*Magda* Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Jesteście wszystkie tak samo pier*olnięte :evil_lol: Jak ktoś może, to niech pomoże [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245632-Ubieramy-golasa!!!!-%29-pom%C3%B3%C5%BCcie!!!!-%29-na-transport-Pirata-do-DT-koniec-8-08[/url] Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='magdabroy']Jesteście wszystkie tak samo pier*olnięte :evil_lol: [/QUOTE] bo wszystkie bierzemy to samo:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='vege*']bo wszystkie bierzemy to samo:diabloti:[/QUOTE] Ja nic nie biorę :eviltong: Jestem "normalna" :multi: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 bo my wszyscy jesteśmy na dogo, tu nie ma normalnych ludzi :P Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='vege*']lawendowego to i komary cię nie pogryzą:evil_lol:[/QUOTE] dobry pomysł :diabloti: taki fioletowy [quote name='magdabroy']Jesteście wszystkie tak samo pier*olnięte :evil_lol: Jak ktoś może, to niech pomoże [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245632-Ubieramy-golasa!!!!-)-pomóżcie!!!!-)-na-transport-Pirata-do-DT-koniec-8-08[/URL][/QUOTE] Sebek dzisiaj powiedział moim rodzicom że on składa reklamację bo dostał mnie zepsutą :diabloti: moja mama mu powiedziała że gwarancja była na rok na co Sebek stwierdził że wcale że nie bo gwarancja zawsze obejmuje 2 lata :diabloti: [quote name='vege*']bo wszystkie bierzemy to samo:diabloti:[/QUOTE] :diabloti: Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']bo my wszyscy jesteśmy na dogo, tu nie ma normalnych ludzi :P[/QUOTE] to fakt :evil_lol: czyli Magda też jesteś nienormalna :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 gwarancja nie zawsze obejmuje 2 lata :P Na ciebie nie było gwarancji :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV'] Sebek dzisiaj powiedział moim rodzicom że on składa reklamację bo dostał mnie zepsutą :diabloti: moja mama mu powiedziała że gwarancja była na rok na co Sebek stwierdził że wcale że nie bo gwarancja zawsze obejmuje 2 lata :diabloti: [/QUOTE] Na "żywy towar" nie ma gwarancji :eviltong: Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV'] Sebek dzisiaj powiedział moim rodzicom że on składa reklamację bo dostał mnie zepsutą :diabloti: moja mama mu powiedziała że gwarancja była na rok na co Sebek stwierdził że wcale że nie bo gwarancja zawsze obejmuje 2 lata :diabloti: [/QUOTE] padłam aaaaaahahhahahahah Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']gwarancja nie zawsze obejmuje 2 lata :P Na ciebie nie było gwarancji :evil_lol:[/QUOTE] na coś zepsutego nie może byc wystawiona gwarancja :diabloti: [quote name='magdabroy']Na "żywy towar" nie ma gwarancji :eviltong:[/QUOTE] on tego chyba nie wiedział :diabloti: a ja tylko pomylilam klucze , mieliśmy jechac do moich rodzicow do domu po dysk twardy bo Sebkowi padł :roflt:( ja się wcale nie śmieje :diabloti:) a mój brat miał jakiś tam , więc mówie do Sebka żeby mi przypomniał ze mam wziąć klucze od rodziców domu bo na bank nikogo nie będzie , przypomniał mi , ja wzięłam , ale nie od tego domu :diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']To ile ty masz domów? :diabloti:[/QUOTE] dwa :eviltong: miałam wziąć klucze do rodziców domu a pomyliłam breloczki i wzięłam od swojego :eviltong: Quote
Ty$ka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ale tu wesoło :lol: Co bierzecie? Podzielcie się :PPP Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Ty$ka']Ale tu wesoło :lol: Co bierzecie? Podzielcie się :PPP[/QUOTE] takie małe białe tabletki :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='dOgLoV']Dzień dobry Madziu :lol:[/QUOTE] Dzień dobry Aguś :) [quote name='Ty$ka']Ale tu wesoło :lol: Co bierzecie? Podzielcie się :PPP[/QUOTE] Ja nic :eviltong: [quote name='dOgLoV']takie małe białe tabletki :eviltong:[/QUOTE] Dobrze, że nie jesteśmy facetami, bo trzeba by brać niebieskie :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='magdabroy'] Dobrze, że nie jesteśmy facetami, bo trzeba by brać niebieskie :evil_lol:[/QUOTE] nooo niebieskie to nie fajne są :eviltong: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 z niebieskimi to pewnie bedziemy mieli kontakt za kilkanascie lat:evil_lol:do sniadania bedziemy dawac naszym TZta:diabloti: Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='natija']z niebieskimi to pewnie bedziemy mieli kontakt za kilkanascie lat:evil_lol:do sniadania bedziemy dawac naszym TZta:diabloti:[/QUOTE] no coś Ty za kilkanaście lat to będziemy im je chowały żeby czasem ich nie wzięli :diabloti: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='dOgLoV']no coś Ty za kilkanaście lat to będziemy im je chowały żeby czasem ich nie wzięli :diabloti:[/QUOTE] ta,ale czasem jak nas zlapie ochota to tableteczka musi byc;) Quote
*Magda* Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 A propo niebieskich tabletek ;) Babcia miała ochotę na bara bara, ale dziadek już dawno nie mógł. Więc babcia poszła do lekarza. Lekarz dał babci kropelki i mówi: -Babuniu, ale tylko 3 kropelki do jedzenie, Nie więcej! Babcia wróciła do domu i robi pierożki dla dziadka. I tak sobie myśli, że dziadek już dawno nie może, więc da więcej. No i wlała pól buteleczki. Podała dziadkowi obiad i wróciła do kuchni. Po chwili słyszy: -Babka! Babka! Babcia zadowolona leci do dziadka i w drodze się już rozbiera. Wpada uradowana do dziadka, a dziadek do niej: -Patrz babka, pierożki się pier*olą :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 :lol: :lol: :lol: Jakie Ty dowcipy czytasz :PPPP Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 haha dobre:evil_lol: o widze nowy banerek,a spolki nie chcesz:cool3: Quote
Recommended Posts