*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='marta.k9080']musi buc pyszne:p o tej porze 33'C,rany jaki ukrop macie:shake:[/QUOTE] Tak mi się pić chciało, że już wypiłam. Idę po drugie, bo jest pyyyyyyyyyyyyycha :loveu: Właśnie byłam z Torą nad jeziorem. Kupe ludzi dopiero teraz się zjeżdżało kąpać ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 dobrze ,że nas naszą wodę nikt nie przychodzi,mnie ludzie wk*rwiają samym byciem:mad: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='marta.k9080']dobrze ,że nas naszą wodę nikt nie przychodzi,mnie ludzie wk*rwiają samym byciem:mad:[/QUOTE] Oj, Ty nie dobra :mad: Jutro wieczorkiem nie ma mnie na dogo :eviltong: Jedziemy na urodziny i wrócimy w nocy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 ja dobra,ludzie to chamy:p Wy to ciągle jakieś bibki macie:razz: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='marta.k9080'] Wy to ciągle jakieś bibki macie:razz:[/QUOTE] Ostatnio bardzo często :evil_lol: Już mam powoli dość, ale jutro jedziemy do koleżanki, z którą zawsze się zapraszamy na urodziny/imprezy i nie mogłam odmówić :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 oczywiście ,absolutnie nie mogłaś:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='marta.k9080']oczywiście ,absolutnie nie mogłaś:diabloti:[/QUOTE] Nie mogłam :shake: Oni przyjeżdżają na nasze urodziny, a my jeździmy na ich urodziny ;) Nie mogę nagle odmówić :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 ja nie wyprawiałam nigdy urodzin:cool1: tzn tylko dla najbliższych,bo towarzystwo mnie męczy Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 A ja robię urodziny (swoje,Bodka) dla małego grona dobrych znajomych ;) Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='dOgLoV']nie no Ci znowu będą chlać :splat:[/QUOTE] Ja będę kierowcą :eviltong: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja będę kierowcą :eviltong:[/QUOTE] Taaaaaa , Bodzia będziesz kierowała na łóżko :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='dOgLoV']Taaaaaa , Bodzia będziesz kierowała na łóżko :diabloti:[/QUOTE] Też :evil_lol: A w ogóle to się wkurzyłam jak wracałam z Torą z nad jeziora :mad: Mamy na tej naszej wsi, 3 jadłodajnie ;) W dwóch już jedliśmy, więc jak wracałam, to pomyślałam, że kupię w końcu coś w tej trzeciej ;) Weszłam, wybrałam gyrosa z frytkami i sałatką :loveu: I co? Baba do mnie, ze nie mają mięsa na 2 gyrosy :mad: Piątek wieczór, a oni nie mają mięsa :angryy: Więcej tam nie pójdę :shake: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='magdabroy']Też :evil_lol: A w ogóle to się wkurzyłam jak wracałam z Torą z nad jeziora :mad: Mamy na tej naszej wsi, 3 jadłodajnie ;) W dwóch już jedliśmy, więc jak wracałam, to pomyślałam, że kupię w końcu coś w tej trzeciej ;) Weszłam, wybrałam gyrosa z frytkami i sałatką :loveu: I co? Baba do mnie, ze nie mają mięsa na 2 gyrosy :mad: Piątek wieczór, a oni nie mają mięsa :angryy: Więcej tam nie pójdę :shake:[/QUOTE] buahahahah moze maja tak mały ruch że stwierdzili ze zrobią miejsa tylko na jednego gyrosa :diabloti: ale swoją drogą to bym se zjadła taki zestawik :roll: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Teraz jestem głodna i nie wiem co zjeść :shake: Taki zestawik jest pyyyyyyyyycha :loveu: Quote
vege* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Aga o tej godzinie takie jedzenie? :eviltong: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='magdabroy']Teraz jestem głodna i nie wiem co zjeść :shake: Taki zestawik jest pyyyyyyyyycha :loveu:[/QUOTE] ja se chyba chipsy zaserwuje :diabloti: [quote name='vege*']Aga o tej godzinie takie jedzenie? :eviltong:[/QUOTE] mi tam już nic nie zaszkodzi :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='vege*']Aga o tej godzinie takie jedzenie? :eviltong:[/QUOTE] A co za różnica o jakiej porze :eviltong: [quote name='dOgLoV']ja se chyba chipsy zaserwuje :diabloti: [/QUOTE] Ja nie chce chipsów, chcę coś konkretnego :( Quote
vege* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='magdabroy']A co za różnica o jakiej porze :eviltong: Ja nie chce chipsów, chcę coś konkretnego [/QUOTE] Dla mnie jest to różnica, bo wieczorem zawsze jem coś lżejszego, jakiś jogurt czy owoce :) Jabłuszko zjedz :evil_lol: Quote
vege* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='magdabroy']Parówkę jem :eviltong:[/QUOTE] smacznego :p a ja idę się wykąpać i wybalsamować :loveu: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='vege*']smacznego :p a ja idę się wykąpać i wybalsamować :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Dziękuję :) A ja zaraz idę spać :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 a ja zaraz ide se w łeb strzelić , niby po tych kroplach było lepiej a teraz ledwo oddycham :angryy: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 To jak se będziesz strzelać, to nagraj filmik :diabloti: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='magdabroy']To jak se będziesz strzelać, to nagraj filmik :diabloti:[/QUOTE] mówisz jak Sebek :eviltong: Quote
Recommended Posts