*Magda* Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Angi'] Jak Alpina :evil_lol: :loveu:[/QUOTE] Ale jeb*ełaś porównanie :eviltong: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ile zdjęć :crazyeye: super :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: widać babcia Theosia nie odstępowała na krok :lol: maszynka do waty cukrowej ?? pożycz no :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='dOgLoV']Ile zdjęć :crazyeye: super :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: widać babcia Theosia nie odstępowała na krok :lol: maszynka do waty cukrowej ?? pożycz no :eviltong:[/QUOTE] :loveu: O tak, babcia mi go nawet do uśpienia nie chciała oddać :evil_lol: Nie pożyczę, bo zepsujesz :eviltong: A mam 15 smaków aromatów do cukru :p Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='magdabroy']:loveu: O tak, babcia mi go nawet do uśpienia nie chciała oddać :evil_lol: Nie pożyczę, bo zepsujesz :eviltong: A mam 15 smaków aromatów do cukru :p[/QUOTE] ale to Wasza babcia czy Thosia ?? :eviltong: 15ście ?? :-o Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ale to Wasza babcia czy Thosia ?? :eviltong: 15ście ?? :-o[/QUOTE] Theosia babcia, Bogdana mama, a moja teściowa :eviltong: Jabłko, banan, guma balonowa, czarna porzeczka, cola, truskawka, orzechowy, malina, wiśnia, tropikalny, brzoskwiniowy, melonowy, toffi, tutti-frutti i wanilia :loveu: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='magdabroy']Theosia babcia, Bogdana mama, a moja teściowa :eviltong: Jabłko, banan, guma balonowa, czarna porzeczka, cola, truskawka, orzechowy, malina, wiśnia, tropikalny, brzoskwiniowy, melonowy, toffi, tutti-frutti i wanilia :loveu:[/QUOTE] no teraz jestem w domu :eviltong: uooooooooooo ja piórkuję , dawaj tę o smaku gumy balonowej :loveu: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Angi']jak smakuje tutti-frutti? :P[/QUOTE] Owocowo ;) [quote name='dOgLoV']no teraz jestem w domu :eviltong: uooooooooooo ja piórkuję , dawaj tę o smaku gumy balonowej :loveu:[/QUOTE] :eviltong: Eeeeeeeeeee, ja czekam na wiśniowe :loveu: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 fuj , nie lubie wiśni ale lody o smaku gumy balonowej kocham :loveu: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 A ja uwielbiam wszystko co wiśniowe :loveu: A gumę balonową wzięliśmy ze względu na dzieci :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='natija']no wata i dzieci i masz spokoj:evil_lol:[/QUOTE] Rodzice potem z kolacją też :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='magdabroy']A ja uwielbiam wszystko co wiśniowe :loveu: A gumę balonową wzięliśmy ze względu na dzieci :eviltong:[/QUOTE] nio bo ja takie duże dziecko jestem pod względem smaku :eviltong: Quote
bira Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ale on już śmiga na czworaka :-) No, ale co się dziwić... zaraz roczek mu pyknie :-) A na chrzcinach był rozchwytywany :-) Quote
łamAga Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='bira'] A na chrzcinach był rozchwytywany :-)[/QUOTE] na komuni :diabloti: hejka ;) Quote
*Magda* Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Śpi, śpi ;) Byłam zakopać z mężem dół, bo położyliśmy część kabla, który będzie szedł do ogrodu ;) Quote
łamAga Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='magdabroy']Śpi, śpi ;) Byłam zakopać z mężem dół, bo położyliśmy część kabla, który będzie szedł do ogrodu ;)[/QUOTE] eheeeem i niby mamy w to uwierzyć że ten dół do kabla będzie ?? :roll::diabloti: Quote
*Magda* Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='dOgLoV']eheeeem i niby mamy w to uwierzyć że ten dół do kabla będzie ?? :roll::diabloti:[/QUOTE] No ok, był na Ibri naszykowany, ale nie wysłałaś jej, to zakopaliśmy :diabloti: Quote
łamAga Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='magdabroy']No ok, był na Ibri naszykowany, ale nie wysłałaś jej, to zakopaliśmy :diabloti:[/QUOTE] dzisiaj myslalam ze sama ja zakopie :eviltong: quwa deszcz mi na głowe pada , wołam ja a ta zamiast przyjść to siedzi za drewnem i sie na mnie lampi bezczelnie , a ja mokne :mad: Quote
*Magda* Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='dOgLoV']dzisiaj myslalam ze sama ja zakopie :eviltong: quwa deszcz mi na głowe pada , wołam ja a ta zamiast przyjść to siedzi za drewnem i sie na mnie lampi bezczelnie , a ja mokne :mad:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='natija']to wlasnie jest urok kotow:eviltong:[/QUOTE] Ja tam z moim kotem problemów nie mam ;) Quote
Recommended Posts