*Magda* Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Mokre włosy mam :eviltong: a w domu nie ma nikogo, żeby fotnąć, bo Bogdan poszedł z psem ;) Quote
kalyna Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='magdabroy']Psich na pewno nie będzie, bo Tora nie jedzie :shake:[/QUOTE] nie gadam z Tobą :obrazic: [quote name='dOgLoV']Czy tylko ja mam tak napitolone w głowie ze wszedzie biore aparat i robie po 1000 zdjęć ?? :mad:[/QUOTE] nie tylko Ty :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 [quote name='kalyna']nie gadam z Tobą :obrazic: [/QUOTE] Tam gdzie jedziemy jest zakaz wprowadzania psów od 15 maja :roll: Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 zanim wroci to wlosy wyschna i fotke Ci strzeli:eviltong: Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 a gdzie sie wybieracie:cool3:moze tez tam zawitam:eviltong: Quote
*Magda* Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 [quote name='natija']zanim wroci to wlosy wyschna i fotke Ci strzeli:eviltong:[/QUOTE] Jak wróci to robię kolację i idę spać :diabloti: [quote name='natija']a gdzie sie wybieracie:cool3:moze tez tam zawitam:eviltong:[/QUOTE] Sheveningen ;) Dawaj, ma być ładna pogoda :) Quote
kalyna Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='magdabroy']Tam gdzie jedziemy jest zakaz wprowadzania psów od 15 maja :roll:[/QUOTE] bardziej boli mnie fakt, że będą zdjęcia tylko Teosia :eviltong: Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Holandia:) troche kawalek,a ja o 11 musze dzieci odebrac,bo w sobote jada na urodziny,pod namiot:roll: Quote
*Magda* Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 [quote name='kalyna']bardziej boli mnie fakt, że będą zdjęcia tylko Teosia :eviltong:[/QUOTE] Może będę też moje i Bogdana :evil_lol: [quote name='natija']Holandia:) troche kawalek,a ja o 11 musze dzieci odebrac,bo w sobote jada na urodziny,pod namiot:roll:[/QUOTE] 200km, nie tak daleko :) My wyjedziemy gdzieś dopiero koło 10, więc odbieraj dzieci i w drogę ;) Quote
kalyna Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='natija']lodowata woda bedzie:shake:[/QUOTE] ale optymizm :lol: Quote
*Magda* Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 [quote name='natija']lodowata woda bedzie:shake:[/QUOTE] Lipiec, a ona się zimną wodą przejmuje :mdleje: [quote name='kalyna']ale optymizm :lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 no ba optymista ze mnie :eviltong:zazwyczaj:eviltong: Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 bo ja zmarzluch jestem;)a jeszcze sie nie nagrzalam,bo malo ciepla bylo;):eviltong: Quote
kalyna Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='natija']no ba optymista ze mnie :eviltong:zazwyczaj:eviltong:[/QUOTE] Nie chcę widzieć w Twoim wydaniu pesymizmu :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 [quote name='marta.k9080']pokaż się blondi:diabloti:[/QUOTE] Nie zrobiłam zdjęcia :eviltong: I nie chce mi się robić :diabloti: Jutro nad morzem mnie mąż fotnie, to zobaczycie ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 sweet focie sobie strzel z rąsi:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 [quote name='marta.k9080']sweet focie sobie strzel z rąsi:diabloti:[/QUOTE] I może jeszcze mam zrobić dziubek :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='magdabroy']I może jeszcze mam zrobić dziubek :diabloti:[/QUOTE] było by słodko :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 [quote name='marta.k9080']było by słodko :diabloti:[/QUOTE] A potem trafię na wiocha.pl :evil_lol: Quote
Recommended Posts