*Magda* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']Ja nie mogę jacy oni podobni są, nawet policzki mają te same :crazyeye::)[/QUOTE] A jak się uśmiechają, to w policzkach obaj mają dołeczki :loveu: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 oooo:loveu: Ja nie mam dołeczków, nie wiem czy ktoś w mojej rodzinie ma bo nigdy nie zauważyłam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']oooo:loveu: Ja nie mam dołeczków, nie wiem czy ktoś w mojej rodzinie ma bo nigdy nie zauważyłam :evil_lol:[/QUOTE] Je też nie mam i w mojej rodzinie nikt nie miał, więc Theoś dołeczki ma po tatusiu ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 a ja z innej beczki wtrącę...Magda,Tora nosi łańcuszek ,jak się ma rozmiar+zacisk do obwodu szyi? Jakbym wzięła obrożę 50cm(na luźno) to jak myślisz,ile będzie miała po zaciśnięciu?:oops: Nie chce mi się pisac do każdego sprzedawcy,a w zoologu nie mają,to muszę zamówic z neta. Quote
natija Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 masz jeszcze jaies fotki:cool3:chetnie poogladam:evil_lol: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja z innej beczki wtrącę...Magda,Tora nosi łańcuszek ,jak się ma rozmiar+zacisk do obwodu szyi? Jakbym wzięła obrożę 50cm(na luźno) to jak myślisz,ile będzie miała po zaciśnięciu?:oops: Nie chce mi się pisac do każdego sprzedawcy,a w zoologu nie mają,to muszę zamówic z neta.[/QUOTE] A mówiłaś, że wiesz jaki wziąć rozmiar :diabloti::evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja z innej beczki wtrącę...Magda,Tora nosi łańcuszek ,jak się ma rozmiar+zacisk do obwodu szyi? Jakbym wzięła obrożę 50cm(na luźno) to jak myślisz,ile będzie miała po zaciśnięciu?:oops: Nie chce mi się pisac do każdego sprzedawcy,a w zoologu nie mają,to muszę zamówic z neta.[/QUOTE] Aż poszłam zmierzyć ;) Rozmiar L. Całkiem zaciśnięta ma 46cm,a luźna +10cm ;) Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='natija']masz jeszcze jaies fotki:cool3:chetnie poogladam:evil_lol:[/QUOTE] Nie mam :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']A mówiłaś, że wiesz jaki wziąć rozmiar :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] kłamałam:p a serio to wiem,ale tego typu obroży nie miałam jeszcze i nie wiem o ile zacisk skraca obrożę:roll: Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']Aż poszłam zmierzyć ;) Rozmiar L. Całkiem zaciśnięta ma 46cm,a luźna +10cm ;)[/QUOTE] Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080']Dziękuję:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Proszę bardzo ;) A następnym razem masz komentować zdjęcia, a nie zadawać mi pytania :mad::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']Proszę bardzo ;) A następnym razem masz komentować zdjęcia, a nie zadawać mi pytania :mad::eviltong:[/QUOTE] no to mam grzech śmiertelny,bo nie zauważyłam zdjęć:diabloti: [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_2339_zps67a46e93.jpg[/url] policzek aż prosi się o całuska:p Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080']no to mam grzech śmiertelny,bo nie zauważyłam zdjęć:diabloti: [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_2339_zps67a46e93.jpg[/URL] policzek aż prosi się o całuska:p[/QUOTE] Wybaczam ;) Jak się tak przytulił, to miała spidziora po aparat, żeby to uchwycić :) Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']Wybaczam ;) Jak się tak przytulił, to miała spidziora po aparat, żeby to uchwycić :)[/QUOTE] udało Ci się:p:p Theoś jest słodki jak cukierek:p to ja się grzecznie pożegnam na dziś.Dobranoc:lol: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080']udało Ci się:p:p Theoś jest słodki jak cukierek:p to ja się grzecznie pożegnam na dziś.Dobranoc:lol:[/QUOTE] Dziękuję :) Dobranoc ;) Ja pewnie też zaraz zniknę do łóżka :) Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Ja wczoraj poszłam bez pożegnania i nie zdążyłam obejrzeć zdjęć :oops: ale się tak się wkurzyłam bo zgubiłam kluczyki od roweru :angryy: i dzisiaj musiałam zostawić go bez zapięcia , na szczescie nikt sie na niego nie połasił :cool1: ale i tak nie znalazłam kluczyków :roll: pewnie Marysia mi gdzies wyciągnęła i gdzieś wsadziła bo Ona wiecznie mi patrzy w torebce co mam :cool3: ledwo wejde i jest " ciocia a ćio maś w tolebce " ?? bo wie że bedzie tam jajo , kinder bueno albo mamba :diabloti: a zdjęcia cudowne :loveu::loveu::loveu::loveu: ślicznie razem wyglądają :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='marta.k9080']dzień dobry i znów gorący:cool1:[/QUOTE] Gorące dobry wieczór :) Oj Aga, Ty kiedyś siebie zapomnisz :evil_lol: Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Heyka,witam sie i ja:) Aga dobrze,ze masz wszystko na miesjcu,bo i to najwaniejsze bys zgubila;):roll::evil_lol: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Nie ma rzeczy której ja bym nie potrafiła zgubić :eviltong: a klucze sie nie znalazły do teraz :mad: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Hej Patrycja :) To jak jutro zamkniesz rower Aga? Spać mi się chce :roll: Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy'] Spać mi się chce :roll:[/QUOTE] to hop to wyra:razz: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='marta.k9080']to hop to wyra:razz:[/QUOTE] Czekam aż Bogdan wróci z Torą ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']Czekam aż Bogdan wróci z Torą ;)[/QUOTE] też bym czekała na Torkę:loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts