*Magda* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']Mmmm Magda co za biust :diabloti:[/QUOTE] Fajny co nie :razz: [quote name='dOgLoV']dawaj go tu :eviltong:[/QUOTE] On nie może czytać naszych głupot :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy'] On nie może czytać naszych głupot :evil_lol:[/QUOTE] no może lepiej nie bo jeszcze by chciał rozwodu :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']no może lepiej nie bo jeszcze by chciał rozwodu :diabloti:[/QUOTE] Przeczytałam mu co pisałyśmy i po jego minie wnioskuję tekst: no comment :diabloti: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy']Przeczytałam mu co pisałyśmy i po jego minie wnioskuję tekst: no comment :diabloti:[/QUOTE] ueeeeeee a Sebastianowi podoba się Twój biust :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']ueeeeeee a Sebastianowi podoba się Twój biust :diabloti:[/QUOTE] To jak odwiedzę Was na kawie, to go pilnuj, bo wiesz... :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy']To jak odwiedzę Was na kawie, to go pilnuj, bo wiesz... :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ok ale nogi też musisz zapuścić i pod pachami :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ok ale nogi też musisz zapuścić i pod pachami :diabloti:[/QUOTE] A bikini też? :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy']A bikini też? :evil_lol:[/QUOTE] obowiazkowo :diabloti: ale ja musze też Cie taką widzieć :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']obowiazkowo :diabloti: ale ja musze też Cie taką widzieć :diabloti:[/QUOTE] Dobra, koniec, bo się porzygam :eviltong: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy']Dobra, koniec, bo się porzygam :eviltong:[/QUOTE] hahahaha ej no ale sa kobiety tak owłosione :roll: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']Ej jeszcze wąsik obowiązkowo :diabloti:[/QUOTE] Może jeszcze broda :eviltong: [quote name='dOgLoV']hahahaha ej no ale sa kobiety tak owłosione :roll:[/QUOTE] Ja wszystko rozumiem, ale z siebie małpy robić nie będę :eviltong: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy']Może jeszcze broda :eviltong: Ja wszystko rozumiem, ale z siebie małpy robić nie będę :eviltong:[/QUOTE] w jednym z programów na Tlc była babka z brodą ;) zrób plissssssssssssss :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV'] zrób plissssssssssssss :diabloti:[/QUOTE] Nawet dla Ciebie tego nie zrobię :eviltong: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy']Nawet dla Ciebie tego nie zrobię :eviltong:[/QUOTE] niedobra :roll: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']w jednym z programów na Tlc była babka z brodą ;) zrób plissssssssssssss :diabloti:[/QUOTE] U mnie w mieście jest taka babka z brodą i wąsami, wygląda obrzydliwie, nóg też nie goli:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']niedobra :roll:[/QUOTE] A Ty dla mnie to zrobisz? :razz: [quote name='vege*']U mnie w mieście jest taka babka z brodą i wąsami, wygląda obrzydliwie, nóg też nie goli:diabloti:[/QUOTE] Ja znam kobietę, która goli nogi, ale pod pachami już nie :shake: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Moja nauczycielka od maty z podst. nie goliła pach i nosiła bluzki na ramiączka :diabloti: Kiedyś pisała coś na tablicy i akurat podniosła rękę a moja koleżanka krzyknęła do mnie "patrz baśka jaka dżungla":diabloti:. Nauczycielka usiadła za biurkiem i już do końca lekcji nie wstała:evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']Moja nauczycielka od maty z podst. nie goliła pach i nosiła bluzki na ramiączka :diabloti: Kiedyś pisała coś na tablicy i akurat podniosła rękę a moja koleżanka krzyknęła do mnie "patrz baśka jaka dżungla":diabloti:. Nauczycielka usiadła za biurkiem i już do końca lekcji nie wstała:evil_lol:[/QUOTE] To było nie miłe :shake::evil_lol: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy']To było nie miłe :shake::evil_lol:[/QUOTE] Ale to było jak miałyśmy chyba po 10 lat, a wiadomo, ze dzieci są szczere i im się wybacza :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy']A Ty dla mnie to zrobisz? :razz: Ja znam kobietę, która goli nogi, ale pod pachami już nie :shake:[/QUOTE] Joooo nie :shake: mój Sebek nawet się goli pod pachami :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']Joooo nie :shake: mój Sebek nawet się goli pod pachami :diabloti:[/QUOTE] Widzisz, a ode mnie oczekujesz takiego poświęcenia :eviltong: Bodek też ;) Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 zazwyczaj takie baby z wasami i broda pracuja w skepie miesnym:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy']Widzisz, a ode mnie oczekujesz takiego poświęcenia :eviltong: Bodek też ;)[/QUOTE] ja depiluje nogi codziennie :eviltong: no góra co 3 dni jak mam lenia :diabloti: Quote
Recommended Posts