Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']musi buc pyszne:p o tej porze 33'C,rany jaki ukrop macie:shake:[/QUOTE]

Tak mi się pić chciało, że już wypiłam. Idę po drugie, bo jest pyyyyyyyyyyyyycha :loveu:
Właśnie byłam z Torą nad jeziorem. Kupe ludzi dopiero teraz się zjeżdżało kąpać ;)

Guest wolfheart
Posted

dobrze ,że nas naszą wodę nikt nie przychodzi,mnie ludzie wk*rwiają samym byciem:mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']dobrze ,że nas naszą wodę nikt nie przychodzi,mnie ludzie wk*rwiają samym byciem:mad:[/QUOTE]

Oj, Ty nie dobra :mad:

Jutro wieczorkiem nie ma mnie na dogo :eviltong: Jedziemy na urodziny i wrócimy w nocy :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ja dobra,ludzie to chamy:p

Wy to ciągle jakieś bibki macie:razz:

Posted

[quote name='marta.k9080']
Wy to ciągle jakieś bibki macie:razz:[/QUOTE]

Ostatnio bardzo często :evil_lol: Już mam powoli dość, ale jutro jedziemy do koleżanki, z którą zawsze się zapraszamy na urodziny/imprezy i nie mogłam odmówić :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

oczywiście ,absolutnie nie mogłaś:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']oczywiście ,absolutnie nie mogłaś:diabloti:[/QUOTE]

Nie mogłam :shake: Oni przyjeżdżają na nasze urodziny, a my jeździmy na ich urodziny ;) Nie mogę nagle odmówić :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

ja nie wyprawiałam nigdy urodzin:cool1: tzn tylko dla najbliższych,bo towarzystwo mnie męczy

Posted

[quote name='dOgLoV']Taaaaaa , Bodzia będziesz kierowała na łóżko :diabloti:[/QUOTE]

Też :evil_lol:

A w ogóle to się wkurzyłam jak wracałam z Torą z nad jeziora :mad:
Mamy na tej naszej wsi, 3 jadłodajnie ;) W dwóch już jedliśmy, więc jak wracałam, to pomyślałam, że kupię w końcu coś w tej trzeciej ;) Weszłam, wybrałam gyrosa z frytkami i sałatką :loveu: I co? Baba do mnie, ze nie mają mięsa na 2 gyrosy :mad: Piątek wieczór, a oni nie mają mięsa :angryy: Więcej tam nie pójdę :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Też :evil_lol:

A w ogóle to się wkurzyłam jak wracałam z Torą z nad jeziora :mad:
Mamy na tej naszej wsi, 3 jadłodajnie ;) W dwóch już jedliśmy, więc jak wracałam, to pomyślałam, że kupię w końcu coś w tej trzeciej ;) Weszłam, wybrałam gyrosa z frytkami i sałatką :loveu: I co? Baba do mnie, ze nie mają mięsa na 2 gyrosy :mad: Piątek wieczór, a oni nie mają mięsa :angryy: Więcej tam nie pójdę :shake:[/QUOTE]

buahahahah moze maja tak mały ruch że stwierdzili ze zrobią miejsa tylko na jednego gyrosa :diabloti:

ale swoją drogą to bym se zjadła taki zestawik :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Teraz jestem głodna i nie wiem co zjeść :shake:

Taki zestawik jest pyyyyyyyyycha :loveu:[/QUOTE]

ja se chyba chipsy zaserwuje :diabloti:

[quote name='vege*']Aga o tej godzinie takie jedzenie? :eviltong:[/QUOTE]

mi tam już nic nie zaszkodzi :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Aga o tej godzinie takie jedzenie? :eviltong:[/QUOTE]

A co za różnica o jakiej porze :eviltong:

[quote name='dOgLoV']ja se chyba chipsy zaserwuje :diabloti:
[/QUOTE]

Ja nie chce chipsów, chcę coś konkretnego :(

Posted

[quote name='magdabroy']A co za różnica o jakiej porze :eviltong:

Ja nie chce chipsów, chcę coś konkretnego [/QUOTE]
Dla mnie jest to różnica, bo wieczorem zawsze jem coś lżejszego, jakiś jogurt czy owoce :)

Jabłuszko zjedz :evil_lol: