Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Jesteście wszystkie tak samo pier*olnięte :evil_lol:

Jak ktoś może, to niech pomoże [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245632-Ubieramy-golasa!!!!-%29-pom%C3%B3%C5%BCcie!!!!-%29-na-transport-Pirata-do-DT-koniec-8-08[/url]

Posted

[quote name='vege*']lawendowego to i komary cię nie pogryzą:evil_lol:[/QUOTE]

dobry pomysł :diabloti: taki fioletowy

[quote name='magdabroy']Jesteście wszystkie tak samo pier*olnięte :evil_lol:

Jak ktoś może, to niech pomoże [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245632-Ubieramy-golasa!!!!-)-pomóżcie!!!!-)-na-transport-Pirata-do-DT-koniec-8-08[/URL][/QUOTE]

Sebek dzisiaj powiedział moim rodzicom że on składa reklamację bo dostał mnie zepsutą :diabloti: moja mama mu powiedziała że gwarancja była na rok na co Sebek stwierdził że wcale że nie bo gwarancja zawsze obejmuje 2 lata :diabloti:

[quote name='vege*']bo wszystkie bierzemy to samo:diabloti:[/QUOTE]

:diabloti:

Posted

[quote name='Angi']bo my wszyscy jesteśmy na dogo, tu nie ma normalnych ludzi :P[/QUOTE]
to fakt :evil_lol: czyli Magda też jesteś nienormalna :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Sebek dzisiaj powiedział moim rodzicom że on składa reklamację bo dostał mnie zepsutą :diabloti: moja mama mu powiedziała że gwarancja była na rok na co Sebek stwierdził że wcale że nie bo gwarancja zawsze obejmuje 2 lata :diabloti:
[/QUOTE]

Na "żywy towar" nie ma gwarancji :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']
[/QUOTE]
padłam aaaaaahahhahahahah

Posted

[quote name='Angi']gwarancja nie zawsze obejmuje 2 lata :P
Na ciebie nie było gwarancji :evil_lol:[/QUOTE]

na coś zepsutego nie może byc wystawiona gwarancja :diabloti:

[quote name='magdabroy']Na "żywy towar" nie ma gwarancji :eviltong:[/QUOTE]

on tego chyba nie wiedział :diabloti: a ja tylko pomylilam klucze , mieliśmy jechac do moich rodzicow do domu po dysk twardy bo Sebkowi padł :roflt:( ja się wcale nie śmieje :diabloti:) a mój brat miał jakiś tam , więc mówie do Sebka żeby mi przypomniał ze mam wziąć klucze od rodziców domu bo na bank nikogo nie będzie , przypomniał mi , ja wzięłam , ale nie od tego domu :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']To ile ty masz domów? :diabloti:[/QUOTE]

dwa :eviltong:

miałam wziąć klucze do rodziców domu a pomyliłam breloczki i wzięłam od swojego :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dzień dobry Madziu :lol:[/QUOTE]

Dzień dobry Aguś :)

[quote name='Ty$ka']Ale tu wesoło :lol:
Co bierzecie? Podzielcie się :PPP[/QUOTE]

Ja nic :eviltong:

[quote name='dOgLoV']takie małe białe tabletki :eviltong:[/QUOTE]

Dobrze, że nie jesteśmy facetami, bo trzeba by brać niebieskie :evil_lol:

Posted

[quote name='natija']z niebieskimi to pewnie bedziemy mieli kontakt za kilkanascie lat:evil_lol:do sniadania bedziemy dawac naszym TZta:diabloti:[/QUOTE]

no coś Ty za kilkanaście lat to będziemy im je chowały żeby czasem ich nie wzięli :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']no coś Ty za kilkanaście lat to będziemy im je chowały żeby czasem ich nie wzięli :diabloti:[/QUOTE]
ta,ale czasem jak nas zlapie ochota to tableteczka musi byc;)

Posted

A propo niebieskich tabletek ;)

Babcia miała ochotę na bara bara, ale dziadek już dawno nie mógł. Więc babcia poszła do lekarza.
Lekarz dał babci kropelki i mówi:
-Babuniu, ale tylko 3 kropelki do jedzenie, Nie więcej!
Babcia wróciła do domu i robi pierożki dla dziadka. I tak sobie myśli, że dziadek już dawno nie może, więc da więcej.
No i wlała pól buteleczki.
Podała dziadkowi obiad i wróciła do kuchni.
Po chwili słyszy:
-Babka! Babka!
Babcia zadowolona leci do dziadka i w drodze się już rozbiera.
Wpada uradowana do dziadka, a dziadek do niej:
-Patrz babka, pierożki się pier*olą :evil_lol: