Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja wstałam o 7:45 i ladnie poszłam do kościółka :eviltong:[/QUOTE]
A ja poszłam spać po 4 nad ranem bo tak mnie całą noc gryzły komary, cała spuchłam i nie wiedziałam co robić :placz: Co jednego zabiłam to pojawiały się kolejne, a obudziłam się o 10:eviltong:

Posted

[quote name='vege*']A ja poszłam spać po 4 nad ranem bo tak mnie całą noc gryzły komary, cała spuchłam i nie wiedziałam co robić :placz: Co jednego zabiłam to pojawiały się kolejne, a obudziłam się o 10:eviltong:[/QUOTE]

Ja się cały czas budziłam z zatkanym nosem , normalnie co godzinę :angryy: kręgosłup mnie napierdala....ł bo śpię prawie na siedząco ale muszę tak spać bo inaczej z katarem nie zasnę :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja się cały czas budziłam z zatkanym nosem , normalnie co godzinę :angryy: kręgosłup mnie napierdala....ł bo śpię prawie na siedząco ale muszę tak spać bo inaczej z katarem nie zasnę :angryy:[/QUOTE]
Współczuję:shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']u nas wychodzi słoneczko , pewnie bedzie wieksza duchota niż przed deszczem i burzą :roll:[/QUOTE]
U mnie rano była burza, teraz słońce tak leciutko wychodzi, ale zaraz się chowa, ale co z tego jak jest cholernie parno i duszno:placz:

Posted

[quote name='vege*']U mnie rano była burza, teraz słońce tak leciutko wychodzi, ale zaraz się chowa, ale co z tego jak jest cholernie parno i duszno:placz:[/QUOTE]

dokładnie.. :/

Posted

u mnie nie ma juz czym oddychac , nawet nie wychodze z domu , miałam isc do mamy na kawe ale mi sie odechciało , ledwo na oczy patrze tak mnie swedzą a oddycham już uszami bo nosem nie idzie :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a ja chce zimę tak na 1 dzień :diabloti:[/QUOTE]

:modla::modla::modla::modla: ja też,ja też

Posted

[quote name='magdabroy']Masz się czym chwalić :eviltong:[/QUOTE]

no ba ! dla mnie to wyczyn , ale miałam taką śpiączkę w kościele że mi głowa spadała , babka co koło mnie siedziała to pewnie pizgała ze mnie :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']no ba ! dla mnie to wyczyn , ale miałam taką śpiączkę w kościele że mi głowa spadała , babka co koło mnie siedziała to pewnie pizgała ze mnie :diabloti:[/QUOTE]

Urlop masz, to wstać przed 8 rano, to żaden wyczyn :eviltong:
Ciekawe co myślała? Pewnie, że przyszłaś nawalona :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Urlop masz, to wstać przed 8 rano, to żaden wyczyn :eviltong:
Ciekawe co myślała? Pewnie, że przyszłaś nawalona :evil_lol:[/QUOTE]

niby tak ale ja lubie spać :loveu:

pewnie tak , głowa mi spadala i sie straszyłam ze podskakiwałam na ławce :diabloti: ale nie potrafiłam tego opanować :shake:

Posted

[quote name='vege*']Jak się kogoś nie zna to mniejsza kicha jest:diabloti:[/QUOTE]

dokładnie :diabloti: to co że to moja sąsiadka mogła bym bo ja nie znam moich sąsiadek , tylko te co maja obok dom znam :diabloti: