*Magda* Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='Ty$ka']:lol: :lol: :lol: Jakie Ty dowcipy czytasz :PPPP[/QUOTE] Z życia wzięte ;) [quote name='natija']haha dobre:evil_lol: o widze nowy banerek,a spolki nie chcesz:cool3:[/QUOTE] Spólki nie będzie, bo ma pasować do tytułu galerii, a tytułu nie chcę zmieniać :eviltong: A tak w ogóle to banerek stary, tylko dawno go nie używałam :eviltong: Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 znałam juz ten kawał ale świetny :diabloti: super macie nowy bannerek :loveu: [FONT=Tahoma]Przychodzi koles do studia tatuazu i pyta sie faceta ktory zajmuje sie tatuazem czy wytatuuje mu na penisie ferrari?? [/FONT] [FONT=Tahoma]Facet ogłupiał i pyta sie tego kolesia: [/FONT] [FONT=Tahoma]- dla kobiety??? [/FONT] [FONT=Tahoma]-nie dla chłopaka odpowiada klient. [/FONT] [FONT=Tahoma]A tatuazysta zdziwiony mówi: [/FONT] [FONT=Tahoma]-proponuje Panu wytatuowac sobie jeszcze 2 traktory na jajach. [/FONT] [FONT=Tahoma]- a po co ??pyta klient [/FONT] [FONT=Tahoma]-no jak to po co??Jak wjedzie Pan tym swoim ferrari w gówno to zeby Pana wyciagnęły[/FONT] Quote
*Magda* Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='natija']a tam cos by sie wymyslilo:diabloti:[/QUOTE] To myśl ;) Jak mi się spodoba to może zmienię :) Jutro oddajemy autko do mechanika :) Będzie gotowe w sobotę albo najpóźniej w poniedziałek :) W końcu bedę się mogła ruszyć z domu :multi: Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 quwa pomyliłam kawały , ten miałam dać :diabloti: [FONT=Tahoma]Stoi facet w kolejce w aptece.Gdy nadeszla jego pora zakupu mówi do farmaceutki [/FONT] [FONT=Tahoma]-poprosze tabletke na jebanie [/FONT] [FONT=Tahoma]Pani magister podala niebieska tabletke-facio placi i wychodzi, [/FONT] [FONT=Tahoma]Wszystkiemu przysluchiwala sie stara babcia i kiedy przyszla jej kolej podchodzi do okienka i mówi [/FONT] [FONT=Tahoma]-poprosze 3 tabletki na jebanie [/FONT] [FONT=Tahoma]Pani magister zdziwiona pyta sie starszej pani po co jej az 3 takie tabletki?? [/FONT] [FONT=Tahoma]a babcia odpowiada [/FONT] [FONT=Tahoma]-no tu mnie jebie i tu mnie jebie ..... tamten miał być dla Aleksa ....[/FONT] Quote
*Magda* Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Dobre Aga, dobre :evil_lol: A ten banerek już kiedyś miałam :eviltong: Ale dziękuję :loveu: Quote
kalyna Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Aga i te jej kawały... :roflt::roflt: a banerek fajny, nawet go nie pamiętam :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='dOgLoV']Dobranoc ;)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']dobrej nocki,kolorowych snów Magduś:)[/QUOTE] [quote name='natija']wyspij sie;)[/QUOTE] Spałam aż do 6:10 :multi: [quote name='kalyna'] a banerek fajny, nawet go nie pamiętam :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Mi też "nowy" bannerek się podoba :)[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
Karro Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Mały off. Pamiętasz pinę_collie? Ta co miała tego Torresa i Juko, robiła grafikę itp. Zobacz, pojawiła się niby jej "siostra" [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245652-Galeria-dw%C3%B3ch-%C5%82obuz%C3%B3w-czyli-Tores-i-Juko[/url]! Piszę, bo chyba z nią pisałaś sporo na dogo w galeriach, z tego co pamiętam ;) Quote
*Magda* Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='understandme']Mały off. Pamiętasz pinę_collie? Ta co miała tego Torresa i Juko, robiła grafikę itp. Zobacz, pojawiła się niby jej "siostra" [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245652-Galeria-dwóch-łobuzów-czyli-Tores-i-Juko[/URL]! Piszę, bo chyba z nią pisałaś sporo na dogo w galeriach, z tego co pamiętam ;)[/QUOTE] Oczywiście, że pamiętam ;) Pisałam dużo i pomimo tego, że wiekowo do mnie, to było dziecko, to fajnie się pisało :) Ciekawe kim jest ta "siostra" :evil_lol: Pewnie to ta sama osoba :diabloti: No ale cóż, ludzie mają różne pomysły ;) Zamiast kontynuować stare wątki, to otwierają nowe konta i nowe tematy :roll: Zapiszę sobie wątek w subskrybcjach, może kiedyś się odezwę ;) Quote
*Magda* Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='dOgLoV']leniwe dzień dobry ;)[/QUOTE] Dobry wieczór :) [quote name='Falkaa']Witaaamyyy :loveu:[/QUOTE] Hejka :) [quote name='natija']heyka co porabiacie:roll:[/QUOTE] Byliśmy odstawić auto do mechanika, potem kąpiel małego, kolacja, położenie go spać... :roll: A później musiałam umyć podłogę, bo kot mi się zrzygał i poroznosił to na łapach po całym domu :mad: Quote
Guest wolfheart Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 dobry :) Lumpek ty lumpie mały:evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='dOgLoV']czesto lumpek wymiotuje ??[/QUOTE] Bardzo rzadko ;) 2-3 razy do roku zwymiotuje sierść i to wszystko :) [quote name='marta.k9080']dobry :) Lumpek ty lumpie mały:evil_lol:[/QUOTE] Hej Marta :) Imię mu pasuje :diabloti: Quote
Recommended Posts