*Magda* Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='natija']biedna Tora na obiad poszla:shake:[/QUOTE] A wiesz jak mało mięcha z niej było :roll: Następnego psa muszę mieć o większy gabarytach :D [quote name='dOgLoV']hejka ;) fotki świetne :loveu: tez kocham takie połączenie fot :loveu: a drapak rewelka , taki by mi styknoł :diabloti: a że zniszczony , coż lepiej drapak niż meble , a gdzies musi sobie scierac pazurki :eviltong:[/QUOTE] Hej Aga ;) Mebli mi nie niszczy, ale tapety i tak mam podrapane mimo tego, ze ma drapak :roll: Quote
łamAga Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='natija']biedna Tora na obiad poszla:shake:[/QUOTE] Jak by poszła na obiad to by miała fajnie a tymczasem to ona była obiadem :-o [quote name='magdabroy'] Hej Aga ;) Mebli mi nie niszczy, ale tapety i tak mam podrapane mimo tego, ze ma drapak :roll:[/QUOTE] ja nie mam tapet ale gdybym miała to tez bym miała podrapane bo lubią sie rozciągac na ścianie .... Quote
*Magda* Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='natija']to sie ciesz,ze tylko tapety:diabloti:[/QUOTE] Tak, już nawet tapetę pod sufitem mam podrapaną :roll: Wlazł na lodówkę za jakimś owadem pewnie i go próbował upolować :evil_lol: Quote
xyzxyz Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1327_zpse2e98d10.jpg[/url] Ale słodko :loveu: Tora stoicki spokój :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='natija']haha madry kicius:):diabloti:[/QUOTE] Bardzo :D [quote name='biscuit'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1327_zpse2e98d10.jpg[/URL] Ale słodko :loveu: Tora stoicki spokój :evil_lol:[/QUOTE] To jest oaza spokoju :) Quote
*Magda* Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='biscuit']Haha, idealna starsza siostra :)[/QUOTE] O tak ;) Więcej takich psów powinno być na tym świecie :) Lumpek przy Theosiu też się zmienił ;) Quote
natija Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 wydoroslal chlopak,pewnie mniej po scianach lata;):eviltong: Quote
*Magda* Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='natija']wydoroslal chlopak,pewnie mniej po scianach lata;):eviltong:[/QUOTE] Stary kot, to teraz co najwyżej dziecinnieje :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='natija']to ile on juz ma??[/QUOTE] Oficjalnie 8 ;) A w tym roku miał usuwane zęby i prawdopodobnie ma około 13 lat :roll: Mam go ze schroniska, więc... Zresztą ja po nim widzę, że nie jest młodym kotem :shake::( Quote
*Magda* Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='natija']nie martw sie kot ma 7 zyc:)[/QUOTE] Tylko nie wiem ile stracił, zanim trafił do mnie ;) Quote
*Magda* Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Dymka mnie napi*rdala :angryy: Wzięłam tabletkę, ale nie ma poprawy, więc idę do łóżka ;) Dobranoc wszystkim :) P.S. Przeczytałam książkę ;) Trwało to 2 miesiące, bo nie dało się tego czytać :evil_lol: Tak więc nie polecam, nie warto wydawać kasy ;) Quote
łamAga Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='magdabroy']Dymka mnie napi*rdala :angryy: Wzięłam tabletkę, ale nie ma poprawy, więc idę do łóżka ;) Dobranoc wszystkim :) P.S. Przeczytałam książkę ;) Trwało to 2 miesiące, bo nie dało się tego czytać :evil_lol: Tak więc nie polecam, nie warto wydawać kasy ;)[/QUOTE] Ja tez zaraz ide bo juz wiem ze sie nie wyspałam :mad: moze nam by sie lepiej czytało :eviltong: dobranoc ;) Quote
łamAga Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='Angi']jaką książkę? dobranoc :)[/QUOTE] Napisaną przez Magdy tatę ;) Quote
natija Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 jak ksiaka?ja lykam ksiazki,moj TZ ma juz mnie dosc:diabloti: dawaj tytula:mad: Quote
*Magda* Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='Angi']jaką książkę? dobranoc :)[/QUOTE] Jakbyś to częściej zaglądała, to byś wiedziała, że Twój dziadek napisał książkę :eviltong: [quote name='dOgLoV']Napisaną przez Magdy tatę ;)[/QUOTE] Dokładnie ;) Quote
*Magda* Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='natija']jak ksiaka?ja lykam ksiazki,moj TZ ma juz mnie dosc:diabloti:[/QUOTE] Ja też łykam książki, ale w wykonaniu mojego taty, to trzeba kilka razy czytać jedno zdanie, żeby wiedzieć o co chodzi :evil_lol: Quote
angineuuka Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Pisałaś o tym, pamiętam. Myślałam, że już przeczytałaś :P Quote
*Magda* Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='Angi']Pisałaś o tym, pamiętam. Myślałam, że już przeczytałaś :P[/QUOTE] No, skończyłam wczoraj :evil_lol: Quote
Recommended Posts