vege* Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja wstałam o 7:45 i ladnie poszłam do kościółka :eviltong:[/QUOTE] A ja poszłam spać po 4 nad ranem bo tak mnie całą noc gryzły komary, cała spuchłam i nie wiedziałam co robić :placz: Co jednego zabiłam to pojawiały się kolejne, a obudziłam się o 10:eviltong: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='vege*']A ja poszłam spać po 4 nad ranem bo tak mnie całą noc gryzły komary, cała spuchłam i nie wiedziałam co robić :placz: Co jednego zabiłam to pojawiały się kolejne, a obudziłam się o 10:eviltong:[/QUOTE] Ja się cały czas budziłam z zatkanym nosem , normalnie co godzinę :angryy: kręgosłup mnie napierdala....ł bo śpię prawie na siedząco ale muszę tak spać bo inaczej z katarem nie zasnę :angryy: Quote
vege* Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja się cały czas budziłam z zatkanym nosem , normalnie co godzinę :angryy: kręgosłup mnie napierdala....ł bo śpię prawie na siedząco ale muszę tak spać bo inaczej z katarem nie zasnę :angryy:[/QUOTE] Współczuję:shake: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='vege*']Współczuję:shake:[/QUOTE] przestanie pylić to mi przejdzie ;) dzisiaj od rana pada to powinno być mniej tego paskudztwa w powietrzu ;) Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='Angi']a u mnie cieeepło i duuuszno :loveu:[/QUOTE] u nas wychodzi słoneczko , pewnie bedzie wieksza duchota niż przed deszczem i burzą :roll: Quote
vege* Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas wychodzi słoneczko , pewnie bedzie wieksza duchota niż przed deszczem i burzą :roll:[/QUOTE] U mnie rano była burza, teraz słońce tak leciutko wychodzi, ale zaraz się chowa, ale co z tego jak jest cholernie parno i duszno:placz: Quote
Aleksa. Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='vege*']U mnie rano była burza, teraz słońce tak leciutko wychodzi, ale zaraz się chowa, ale co z tego jak jest cholernie parno i duszno:placz:[/QUOTE] dokładnie.. :/ Quote
angineuuka Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 A u mnie ciepło, duszno i na burzę i deszcz się nie zapowiada :d Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 u mnie nie ma juz czym oddychac , nawet nie wychodze z domu , miałam isc do mamy na kawe ale mi sie odechciało , ledwo na oczy patrze tak mnie swedzą a oddycham już uszami bo nosem nie idzie :lol: Quote
Oscar Patric Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 pocieszę,we wtorek ma być załamanie pogody:eviltong: Quote
angineuuka Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 ja nie chcę żadnych załamań, ino żeby takiej duchoty nie było. Quote
Guest wolfheart Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja chce zimę tak na 1 dzień :diabloti:[/QUOTE] :modla::modla::modla::modla: ja też,ja też Quote
natija Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 macie te upaly co byly u nas,teraz opalac sie nie da,ale duchota jest,wiec u Was bedzie tak samo:eviltong:dzisiaj za to mamy chlodzik:eviltong: Quote
*Magda* Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja wstałam o 7:45 i ladnie poszłam do kościółka :eviltong:[/QUOTE] Masz się czym chwalić :eviltong: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='magdabroy']Masz się czym chwalić :eviltong:[/QUOTE] no ba ! dla mnie to wyczyn , ale miałam taką śpiączkę w kościele że mi głowa spadała , babka co koło mnie siedziała to pewnie pizgała ze mnie :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='dOgLoV']no ba ! dla mnie to wyczyn , ale miałam taką śpiączkę w kościele że mi głowa spadała , babka co koło mnie siedziała to pewnie pizgała ze mnie :diabloti:[/QUOTE] Urlop masz, to wstać przed 8 rano, to żaden wyczyn :eviltong: Ciekawe co myślała? Pewnie, że przyszłaś nawalona :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='magdabroy']Urlop masz, to wstać przed 8 rano, to żaden wyczyn :eviltong: Ciekawe co myślała? Pewnie, że przyszłaś nawalona :evil_lol:[/QUOTE] niby tak ale ja lubie spać :loveu: pewnie tak , głowa mi spadala i sie straszyłam ze podskakiwałam na ławce :diabloti: ale nie potrafiłam tego opanować :shake: Quote
vege* Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Ahahhaha wyobraziłam sobie Age w tym kościele :roflt: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='vege*']Ahahhaha wyobraziłam sobie Age w tym kościele :roflt:[/QUOTE] sama chciała bym się widzieć :diabloti: Quote
vege* Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 na pewno babka obok ciebie pomyślała, że jesteś nawalona:diabloti: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='vege*']na pewno babka obok ciebie pomyślała, że jesteś nawalona:diabloti:[/QUOTE] możliwe :diabloti: ale co mi tam , nie znam jej :diabloti: Quote
vege* Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Jak się kogoś nie zna to mniejsza kicha jest:diabloti: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='vege*']Jak się kogoś nie zna to mniejsza kicha jest:diabloti:[/QUOTE] dokładnie :diabloti: to co że to moja sąsiadka mogła bym bo ja nie znam moich sąsiadek , tylko te co maja obok dom znam :diabloti: Quote
Recommended Posts