łamAga Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='magdabroy'] A ty myślisz, że moje auto jeździ na powietrze :mad::eviltong: [/QUOTE] nie na olej rzepakowy :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='dOgLoV']nie na olej rzepakowy :diabloti:[/QUOTE] Nie zgadłaś, bo na gaz :eviltong: Bogdan dziś odszedł z pracy i w poniedziałek zaczyna w nowym miejscu ;) Quote
łamAga Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='magdabroy']Nie zgadłaś, bo na gaz :eviltong: Bogdan dziś odszedł z pracy i w poniedziałek zaczyna w nowym miejscu ;)[/QUOTE] oooo i bedzie robił całkiem co innego niż do tej pory ?? Quote
*Magda* Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='dOgLoV']oooo i bedzie robił całkiem co innego niż do tej pory ??[/QUOTE] Nadal będzie jeździł wózkami w regałach, ale w tym zakładzie dostanie kontrakt bezpośrednio z firmy, anie przez pośrednika ;) Tylko wszystko będzie zależało od tego jak będzie pracował (o to się nie martwię ;)) i kiedy będą dawać następne kontrakty ;) Ale myślę, że najpóźniej po 1,5 roku :) Ale i tak się dziś popłakał, że odszedł z tamtego zakładu :roll: Quote
łamAga Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='magdabroy']Nadal będzie jeździł wózkami w regałach, ale w tym zakładzie dostanie kontrakt bezpośrednio z firmy, anie przez pośrednika ;) Tylko wszystko będzie zależało od tego jak będzie pracował (o to się nie martwię ;)) i kiedy będą dawać następne kontrakty ;) Ale myślę, że najpóźniej po 1,5 roku :) Ale i tak się dziś popłakał, że odszedł z tamtego zakładu :roll:[/QUOTE] biedny :roll: tutaj tez pozna nowych ludzi i polubi ta prace , ale rozumiem go bo ja tez nie lubie zmian :shake: Quote
*Magda* Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Da sobie radę ;) No a jedno z nas musi mieć w końcu kontrakt z firmy i to bezterminowy ;) Lata lecą i nie można wiecznie robić na jakiegoś pośrednika :shake: Quote
Ty$ka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 To życzę powodzenia w nowym etapie życia dla Twojego TŻ :) Quote
*Magda* Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='Ty$ka']To życzę powodzenia w nowym etapie życia dla Twojego TŻ :)[/QUOTE] Przekażę zainteresowanemu ;) Quote
łamAga Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='magdabroy']Da sobie radę ;) No a jedno z nas musi mieć w końcu kontrakt z firmy i to bezterminowy ;) Lata lecą i nie można wiecznie robić na jakiegoś pośrednika :shake:[/QUOTE] no pewnie , podjął słuszną decyzję , ja też życze mu powodzenia w nowej pracy :loveu: Quote
*Magda* Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='dOgLoV']no pewnie , podjął słuszną decyzję , ja też życze mu powodzenia w nowej pracy :loveu:[/QUOTE] Przekażę mu :p Quote
angineuuka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 też życzę mu powodzenia w nowej pracy ;) Quote
*Magda* Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='Angi']też życzę mu powodzenia w nowej pracy ;)[/QUOTE] Też mu przekażę ;) Quote
łamAga Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='magdabroy']Przekażę mu :p[/QUOTE] powie że z głową mam z tymi serduszkami :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='dOgLoV']powie że z głową mam z tymi serduszkami :eviltong:[/QUOTE] Już go nic nie zdziwi ;) Dziś mu powiedziałam o RedRoom'ie i pozostawił to bez komentarza :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='magdabroy']Już go nic nie zdziwi ;) Dziś mu powiedziałam o RedRoom'ie i pozostawił to bez komentarza :evil_lol:[/QUOTE] nie zażądał rozwodu ?? :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='dOgLoV']nie zażądał rozwodu ?? :diabloti:[/QUOTE] Nie, bo mu się to finansowo nie opłaca :diabloti: Quote
łamAga Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='magdabroy']Nie, bo mu się to finansowo nie opłaca :diabloti:[/QUOTE] aaa chyba że tak :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Czasem można na kogoś liczyć ;) Dziś o 21 mieliśmy odebrać auto od mechanika. Był to dla nas problem, bo Theoś chodzi spać o 19, ale inaczej nie da się go odebrać :roll: Więc wymyśliłam, że zabiorę Theosia z łózeczka do fotelika, a po powrocie znowu przeniosę go do łóżeczka ;) Oczywiście z nadzieją, że się za mocno nie wybudzi ;) Pól godziny temu wpadł kolega na chwilę, no i pojechał z Bogdanem odebrać auto :multi: I nie musiałam Theosia wyciągać z łóżeczka :p Quote
łamAga Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 no widzisz , nawet i w obcym kraju są dobrzy ludzie :multi: Quote
*Magda* Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='Angi']dobry kolega :multi:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']no widzisz , nawet i w obcym kraju są dobrzy ludzie :multi:[/QUOTE] Dobry kolega ;) Tym bardziej, że poznaliśmy go co prawda 5 lat temu, ale to była taka przelotna znajomość i nie mieliśmy ze sobą żadnego kontaktu. 2 tyg. temu przyszedł do pracy do Bogdana i teraz od poniedziałku idą rzem do tej nowej pracy ;) Ale cieszę się, że choć tak słabo się znamy, to zaoferował się, że pojedzie i nie muszę ciagać o tej godzinie małego :) Quote
łamAga Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry kolega ;) Tym bardziej, że poznaliśmy go co prawda 5 lat temu, ale to była taka przelotna znajomość i nie mieliśmy ze sobą żadnego kontaktu. 2 tyg. temu przyszedł do pracy do Bogdana i teraz od poniedziałku idą rzem do tej nowej pracy ;) Ale cieszę się, że choć tak słabo się znamy, to zaoferował się, że pojedzie i nie muszę ciagać o tej godzinie małego :)[/QUOTE] zapowiada sie na długą bardzo dobrą znajomość ;) u nas znowu burza :multi: Quote
*Magda* Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='dOgLoV']zapowiada sie na długą bardzo dobrą znajomość ;) u nas znowu burza :multi:[/QUOTE] Chyba tak ;) I już całkiem dobrze mówi po polsku :) 5 lat temu szło mu to ciężko :roll: U mnie ma jutro padać :( Quote
maxishine. Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Magda, nawet nic nie mów o deszczu, bo w czwartek jedziemy nad morze (o północy ruszamy) do pobierowa. Jak będzie lać to przez ciebie, bo piszesz o deszczu.:mad: Quote
agaga21 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 nie sądziłam, że kiedyś to powiem ale mam już dość upałów. teraz takie 25 stopni by mi bardzo pasowało do końca...hmmm...jesieni :) Quote
Recommended Posts