z Torą :)[/QUOTE]

koniecznie weź , widac ze chca go socjalizowac wiec pewnie też będą na was czaić na spacerkach :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']koniecznie weź , widac ze chca go socjalizowac wiec pewnie też będą na was czaić na spacerkach :lol:[/QUOTE]

Socjalizacja to jedno, a ruch to drugie ;) W końcu to husky i będzie musiała mieć dużo ruchu ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']o tak, weź aparat ! :D a jakie umaszczenie ? ;)[/QUOTE]

Taki szary ;) Nie wiem czy one się potem jakoś wybarwiają, czy zostają z takim umaszczeniem jak za szczeniaka :hmmmm:
Widziała przed chwilą sąsiadkę jak z nią szła, ale głupio mi było wylecieć z aparatem :oops:

Guest wolfheart
Posted

Mogłaś wybiec jak szalona i napier*adac foty niczym wściekły paparazzi:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Mogłaś wybiec jak szalona i napier*adac foty niczym wściekły paparazzi:evil_lol:[/QUOTE]

buahahahahahha właśnie sobie to wyobraziłam jak Magda wyskakuje na szczupaka i w locie pstyka zdjęcia po czym upada robi fikołka i dalej foci :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']Mogłaś wybiec jak szalona i napier*adac foty niczym wściekły paparazzi:evil_lol:[/QUOTE]

Już mnie koleżanka nazywa drugą Martyną Wojciechowską, bo jak u niej jestem, to ciągle biegam z aparatem :evil_lol:

Btw. w sobotę mnie znowu nie będzie na dogo :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']buahahahahahha właśnie sobie to wyobraziłam jak Magda wyskakuje na szczupaka i w locie pstyka zdjęcia po czym upada robi fikołka i dalej foci :diabloti:[/QUOTE]

dokładnie taką miałam wizję:diabloti:

a gdzie Cię niesie znów?

Posted

[quote name='marta.k9080']
a gdzie Cię niesie znów?[/QUOTE]

Na urodziny chrześniaka :p Wracamy w niedzielę :eviltong:

Idę robić kotlety z cukinii, wrócę za jakiś czas ;)