Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']nie na olej rzepakowy :diabloti:[/QUOTE]

Nie zgadłaś, bo na gaz :eviltong:

Bogdan dziś odszedł z pracy i w poniedziałek zaczyna w nowym miejscu ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Nie zgadłaś, bo na gaz :eviltong:

Bogdan dziś odszedł z pracy i w poniedziałek zaczyna w nowym miejscu ;)[/QUOTE]

oooo i bedzie robił całkiem co innego niż do tej pory ??

Posted

[quote name='dOgLoV']oooo i bedzie robił całkiem co innego niż do tej pory ??[/QUOTE]

Nadal będzie jeździł wózkami w regałach, ale w tym zakładzie dostanie kontrakt bezpośrednio z firmy, anie przez pośrednika ;) Tylko wszystko będzie zależało od tego jak będzie pracował (o to się nie martwię ;)) i kiedy będą dawać następne kontrakty ;) Ale myślę, że najpóźniej po 1,5 roku :)
Ale i tak się dziś popłakał, że odszedł z tamtego zakładu :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Nadal będzie jeździł wózkami w regałach, ale w tym zakładzie dostanie kontrakt bezpośrednio z firmy, anie przez pośrednika ;) Tylko wszystko będzie zależało od tego jak będzie pracował (o to się nie martwię ;)) i kiedy będą dawać następne kontrakty ;) Ale myślę, że najpóźniej po 1,5 roku :)
Ale i tak się dziś popłakał, że odszedł z tamtego zakładu :roll:[/QUOTE]

biedny :roll:

tutaj tez pozna nowych ludzi i polubi ta prace , ale rozumiem go bo ja tez nie lubie zmian :shake:

Posted

Da sobie radę ;) No a jedno z nas musi mieć w końcu kontrakt z firmy i to bezterminowy ;) Lata lecą i nie można wiecznie robić na jakiegoś pośrednika :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Da sobie radę ;) No a jedno z nas musi mieć w końcu kontrakt z firmy i to bezterminowy ;) Lata lecą i nie można wiecznie robić na jakiegoś pośrednika :shake:[/QUOTE]

no pewnie , podjął słuszną decyzję , ja też życze mu powodzenia w nowej pracy :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']powie że z głową mam z tymi serduszkami :eviltong:[/QUOTE]

Już go nic nie zdziwi ;) Dziś mu powiedziałam o RedRoom'ie i pozostawił to bez komentarza :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Już go nic nie zdziwi ;) Dziś mu powiedziałam o RedRoom'ie i pozostawił to bez komentarza :evil_lol:[/QUOTE]

nie zażądał rozwodu ?? :diabloti:

Posted

Czasem można na kogoś liczyć ;)
Dziś o 21 mieliśmy odebrać auto od mechanika. Był to dla nas problem, bo Theoś chodzi spać o 19, ale inaczej nie da się go odebrać :roll: Więc wymyśliłam, że zabiorę Theosia z łózeczka do fotelika, a po powrocie znowu przeniosę go do łóżeczka ;) Oczywiście z nadzieją, że się za mocno nie wybudzi ;)
Pól godziny temu wpadł kolega na chwilę, no i pojechał z Bogdanem odebrać auto :multi: I nie musiałam Theosia wyciągać z łóżeczka :p

Posted

[quote name='Angi']dobry kolega :multi:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']no widzisz , nawet i w obcym kraju są dobrzy ludzie :multi:[/QUOTE]

Dobry kolega ;) Tym bardziej, że poznaliśmy go co prawda 5 lat temu, ale to była taka przelotna znajomość i nie mieliśmy ze sobą żadnego kontaktu. 2 tyg. temu przyszedł do pracy do Bogdana i teraz od poniedziałku idą rzem do tej nowej pracy ;)
Ale cieszę się, że choć tak słabo się znamy, to zaoferował się, że pojedzie i nie muszę ciagać o tej godzinie małego :)

Posted

[quote name='magdabroy']Dobry kolega ;) Tym bardziej, że poznaliśmy go co prawda 5 lat temu, ale to była taka przelotna znajomość i nie mieliśmy ze sobą żadnego kontaktu. 2 tyg. temu przyszedł do pracy do Bogdana i teraz od poniedziałku idą rzem do tej nowej pracy ;)
Ale cieszę się, że choć tak słabo się znamy, to zaoferował się, że pojedzie i nie muszę ciagać o tej godzinie małego :)[/QUOTE]

zapowiada sie na długą bardzo dobrą znajomość ;)

u nas znowu burza :multi:

Posted

[quote name='dOgLoV']zapowiada sie na długą bardzo dobrą znajomość ;)

u nas znowu burza :multi:[/QUOTE]

Chyba tak ;) I już całkiem dobrze mówi po polsku :) 5 lat temu szło mu to ciężko :roll:

U mnie ma jutro padać :(