Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']to na pasztet go :diabloti:[/QUOTE]

Za stary już :evil_lol:

[quote name='natija']no musze sie przyznac,ze dzisiaj to sie postaralas:cool3:tyle fot:multi:
bo Patrycje wszystkie tu super dziewczynki:evil_lol:[/QUOTE]

A ostatnio dałam 36 fotek, to co? wtedy się nie postarałam :mad:
Kłóciła bym się :eviltong:

Posted

[quote name='natija']liczy sie jakosc a nie ilosc,teraz byly urozmaicenia;):eviltong:[/QUOTE]

Wtedy było większe urozmaicenie, bo załapał się pies, kot i dziecko :mad: A teraz tylko pies i dziecko :eviltong:

Posted

[quote name='agaciaaa'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1289_zpsb4fcf440.jpg[/URL] jakie ładne ząbki :) Teoś zawsze uśmiechnięty :loveu:[/QUOTE]

Przegapiłam Twojego posta :oops:
Dziękuję :)

Posted

[quote name='magdabroy']Wtedy było większe urozmaicenie, bo załapał się pies, kot i dziecko :mad: A teraz tylko pies i dziecko :eviltong:[/QUOTE]
i drapak:evil_lol:

Posted

[quote name='natija']ie kluc sie my jestesmy dwie,a Ty jedna:mad::eviltong:[/QUOTE]

Ale to moja galeria :eviltong: A ja mam zawsze rację :evil_lol:

[quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE]

Hej Marta :)

Guest wolfheart
Posted

[url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1322_zps2c2e3e36.jpg[/url]

ktoś tu chyba dostał buziaczka :p

Posted

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1322_zps2c2e3e36.jpg[/URL]

ktoś tu chyba dostał buziaczka :p[/QUOTE]

No i to mokrego :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']jak ja uwielbiam zdjęcia typu pies+dziecko :loveu:[/QUOTE]

Bo to bardzo fajne połączenie :) I z pozoru zwykłe zdjęcie, potrafi zachwycić :)

Jutro będą tylko dziecięce ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Bo to bardzo fajne połączenie :) I z pozoru zwykłe zdjęcie, potrafi zachwycić :)

Jutro będą tylko dziecięce ;)[/QUOTE]
Tak dokładnie :) Najlepiej żeby pies był duży bo z małym nie ma takiego efektu :evil_lol:

dlaczego tylko dziecięce? :placz:

Posted

[quote name='vege*']Tak dokładnie :) Najlepiej żeby pies był duży bo z małym nie ma takiego efektu :evil_lol:

dlaczego tylko dziecięce? :placz:[/QUOTE]

Jakbym miała psa, wielkości kota, to zdjęć psio-dziecięcych by nie było :shake: Theoś jak idzie do Lumpka, to go całego zasłania :D

Bo zrobiłam dziś kilka Theosiowi :eviltong:

Posted

hejka ;)

fotki świetne :loveu: tez kocham takie połączenie fot :loveu:

a drapak rewelka , taki by mi styknoł :diabloti: a że zniszczony , coż lepiej drapak niż meble , a gdzies musi sobie scierac pazurki :eviltong: