maxishine. Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='natija']ja obstawian jednak maltana;)[/QUOTE] Jak dla mnie to nie może być maltan, bo maltany mają długą prostą sierść, a ten mają pokręconą (loczki) i dlatego stwierdziłam iż jest to bichon free.:p Ale mogę się mylić, bo ja mieszkam w Polsce a magda w niemczech Quote
natija Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 moga miec tez lekkie loki,ale on ma krotka sierc,wiec wlos moze sie troche skrecic;) a sama nie wiem,zobaczymy jak Magda napisze;) Quote
*Magda* Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='Aleksandra95']Fajny ten kolega :D[/QUOTE] No, fajny ;) [quote name='Yuki_']To bichon free?[/QUOTE] Nie :shake: [quote name='natija']ja obstawian jednak maltana;)[/QUOTE] Tak, to maltan ;) [quote name='Yuki_']Jak dla mnie to nie może być maltan, bo maltany mają długą prostą sierść, a ten mają pokręconą (loczki) i dlatego stwierdziłam iż jest to bichon free.:p Ale mogę się mylić, bo ja mieszkam w Polsce a magda w niemczech[/QUOTE] Akurat to gdzie mieszkam ja, a gdzie Ty nie ma tu nic do rzeczy ;) To jest maltańczyk bez względu na to gdzie mieszka :) Quote
angineuuka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 (edited) [quote name='Yuki_']Jak dla mnie to nie może być maltan, bo maltany mają długą prostą sierść, a ten mają pokręconą (loczki) i dlatego stwierdziłam iż jest to bichon free.:p Ale mogę się mylić, bo ja mieszkam w Polsce a magda w niemczech[/QUOTE] Co ma piernik do wiatraka? :shake: Matko, to że ktoś nie mieszka w Polsce nie znaczy że psy są tam inne. :roll::roll::roll::roll: edit - to chyba logiczne, że jak pies jest strzyżony na krótko, to nie ma dłuższy kłaków... -.- Czyli ja nie mam westa, bo nie ma firanki? Edited August 13, 2013 by Angi Quote
phase Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Witaj Madziu. :) [quote name='magdabroy']Oto co myślały o wspólnym pozowaniu do zdjęcia :diabloti: [/QUOTE] :grin: Urok białego pieska, bruuud. :loveu::evil_lol: [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_2562_zps5e3e55e7.jpg[/url] Quote
*Magda* Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='dOgLoV']słodki kolega ;)[/QUOTE] No słodki :) To piesek Theosia narzeczonej :loveu: [quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE] Hejka :) [quote name='phase']Witaj Madziu. :) Urok białego pieska, bruuud. :loveu::evil_lol: [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_2562_zps5e3e55e7.jpg[/URL][/QUOTE] Hejka :) A on był wczoraj kąpany :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='magdabroy']No słodki :) To piesek Theosia narzeczonej :loveu: [/QUOTE] date ślubu już macie ?? :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Jakie fajne dzieci po nich wyjdą :loveu: 8) ZFajny ten kolega. I Theosiowi widzę też przypadł do gustu :D Quote
*Magda* Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='dOgLoV']date ślubu już macie ?? :diabloti:[/QUOTE] Theoś ma 3 narzeczone ;) Jak dorośnie, to wybierze, którą chce :p [quote name='Ty$ka']Jakie fajne dzieci po nich wyjdą :loveu: 8) ZFajny ten kolega. I Theosiowi widzę też przypadł do gustu :D[/QUOTE] Po kim?? Theosiowi każde zwierzątko przypada do gustu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='dOgLoV']na pewno wybierze tą 4rtą :diabloti:[/QUOTE] Czwarta się jeszcze na świecie nie pojawiła :eviltong: Może jest dopiero plemnikiem :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Oglądałam fotki i skomentowałam fotki: po Torci i po tym koledze jej ;] Ne po Theosiu i nie wiadomo kim, spokojnie ;ppp Quote
*Magda* Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='Ty$ka']Oglądałam fotki i skomentowałam fotki: po Torci i po tym koledze jej ;] Ne po Theosiu i nie wiadomo kim, spokojnie ;ppp[/QUOTE] Lio woli chłopców :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='magdabroy']Lio woli chłopców :evil_lol:[/QUOTE] Cóż, życie płata figle... :( Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 ale chodziło mi o to że Theoś wybierze i tak inna niż te 3 :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='dOgLoV']ale chodziło mi o to że Theoś wybierze i tak inna niż te 3 :diabloti:[/QUOTE] Wiem o co Ci chodziło :eviltong: Ale ja mam na ten temat swoje zdanie :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Yuki_'][B]A ja jestem wolontariuszką w TOZie Złotoryjskim[/B]:eviltong: Możesz śmiało do mnie.:mad:[/QUOTE] A ja jestem w Zabrzańskim schronisku, więc znam ludzi z TOZu. I? Quote
natija Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 no i gdzie Magda sie podziala:roll:coraz wczesniej znika:mad: widze,ze mala palawa sie zrobila:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Jestem ;) Jadłam kolację :eviltong: Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='natija']no i gdzie Magda sie podziala:roll:coraz wczesniej znika:mad: widze,ze mala palawa sie zrobila:evil_lol:[/QUOTE] Magda juz poszła sobie :eviltong: edit wróciła :diabloti: Quote
Recommended Posts