*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='natija']i poszla;)[/QUOTE] Nie mogę ostatnio utrzymać oczu otwartych :roll: Chyba, muszę znowu zacząć sypiać z Theosiem po południu :grins: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Mamy nowego pieska w sąsiedztwie :multi::multi: Dziś na spacerku spotkałam sąsiadkę z wnuczką i 2 miesięczną suczką husky :loveu: Co prawda psinka będzie u nich tylko, jak będzie wnuczka,ale to zawsze coś ;) Mała się bała Tory i na nią warczała :D Tora nie wiedziała o co jej chodzi i obchodziła ją dookoła :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ooo to koniecznie fotki z nową koleżanką :) Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='agaciaaa']Ooo to koniecznie fotki z nową koleżanką :)[/QUOTE] Postaram się, ale nie obiecuję :eviltong: Szkoda, że dziś nie miałam ze sobą aparatu :( Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='marta.k9080']no szkoda :mad:[/QUOTE] Takie życie :eviltong: Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 hejka ;) oooo nowy psiaczek :multi: tez bym chetnie go zobaczyła :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) oooo nowy psiaczek :multi: tez bym chetnie go zobaczyła :diabloti:[/QUOTE] Hej Aguś :) A ja bym chętnie go znowu pogłaskała :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='Angi']a ja bym go zjadła. :diabloti:[/QUOTE] A Ty co, Chińczyk :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [quote name='magdabroy']Hej Aguś :) A ja bym chętnie go znowu pogłaskała :diabloti:[/QUOTE] szczeniaczki maja taka fajną sierść :loveu: [quote name='magdabroy']A Ty co, Chińczyk :evil_lol:[/QUOTE] chyba chińczyczka :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='dOgLoV']szczeniaczki maja taka fajną sierść :loveu: chyba chińczyczka :diabloti:[/QUOTE] Taka milusia :loveu: Może jutro ich znowu spotkam :hmmmm: Na wszelki wypadek wezmę aparat :) Najważniejsze, ze już takiego maluszka puszczają do innych psów ;) Wczoraj miała spotkanie z psem sąsiadów, dziś z Torą :) Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [quote name='magdabroy']Taka milusia :loveu: Może jutro ich znowu spotkam :hmmmm: Na wszelki wypadek wezmę aparat :) Najważniejsze, ze już takiego maluszka puszczają do innych psów ;) Wczoraj miała spotkanie z psem sąsiadów, dziś z Torą :)[/QUOTE] koniecznie weź , widac ze chca go socjalizowac wiec pewnie też będą na was czaić na spacerkach :lol: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='dOgLoV']koniecznie weź , widac ze chca go socjalizowac wiec pewnie też będą na was czaić na spacerkach :lol:[/QUOTE] Socjalizacja to jedno, a ruch to drugie ;) W końcu to husky i będzie musiała mieć dużo ruchu ;) Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [quote name='magdabroy']Socjalizacja to jedno, a ruch to drugie ;) W końcu to husky i będzie musiała mieć dużo ruchu ;)[/QUOTE] no też fakt ;) Quote
Aleksa. Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 o tak, weź aparat ! :D a jakie umaszczenie ? ;) Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='Aleksandra95']o tak, weź aparat ! :D a jakie umaszczenie ? ;)[/QUOTE] Taki szary ;) Nie wiem czy one się potem jakoś wybarwiają, czy zostają z takim umaszczeniem jak za szczeniaka :hmmmm: Widziała przed chwilą sąsiadkę jak z nią szła, ale głupio mi było wylecieć z aparatem :oops: Quote
Guest wolfheart Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Mogłaś wybiec jak szalona i napier*adac foty niczym wściekły paparazzi:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [quote name='marta.k9080']Mogłaś wybiec jak szalona i napier*adac foty niczym wściekły paparazzi:evil_lol:[/QUOTE] buahahahahahha właśnie sobie to wyobraziłam jak Magda wyskakuje na szczupaka i w locie pstyka zdjęcia po czym upada robi fikołka i dalej foci :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='marta.k9080']Mogłaś wybiec jak szalona i napier*adac foty niczym wściekły paparazzi:evil_lol:[/QUOTE] Już mnie koleżanka nazywa drugą Martyną Wojciechowską, bo jak u niej jestem, to ciągle biegam z aparatem :evil_lol: Btw. w sobotę mnie znowu nie będzie na dogo :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [quote name='dOgLoV']buahahahahahha właśnie sobie to wyobraziłam jak Magda wyskakuje na szczupaka i w locie pstyka zdjęcia po czym upada robi fikołka i dalej foci :diabloti:[/QUOTE] dokładnie taką miałam wizję:diabloti: a gdzie Cię niesie znów? Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='marta.k9080'] a gdzie Cię niesie znów?[/QUOTE] Na urodziny chrześniaka :p Wracamy w niedzielę :eviltong: Idę robić kotlety z cukinii, wrócę za jakiś czas ;) Quote
Recommended Posts