*Magda* Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']ooooo super :multi: gratuluję :loveu:[/QUOTE] Dzięki ;) Teraz już śpi, a ja prawie zasypiam na siedząco :roll: W dzień w ogóle nie odespałam tej zarwanej nocy :shake: Dziś pewnie będę spała jak zabita :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']Dzięki ;) Teraz już śpi, a ja prawie zasypiam na siedząco :roll: W dzień w ogóle nie odespałam tej zarwanej nocy :shake: Dziś pewnie będę spała jak zabita :evil_lol:[/QUOTE] Ja mam nadzieję że też troszkę pośpię :roll: Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja mam nadzieję że też troszkę pośpię :roll:[/QUOTE] A kiedy idziesz do arelgologa? Quote
Guest wolfheart Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 ale słodko :) jak fajnie Theoś wymęczył kotecka:p Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='marta.k9080']ale słodko :) jak fajnie Theoś wymęczył kotecka:p[/QUOTE] I to koteczka, który boi się dzieci :evil_lol: A Theosia się nie boi ;) Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']A kiedy idziesz do arelgologa?[/QUOTE] nie miałam zamiaru do niego iść ale chyba będę musiała , zobacze jeszcze kilka dni czy tabletki zaczną działać jak nie to w przyszłym tygodniu pójdę ;) Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']Nara, idę spać :sleeping:[/QUOTE] dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 W mieszkaniu mam 25 stopni, na dworze 51 :mdleje: nawet nie chcę wiedzieć jaka jest w tej chwili temperatura odczuwalna :roll: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='magdabroy']W mieszkaniu mam 25 stopni, na dworze 51 :mdleje: nawet nie chcę wiedzieć jaka jest w tej chwili temperatura odczuwalna :roll:[/QUOTE] zaczyna sie u was to co u nas ma być w przyszlym tygodniu :roll: a myslalam ze sie nie sprawdzi ..... Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='dOgLoV']zaczyna sie u was to co u nas ma być w przyszlym tygodniu :roll: a myslalam ze sie nie sprawdzi .....[/QUOTE] Za dużo myślisz :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='magdabroy']Za dużo myślisz :diabloti::eviltong:[/QUOTE] wiem , kiedyś mi baniak pęknie od myślenia :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='magdabroy']Za dużo myślisz :diabloti::eviltong:[/QUOTE] to ona myśli? :diabloti: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Angi']to ona myśli? :diabloti:[/QUOTE] :eek2: a ja sie zastanawiałm co mnie tak boli :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='Angi']to ona myśli? :diabloti:[/QUOTE] Tego to nie jestem pewna :evil_lol: [quote name='dOgLoV']:eek2: a ja sie zastanawiałm co mnie tak boli :diabloti:[/QUOTE] Ale jak Cię może boleć coś (mózg) skoro go nie masz :diabloti: Quote
vege* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 A u mnie nie ma słońca, jest fajnie i przyjemnie :grins: Quote
Aleksa. Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Ja właśnie miałam z Margareta na spacer iść, a tu zaczęło kropic. ;) ale chyba zaraz się poprawi :) Pozdrowienia wysyłamy i buziak od Margarety dla Theosia ;)) Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='vege*']A u mnie nie ma słońca, jest fajnie i przyjemnie :grins:[/QUOTE] To Ci zazdroszczę ;) My za jakąś godzinkę zmykamy do ogrodu moczyć doopki w basenie :grins: [quote name='Aleksandra95']Ja właśnie miałam z Margareta na spacer iść, a tu zaczęło kropic. ;) ale chyba zaraz się poprawi :) Pozdrowienia wysyłamy i buziak od Margarety dla Theosia ;))[/QUOTE] Theoś ma kolejną narzeczoną-Margaretkę :evil_lol::loveu: Quote
angineuuka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Ja mam nadzieję, że cieplej się nie zrobi bo w aucie się upieczemy :loveu::evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='Angi']Ja mam nadzieję, że cieplej się nie zrobi bo w aucie się upieczemy :loveu::evil_lol:[/QUOTE] Dojedziesz dopieczona i zjedzą Cię na kolację :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='magdabroy']Tego to nie jestem pewna :evil_lol: Ale jak Cię może boleć coś (mózg) skoro go nie masz :diabloti:[/QUOTE] boli mnie przestrzeń międzyczaszkowa :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='dOgLoV']boli mnie przestrzeń międzyczaszkowa :diabloti:[/QUOTE] poróżnia nie boli:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Ja mam teraz 33 stopnie :roll: I piję sobie piwko truskawkowe :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 musi buc pyszne:p o tej porze 33'C,rany jaki ukrop macie:shake: Quote
Recommended Posts