Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']Ja nie mogę jacy oni podobni są, nawet policzki mają te same :crazyeye::)[/QUOTE]

A jak się uśmiechają, to w policzkach obaj mają dołeczki :loveu:

Posted

[quote name='vege*']oooo:loveu: Ja nie mam dołeczków, nie wiem czy ktoś w mojej rodzinie ma bo nigdy nie zauważyłam :evil_lol:[/QUOTE]

Je też nie mam i w mojej rodzinie nikt nie miał, więc Theoś dołeczki ma po tatusiu ;)

Guest wolfheart
Posted

a ja z innej beczki wtrącę...Magda,Tora nosi łańcuszek ,jak się ma rozmiar+zacisk do obwodu szyi?
Jakbym wzięła obrożę 50cm(na luźno) to jak myślisz,ile będzie miała po zaciśnięciu?:oops:

Nie chce mi się pisac do każdego sprzedawcy,a w zoologu nie mają,to muszę zamówic z neta.

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja z innej beczki wtrącę...Magda,Tora nosi łańcuszek ,jak się ma rozmiar+zacisk do obwodu szyi?
Jakbym wzięła obrożę 50cm(na luźno) to jak myślisz,ile będzie miała po zaciśnięciu?:oops:

Nie chce mi się pisac do każdego sprzedawcy,a w zoologu nie mają,to muszę zamówic z neta.[/QUOTE]
A mówiłaś, że wiesz jaki wziąć rozmiar :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja z innej beczki wtrącę...Magda,Tora nosi łańcuszek ,jak się ma rozmiar+zacisk do obwodu szyi?

Nie chce mi się pisac do każdego sprzedawcy,a w zoologu nie mają,to muszę zamówic z neta.[/QUOTE]

Aż poszłam zmierzyć ;)
Rozmiar L. Całkiem zaciśnięta ma 46cm,a luźna +10cm ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']A mówiłaś, że wiesz jaki wziąć rozmiar :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

kłamałam:p

a serio to wiem,ale tego typu obroży nie miałam jeszcze i nie wiem o ile zacisk skraca obrożę:roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Aż poszłam zmierzyć ;)
Rozmiar L. Całkiem zaciśnięta ma 46cm,a luźna +10cm ;)[/QUOTE]

Dziękuję:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']Dziękuję:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Proszę bardzo ;)

A następnym razem masz komentować zdjęcia, a nie zadawać mi pytania :mad::eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Proszę bardzo ;)

A następnym razem masz komentować zdjęcia, a nie zadawać mi pytania :mad::eviltong:[/QUOTE]

no to mam grzech śmiertelny,bo nie zauważyłam zdjęć:diabloti:

[url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_2339_zps67a46e93.jpg[/url]

policzek aż prosi się o całuska:p

Posted

[quote name='marta.k9080']no to mam grzech śmiertelny,bo nie zauważyłam zdjęć:diabloti:

[URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_2339_zps67a46e93.jpg[/URL]

policzek aż prosi się o całuska:p[/QUOTE]

Wybaczam ;)

Jak się tak przytulił, to miała spidziora po aparat, żeby to uchwycić :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Wybaczam ;)

Jak się tak przytulił, to miała spidziora po aparat, żeby to uchwycić :)[/QUOTE]

udało Ci się:p:p Theoś jest słodki jak cukierek:p

to ja się grzecznie pożegnam na dziś.Dobranoc:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']udało Ci się:p:p Theoś jest słodki jak cukierek:p

to ja się grzecznie pożegnam na dziś.Dobranoc:lol:[/QUOTE]

Dziękuję :)

Dobranoc ;)
Ja pewnie też zaraz zniknę do łóżka :)

Posted

Ja wczoraj poszłam bez pożegnania i nie zdążyłam obejrzeć zdjęć :oops: ale się tak się wkurzyłam bo zgubiłam kluczyki od roweru :angryy: i dzisiaj musiałam zostawić go bez zapięcia , na szczescie nikt sie na niego nie połasił :cool1: ale i tak nie znalazłam kluczyków :roll: pewnie Marysia mi gdzies wyciągnęła i gdzieś wsadziła bo Ona wiecznie mi patrzy w torebce co mam :cool3: ledwo wejde i jest " ciocia a ćio maś w tolebce " ?? bo wie że bedzie tam jajo , kinder bueno albo mamba :diabloti:

a zdjęcia cudowne :loveu::loveu::loveu::loveu:

ślicznie razem wyglądają :loveu::loveu::loveu::loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']
Spać mi się chce :roll:[/QUOTE]

to hop to wyra:razz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Czekam aż Bogdan wróci z Torą ;)[/QUOTE]

też bym czekała na Torkę:loveu::diabloti: