Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']biedna Tora na obiad poszla:shake:[/QUOTE]

A wiesz jak mało mięcha z niej było :roll: Następnego psa muszę mieć o większy gabarytach :D

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

fotki świetne :loveu: tez kocham takie połączenie fot :loveu:

a drapak rewelka , taki by mi styknoł :diabloti: a że zniszczony , coż lepiej drapak niż meble , a gdzies musi sobie scierac pazurki :eviltong:[/QUOTE]

Hej Aga ;)

Mebli mi nie niszczy, ale tapety i tak mam podrapane mimo tego, ze ma drapak :roll:

Posted

[quote name='natija']biedna Tora na obiad poszla:shake:[/QUOTE]

Jak by poszła na obiad to by miała fajnie a tymczasem to ona była obiadem :-o

[quote name='magdabroy']
Hej Aga ;)

Mebli mi nie niszczy, ale tapety i tak mam podrapane mimo tego, ze ma drapak :roll:[/QUOTE]

ja nie mam tapet ale gdybym miała to tez bym miała podrapane bo lubią sie rozciągac na ścianie ....

Posted

[quote name='natija']to sie ciesz,ze tylko tapety:diabloti:[/QUOTE]

Tak, już nawet tapetę pod sufitem mam podrapaną :roll: Wlazł na lodówkę za jakimś owadem pewnie i go próbował upolować :evil_lol:

Posted

[quote name='natija']haha madry kicius:):diabloti:[/QUOTE]

Bardzo :D

[quote name='biscuit'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1327_zpse2e98d10.jpg[/URL] Ale słodko :loveu: Tora stoicki spokój :evil_lol:[/QUOTE]

To jest oaza spokoju :)

Posted

[quote name='biscuit']Haha, idealna starsza siostra :)[/QUOTE]

O tak ;) Więcej takich psów powinno być na tym świecie :)
Lumpek przy Theosiu też się zmienił ;)

Posted

[quote name='natija']to ile on juz ma??[/QUOTE]

Oficjalnie 8 ;) A w tym roku miał usuwane zęby i prawdopodobnie ma około 13 lat :roll: Mam go ze schroniska, więc... Zresztą ja po nim widzę, że nie jest młodym kotem :shake::(

Posted

Dymka mnie napi*rdala :angryy: Wzięłam tabletkę, ale nie ma poprawy, więc idę do łóżka ;)
Dobranoc wszystkim :)

P.S. Przeczytałam książkę ;) Trwało to 2 miesiące, bo nie dało się tego czytać :evil_lol: Tak więc nie polecam, nie warto wydawać kasy ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Dymka mnie napi*rdala :angryy: Wzięłam tabletkę, ale nie ma poprawy, więc idę do łóżka ;)
Dobranoc wszystkim :)

P.S. Przeczytałam książkę ;) Trwało to 2 miesiące, bo nie dało się tego czytać :evil_lol: Tak więc nie polecam, nie warto wydawać kasy ;)[/QUOTE]

Ja tez zaraz ide bo juz wiem ze sie nie wyspałam :mad:

moze nam by sie lepiej czytało :eviltong:

dobranoc ;)

Posted

[quote name='Angi']jaką książkę? dobranoc :)[/QUOTE]

Jakbyś to częściej zaglądała, to byś wiedziała, że Twój dziadek napisał książkę :eviltong:

[quote name='dOgLoV']Napisaną przez Magdy tatę ;)[/QUOTE]

Dokładnie ;)

Posted

[quote name='natija']jak ksiaka?ja lykam ksiazki,moj TZ ma juz mnie dosc:diabloti:[/QUOTE]

Ja też łykam książki, ale w wykonaniu mojego taty, to trzeba kilka razy czytać jedno zdanie, żeby wiedzieć o co chodzi :evil_lol: