*Magda* Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='natija']bo Ciebie to sie wszyscy boja:evil_lol:[/QUOTE] Ty też? :razz: Quote
*Magda* Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='natija']ja sie nikogo nie boje:eviltong:[/QUOTE] Czyli nie wszyscy się mnie boją :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 oj wata cukrowa:loveu: ,nawet nie pamiętam jej już smaku:placz: Magda,dodrzuć jedną Quote
*Magda* Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='unikatowydiament']oj wata cukrowa:loveu: ,nawet nie pamiętam jej już smaku:placz: Magda,dodrzuć jedną[/QUOTE] O jakim smaku chcesz? [quote name='natija']no ja jestem wyjatkiem:cool3:[/QUOTE] Pozostawię tę wyjątkowość bez komentarza :diabloti: Quote
agaciaaa Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ale wam Tora numer wywinęła na wyjeździe :lol: [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1423_zps97608757.jpg[/url] Teosia pomysły podobają mi się bardziej, niż Jacykowa :lol: Quote
łamAga Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 hejka ;) ej a ile w ogóle taka maszynka kosztuje ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 [quote name='agaciaaa']Ale wam Tora numer wywinęła na wyjeździe :lol: [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1423_zps97608757.jpg[/URL] Teosia pomysły podobają mi się bardziej, niż Jacykowa :lol:[/QUOTE] Jeszcze nie mogę w to uwierzyć, że Tora taka sprytna :evil_lol: Cieszę się :lol: [quote name='dOgLoV']hejka ;) ej a ile w ogóle taka maszynka kosztuje ?? :cool3:[/QUOTE] Hej Aga ;) Pytasz o tę do waty cukrowej? 30 euro :) [quote name='marta.k9080']Hej :)[/QUOTE] Hej Marta :) Właśnie farbuję włosy tę nową farbą od Garniera "Olia" ;) Póki co jest super ;) Zapach lekko kwiatowy, aż się fajnie nakładało :D Tylko dziwnie się ją nakłada, bo naprawdę jest na bazie oleju i włosy są "tłuste" i to się dość trudno rozprowadza na włosach :roll: Ale dodatkowy plus za ilość, bo zawsze potrzebowałam 2 opakowania na moje włosy, a tu starczyła mi jedna :multi: Za 30 minut zobaczę jaki będzie efekt, jeśli chodzi o koloryzację ;) Quote
łamAga Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='magdabroy'] Hej Aga ;) Pytasz o tę do waty cukrowej? 30 euro :) Hej Marta :) Właśnie farbuję włosy tę nową farbą od Garniera "Olia" ;) Póki co jest super ;) Zapach lekko kwiatowy, aż się fajnie nakładało :D Tylko dziwnie się ją nakłada, bo naprawdę jest na bazie oleju i włosy są "tłuste" i to się dość trudno rozprowadza na włosach :roll: Ale dodatkowy plus za ilość, bo zawsze potrzebowałam 2 opakowania na moje włosy, a tu starczyła mi jedna :multi: Za 30 minut zobaczę jaki będzie efekt, jeśli chodzi o koloryzację ;)[/QUOTE] Tak o tą do wary mi chodzi ;) to nawet nie tak drogo ;) a na jaki kolor farbujesz ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 [quote name='dOgLoV'] a na jaki kolor farbujesz ?? :cool3:[/QUOTE] Na blond ;) [quote name='marta.k9080']Koniecznie się nam pokaż:razz:[/QUOTE] Zastanowię się :eviltong: Oznajmiam, że w niedzielę nie ma mnie na dogo :diabloti: Quote
łamAga Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='magdabroy']Na blond ;) Zastanowię się :eviltong: Oznajmiam, że w niedzielę nie ma mnie na dogo :diabloti:[/QUOTE] blond mrrrrr :cool3: oznajmiam że masz w papę :mad: gdzie się znowu będziesz szlajała ?? Quote
*Magda* Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Jedziemy nad morze uczcić Theosia urodzinki tak rodzinnie :loveu: A za tydzień będzie miał urodzinową imprezkę :) Quote
Guest wolfheart Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 nie no znowu się będzie szlajała poza dogo...:mad: edit: urodzinki to inna sprawa:p jesteś zatem rozgrzeszona :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='magdabroy']Jedziemy nad morze uczcić Theosia urodzinki tak rodzinnie :loveu: A za tydzień będzie miał urodzinową imprezkę :)[/QUOTE] a spróbuj zdjęć nie przywieźć :mad: Quote
*Magda* Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 [quote name='marta.k9080']nie no znowu się będzie szlajała poza dogo...:mad: edit: urodzinki to inna sprawa:p jesteś zatem rozgrzeszona :evil_lol:[/QUOTE] Dziękuję Ci moje guru za rozgrzeszenie :modla::diabloti: [quote name='dOgLoV']a spróbuj zdjęć nie przywieźć :mad:[/QUOTE] Aparat biorę, ale co zrobię i ile...tego nikt nie wie :eviltong: Psich na pewno nie będzie, bo Tora nie jedzie :shake: Quote
Guest wolfheart Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='magdabroy']Dziękuję Ci moje guru za rozgrzeszenie :modla::diabloti:[/QUOTE] więcej nie będzie:diabloti: Quote
łamAga Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='magdabroy'] Aparat biorę, ale co zrobię i ile...tego nikt nie wie :eviltong: Psich na pewno nie będzie, bo Tora nie jedzie :shake:[/QUOTE] Czy tylko ja mam tak napitolone w głowie ze wszedzie biore aparat i robie po 1000 zdjęć ?? :mad: wystarcza ludzkie ;) Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 oj bolni bedzie,to musisz sie nam koniecznie pokazac:) a jak fot tym razem nie bedzie to :mad: Quote
Recommended Posts